2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 洛汗 Rohan ,惡洞後練功點&騎士一問
go

,惡洞後練功點&騎士一問 [複製鏈接]

惡洞之後應該去邊練功...
有一班fd  有ec....大約40lv
怪最好密一點

另外
請問力騎士   二轉
聖堂 / 神殿
有什麼有分別....
在pk..練功..方面..
二轉兩種職業
技能方面有咩較大分別  ???
or...有冇師兄可以分享你聖堂or神殿加左d咩技能呀

用+good  感激

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 ccckkk813 於 10-8-10 03:35 PM 發表
惡洞之後應該去邊練功...
有一班fd  有ec....大約40lv
怪最好密一點

另外
請問力騎士   二轉
聖堂 / 神殿
有什麼有分別....
在pk..練功..方面..
二轉兩種職業
技能方面有咩較大分別  ???
or...有冇師兄 ...

40LV好應該到獸人基地了 如果裝備是好一點的 應該到天空1樓搵場升

而聖堂是著重攻擊  神殿著重防禦 你可以在你技能欄內睇到有關技能略知一二 當然唔一定要跟隨傳統玩法 都是看個人而已
已有 1 人評分Good 收起 理由
ccckkk813 + 1 你的文章對我很有用。謝謝!

總評分:  Good + 1   查看全部評分

thanks~
今晚試下去獸人先
不過技能方面我有睇佢中文解釋...
但始終實際作用唔知係點..好唔好用...
最好有師兄分享下啦  thanks!!!!!!

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 ccckkk813 於 10-8-10 04:05 PM 發表
thanks~
今晚試下去獸人先
不過技能方面我有睇佢中文解釋...
但始終實際作用唔知係點..好唔好用...
最好有師兄分享下啦  thanks!!!!!!

心得區有有關人類既post係到 你可以參考

推薦一下 灼熱之谷的死神
就是莫特城正上方
組隊可打到45~46...
然後就是黑龍洞機兵場/天一大場/風扇場/巴羅歐森林獸人戰士場
這些地方可以打到2轉
2轉後,可嘗試打黑龍洞亞龍人巫師,惡夢要塞,要是不行就回去天一打到54級左右
然後就是羅赫祭壇(這有耐心能升到65)救贖之塔/惡夢船長場
58後,感覺人多沒點練可以到天2走走

最理想就是
40~47死神
47~50天一大場
50~54亞龍人巫師
54~60羅赫
60~65救塔 (基本門口點很難有位置,建議右邊2個場,頂場防要高)
已有 2 人評分威望 Good 收起 理由
ccckkk813 + 1 你的文章對我很有用。謝謝!
☆魔鬼皇☆ + 10 支持你!下次繼續^_^

總評分:  威望 + 10  Good + 1   查看全部評分

原帖由 frthkipa 於 10-8-11 04:05 AM 發表
就是莫特城正上方
然後就是黑龍洞機兵場/天一大場/風扇場/巴羅歐森林獸人戰士場
這些地方可以打到2轉
2轉後,可嘗試打黑龍洞亞龍人巫師,惡夢要塞,要是不行就回去天一 ...

魔攻怪不是所有職都可以頂得住 有ec都補到死 所以要打就得小心點

原帖由 frthkipa 於 10-8-11 04:05 AM 發表
就是莫特城正上方
這些地方可以打到2轉
2轉後,可嘗試打黑龍洞亞龍人巫師,惡夢要塞,要是不行就回去天一 ...

唔該哂...好感動
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 09:03 PM , Processed in 0.028375 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存