2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 灣岸4 我唔明點解係石籬用親KPGC10都會比人搞+西面 >> 另加一 ...
go

[討論] 我唔明點解係石籬用親KPGC10都會比人搞+西面 >> 另加一篇道歉聲明#2給會員kong2001! [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

前兩日個post 大家都回應得幾多 ...
而今次呢個post .. 同上次情況差唔多 ...
今次件事分兩part,一半係好運發生,一半係碧富發生 ..
(3間機鋪搞齊曬 )
先講係好運果單 ...
話說件事係琴日發生的 .. 不過因為琴日2kf 好似壞壞地所以今朝先出post 同大家講
琴日大約4點半至5點落到好運,唱左10幾蚊諗住打兩口同埋挑兩口機就算 ..
果陣3部機有人,咁我好自然就坐第4部機啦 ..
入左錢,入左挑,之後玩啦,咁我見佢地3個fd底來既,都心知可能會比人3打1
第一場一開波起步,咁我係後面啦,我前面部車就踩brake,喂!一落機炸w0r .. 就咁玩法?
咁好囉,又唔係我攬你搞你先,你一開始玩D咁既野咁我咪同你地玩囉 ..
話說佢地3個既情況同我上個post 果5個人既情況完全一樣都係唔識攬人夾人的 ..
一樣係攬人變靚推果種人 ..
不過有個人狼死小小就係每個彎只要我係佢前面佢都會一野飛埋來
一係就撞爆我車身,但推唔到我埋牆 .. 一係就 .. 自爆
唔知佢想點 ..
玩山路仲離譜,完場之前打橫部車 .. 之後我撞唔到佢就出口術 ..
佢覺得我好似一定會撞到佢咁囉 .. 咩事情?
咁過左7至8場之後 .. (好幸運地只係入左一次錢 )佢地出卡..
我諗住咁就完啦 .. 唔係w0r .. 仲搞D無賴D既野 ..
佢地有個新手fd底唔知頭唔知路咁入左挑 ..
之後佢兩個fd用恐嚇既語氣同我講:喂!轉600HP打呀!
咁人地人多,我唯有照做啦 ..
結果贏左佢地之後又係杜西面 ..
之後就走左人 ..

班人既車名:
★CID★ E8/E9 唔記得係邊部 ..
MAO<3 Z34
IVERS 飛雞

好運既部分大約係咁 ..

碧富既部分就係 ..
話說落到去跟機挑機 .. 又係4屌 ..
第一場又係同樣情況 .. 即攬我 .. 不過只係兩個攬 ..
想問下咩事情呢?點解個個3唔識7都要搞我呢?
我唔中意同人玩攬嫁其實,正正常常玩唔得既 ..
不過今次唔同既係佢兩個攬人堅勁 .. 打左7場 .. 有5場我都包底 ..
好 .. 大約就係咁啦 ...

車名:我只係記得一部,因為第2個人係符號名我唔係記得好清楚 ..
MaG*F E9

好!件事就係咁啦 ...

十週年勳章(賀詞)

道歉聲明如下:
kong2001,係碧富果杜4屌既時候我知你係杜,但我冇惡意既,我知我對住果兩個攬我既係暴力左少少 .. 但我想講既係,我玩咁耐既時候,我都係冇攬過你,亦冇主動企圖想攬你的,只係有一兩個彎借你車位過彎 ..
希望你會接受我既道歉 ..
亦希望我地以前既誤會,可以透過呢個聲明得到解決。
玩灣岸大家都係求開心既姐 ..
同埋,我果陣係用隊車既,如果你對呢點有咩不滿,我希望你明白,我用隊車,但我所做既野唔代表車隊立場,我唔想因為呢單野,影響人地對車隊既形象。我攬人只係出於人地都攬我先,我冇主動攬人的。
道歉聲明既部分大約就係咁 ..

江少手車出名私文仔你都...唉

十週年勳章(賀詞)

原帖由 mynameis... 於 10-7-28 10:28 AM 發表
江少手車出名私文仔你都...唉

潮,我講左,我冇攬到佢搞到佢,我乜都冇做過
只係有幾個彎借左佢車位過姐

十週年勳章(賀詞)

事實上如果你識tiyhk,TSK,CLH`呢幾位,你問番佢地,你都可以知道我平身挑機係唔夾人的,只玩走佬
人地唔搞我我一定唔會搞人
而家kong2001果陣用8仔,我搞佢都冇意思囉

十週年勳章(賀詞)

點解果頭d人挑機咁輸唔起嫁!!!
打機都係為開心姐!!!

咁你對上果個自己255左佢啦,唔洗開兩個討論

好可憐,你要轉車用=0=''

放心,樓主..
你唔洗咁擔心..
其實我係你地5Gear既隊post留言,
只不過係想同你講下次再玩過..無咩其他意思..
你全程咩都無做過..我知..你借位我過我都明..
好正常既玩法...

同埋上次個件事(你讚我)
其實我自己都唔岩..我都要say sorry..
總之大家出打機都係為左開心..費事搞到面阻阻..
我宜家接受你道歉..

p.s麻煩阿潮lock post,thanks
有咩我會係佢地隊post留言..

係石離打
你諗到有咩矛招佢地都用得出
我之前冇打
E+打番
打幾蚊 WIN左好多場
D人冇技術
係咁用矛招
但我個個彎到都過佢
D人唔鋸 吹雞咁
好在我識走佬姐
唔係就...
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 10:23 PM , Processed in 0.029511 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存