2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 洛汗 Rohan 我草 點解我一開洛汗 我個防毒軟件就話隻game有木馬既? ...
go

我草 點解我一開洛汗 我個防毒軟件就話隻game有木馬既? [複製鏈接]

我草 點解我一開洛汗 我個防毒軟件就話隻game有木馬既? 我之前係大陸度開我都以為係隻大陸先會咁 點知我一返到香港 都係一樣咁 咩事啊 = =? 你地係唔係咁 有無人可以幫下我呀? 唉 如果真係玩唔到既 我都唔知玩d咩game好囉 唉 仲唸住返到香港買返幾張點數 點知...
唉...

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

可試下先關掉防毒, 但請確保係 官網DL

如果官網dl應該冇事因為我都係官網dl如果你驚就買碟囉-0-

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 kuen9090 於 10-8-9 08:03 PM 發表
我草 點解我一開洛汗 我個防毒軟件就話隻game有木馬既? 我之前係大陸度開我都以為係隻大陸先會咁 點知我一返到香港 都係一樣咁 咩事啊 = =? 你地係唔係咁 有無人可以幫下我呀? 唉 如果真係玩唔到既 我都唔知玩d咩gam ...

每次遊戲開啟時 都會有一個遊戲盾更新 係防止外掛等等問題 而資訊更新設定洛汗唔同其他遊戲 洛汗資料設定好多都係返檔案內不是ser內的

所以一定有做到加殼保護程序 所以你所用既防毒係比較專業型 誤報有木馬是正常的

0.0! 我隻game係係官網dl 我前幾日係大陸玩都無事 之後就唔得 返到香港都係 我唸係唔係因為更新左之後所以唔得?

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 kuen9090 於 10-8-10 03:59 PM 發表
0.0! 我隻game係係官網dl 我前幾日係大陸玩都無事 之後就唔得 返到香港都係 我唸係唔係因為更新左之後所以唔得?

你係怕下載主程式途中出問題既 你可以7-11或ok便利店直接購買dvd安裝就一定冇事 而更新是不會影響的

喔喔喔 但係我咁耐無玩 實比人超越灑= =! 我都唔知仲玩唔玩好 太煩了= =!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 06:02 PM , Processed in 0.025200 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存