2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 洛汗 Rohan 騎士一問...
go

騎士一問... [複製鏈接]

大家師傅好~~

小弟有一個問題想問,因小弟太笨有D唔明.

1: 騎士左手如果我+爆石, 那麼是不是只計左的攻擊力?還是左右手的總數計?

2: 如果我左右手都+吸血同魔石, 那麼是否分左手同右手計? 還是左右手一起計?

請大家師傅幫解答

首先吾係好明你咩係[+爆石]
第一種分析= 加爆擊屬性石?-0-
打個比如.你放幾粒水平{爆擊屬性石}
比如+6%. 你左手得返20%. 所以只有 ~1.2% =1%
第二種分析= 加多種吾同既屬性石=.=?
因為無論得屬性得1%都好.x20%之後最低值都係1%. 所以可建議你擺多d屬性石落匕首到
每到你把匕首既附助屬性多一點..
第2條問題0.0
左右手一齊計
比如 右手吸血3% 吸魔3%
左手吸血3%x0.2 吸魔3% x 0.2=1%吸血 + 1%吸魔.
姐係總共4%吸血同4%吸魔0.0.
我諗理論上應該無錯的=.="
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ + 5 活動參與

總評分:  威望 + 5   查看全部評分

^^ 謝謝, 最主要就系左手+什麼可好~  ^^
如果這樣左手放什麼石好?
我現在左右手都是吸血同魔.     吸血只2%       吸魔只3%
因為我都幾中意殺人...../_\
不過只會比人殺......豆腐騎士.....

如果玩PK 武器要有什麼技能好???

建議低LV先整副好一點既裝0.0谷下防.
武器可以整旗幟{加防的}. 如果好有錢可以整降傷0.0
如果只係升LV基本上求其合把武有雙吸都得0.0

@0@
我好想殺人的, 在game裹面, 時時比人亂殺, 會長說不可還手......所以我都退了公會~哈~
單練有殺過我的人,我會殺回, 如他們團練有幾他人就不會殺.
因此會影響其他練功的人.....哈~~~
回正題: 咁如要pk , 咁武器左右都( 整旗幟{加防的} ). 就行?
仲有,我敏+多了好多....有成100加了.,   但爆得不多, 現在只+4力, 2體.  好嗎?  還是全力,  而體就用飾物衝上.
這會不會好d?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 01:33 AM , Processed in 0.027614 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存