2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔神傳 哈哈!好佩服你地...
go

哈哈!好佩服你地... [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

我開金魚大頻叫月城[魔術帝國]收人...

聖戰隻低b仔 牧靈使...當我忘記左佢隻  [ Evil超 ] 密我話要入會...
密我第一次我都廢事理你...轉頭我再叫收,你又密~仲要係大頻出埋聲...
好心你地啦,我都廢事出聲~由得你密完唔覆你,你就自己醒水啦.唔好甘醜怪仲要叫仲要吠啦...

超哥!你自己當日都係紅花會!亦係我地個skype存在過...雖然已經係半年前既事...
你地無當過我地係自己人,唔代表我無當過你地係!我點會唔知你呢隻人係邊一個...
我唔敢講我可以記住晒我收過入會既每一個人,但只要係自己人既分身~我一定唔會唔記得!

因為魔術帝國.我咩街外人都收(係唔會收D狗入黎),如果一有人話魔術D人殺新手或小號,
我都會問清楚後即踢! 雖然多街外人~但都好多自己人既分身係入邊.
其他街外會員如果比人打,當然我地會去幫(但會問清楚咩事同CONFIRM真定假先落人去幫手)
但如果係自己人D分身我地就唔理練緊定玩緊小號,都會盡量即刻轉人!

所以我會記得晒全部自己人既小號同分身...

你隻  Evil超  ,以前係魔術會,係月一比大陸D紅人殺,如果趕到~我地D會員都會趕黎幫你清紅人...
你當我好似你地甘腦殘定白痴?!打晒大交後仲收你呢隻人入月一?!
唔通仲比機會你地可以甘容易甘飛過去殺新手?!殺小號?!
最緊要我無理由比你地呢D垃圾去整臭魔術會個名~
你入我會去殺人,又想賊喊捉賊嗎?!殺完人賴紅花亂殺人?!
你地狗都不如...你地聖戰比以前大陸開紅D公會更加肉酸...

聖 戰 或 者 [LiberCity] 成 班 肉 酸 怪 ~
GAME ID : 
神中龍 , 輝火 , 門徒 , 教主 , 乂ROY少乂 , 赤雪 , 次男 ,
我死我事 , 旋律 , 冥思苦想 , 亞魯奏斯(其他亞魯垃圾一堆) ,
清幽 , 主載 , 櫻凶 , 石磊 , 孟星雲 , 黑獅 , 牧靈使 ,自由神像...等等...
[[[或者呢堆垃圾既小號,分身]]]

我 唔 理 你 地 係 咪 賣 帳 號 定 賣 角 色 ,
只 要 你 地 呢 堆 肉 酸 怪 出 城 練 功 , 我 地 D 人 得 閒 就 會 去 搵 你 地 殺 .
歡 迎 你 地 叫 已 賣 帳 號 或 已 轉 手 或 者 話 新 手 接 左 手 既  !

現 在 我 已 經 講 到 明 ~ 認 a c c 認 人 物 名 ~ 我 理 得 你 地 邊 一 個 開 ~ 賣 左 與 否 !
一  樣照 殺 ! 再 見 聖 戰 肉 酸 怪 ~ 新 手 想 玩 又 唔 怕 死 既 話 , 歡 迎 買 晒 D 肉 酸 怪 帳 號 .

紅花打聖戰,只認帳號同人物名!

thank you for sharing
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ -10 沒意義內容或回覆

總評分:  威望 -10   查看全部評分

樓主你所言甚是
本人我十分同意
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 04:48 PM , Processed in 0.029031 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存