2000FUN論壇

搜索
go

職業區(敏) [複製鏈接]

受到警告
技能(弓):寒冰疾風 萬箭齊發 破天一箭 流星趕月 百步穿楊
                 寒冰疾風 8%人先會學 完因好簡單 又難升 又慢 只係攻擊力好少少           萬箭齊發 PVP建議你學 好似弓系最高攻個招 又吾算難升
                 破天一箭 一定要學 升lv100%會用到 距離超遠 攻擊力一般同埋幾易升    流星趕月 可學可吾學 吾知點樣評佢@@
            百步穿楊  一定要學 PVP好好用 自己會彈後  PVP 我通常都會用雪燕 之後就用百步穿楊 機本上係屈距離(對力係先有用)

技能(暗):漫天花雨 心驚肉跳 七月流火 天羅地網 銀鞍照白馬
                 漫天花雨 呢招技可以話冇人用 不過毒性都幾高 暗器最易升o既技  心驚肉跳 係我心中 得一個字 就係高攻 不過PVP都好少人用 因為慢 出得技都死
                 七月流火 暗器一定要學 大技 真係好大 MP扣得最多毒性好高 升呢招技好慘 好難真 攻擊一般 我見過一個3x lv 用緊21武 打肥仔 一下7月 毒性扣多1血 就死左
                 天羅地網 建議學埋 因為玩敏得2個職 遲d高lv冇技玩 同埋呢招都吾差 大技
                 銀鞍照白馬 PVP100%會學 玩暗都知 MISS好高 攻吾差 不過銀鞍照白馬對我黎講 係勁難升 之前未有龍之個陣 我47lv先有真左7月@@ 銀鞍照白馬 吾洗講

遲d 我會出埋內功
希望大家鐘意啦
已有 1 人評分Good 收起 理由
好立克 + 1 你的文章對我很有用。謝謝!

總評分:  Good + 1   查看全部評分

受到警告
回左先
好亂    好難睇

受到警告
Sor 我都知好亂 你墨湘叫月下光仔??
你呢排冇玩@@
我見你多數去SD到開post 諗你都玩SD
我起清你個底

恩  我同意  那我要去多學心驚肉跳了  高攻
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 04:57 AM , Processed in 0.030538 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存