2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 埃索度王國 大家黎評下理..針對系8月12號 10點左右庫山既一場國戰 ...
樓主: 殘影爻豪
go

大家黎評下理..針對系8月12號 10點左右庫山既一場國戰 [複製鏈接]

原帖由 y35023502 於 10-8-13 09:10 PM 發表

第1 主水死左未我吾知
第2 已經講過俾人包住sm 我地ed冇痛克既 好難遠離主戰線 基本上走到都冇哂消
第3 我想講冇人死11次  我就係果場既死榜第1 係8次 邊個話你知11次=.=?定係你記 ...

你睇下 講你知比人壓要點做 你就係度回d on9野
一隻咁易玩既game 你都搞到on99咁 你地算la 去玩d打怪game比較好

原帖由 殘影爻豪 於 10-8-13 10:06 PM 發表

呀怡都只系想帶出有心打就有機會反贏既道理a_a"
人地贏就哂命你輸就話細團甘樣吾系幾好b0r=[
我地團又吾系多人入左果個場,粒水死左就話系我團果d坐死?
ps:比人洗緊城果陣,c團坐緊我地主水a_a" 吾通佢地掛緊我地 ...

果陣成日打壓城 d人悶撚到走la 教人都要睇下受唔受教
你唔主動問自己衰咩我教你黎把咩 有心學既先諗下你地團打一場國戰既定位先la
講多都浪費我時間 只係識諗人地凸你 你諗下自己點解會比人凸先la

原帖由 y35023502 於 10-8-13 09:10 PM 發表

第1 主水死左未我吾知
第2 已經講過俾人包住sm 我地ed冇痛克既 好難遠離主戰線 基本上走到都冇哂消
第3 我想講冇人死11次  我就係果場既死榜第1 係8次 邊個話你知11次=.=?定係你記 ...

死8次又好11次都好 一隻吉劍可以死咁多次 証明左你唔岩玩lee隻職la
我當你死8次 ja係你3-5分鐘要死一次 試問一隻全fez走佬最勁既職 你都可以死8次 轉職la

原帖由 y35023502 於 10-8-13 09:30 PM 發表

死8變死11  娛樂變工作  遊戲講求潛質
又未免誇張左dd啦  可能你係個完美主義者啦
不過我認為自己就算勁都吾應該去串人 重要串比自己弱既人
未免太無胸襟 (純粹個人閒聊:lovel ...

可能係la 我玩咩做咩都希望做最勁
唔似得你無撚聊聊又一day

佢打國戰唔為win 為輸??? 你講人地唔知你諗緊咩  咪所以裝vent一齊玩lo 係vent講比你知想點lo @@ 你冇vent  唔通打字係頻講啊?? 咁冇效率 玩吉都可以死8次- - 個隻吉劍我會dele左佢重新開隻吉黎玩 8次係戰績到睇到好樣衰

原帖由 davewong1209 於 10-8-14 04:29 AM 發表

你睇下 講你知比人壓要點做 你就係度回d on9野
一隻咁易玩既game 你都搞到on99咁 你地算la 去玩d打怪game比較好

原帖由 davewong1209 於 10-8-14 04:37 AM 發表

死8次又好11次都好 一隻吉劍可以死咁多次 証明左你唔岩玩lee隻職la
我當你死8次 ja係你3-5分鐘要死一次 試問一隻全fez走佬最勁既職 你都可以死8次 轉職la

on9野 有幾on9?  你話俾人壓城要遠離主線  我咪答左你點解會遠離吾到囉
fez走佬最勁既職 基本上佢的確係走佬勁 不過你用隻吉 搵人用5個雷法 吾洗多 狂4圍放雷d
我都幾想睇你點走  最緊要係壓到入城bo  最好就用得番庫山場啦
我一定信你會走到  你識走人地係會識追架哥哥  吉吉頂防都係得120防 未頂防既重大獲
俾你用埋後跳走 每下10pw 1次就30pw 重有硬直  走到都殘廢啦
吾想死既 吾想俾人話既 咪學人走場囉 係咪先?  
你要明白果場除左雷法 重有冰法+盾戰  成個城俾人壓哂 屠城都屠左大半場 死8次好出奇?
另外 你果陣見到我地咁廢 重上前線既 重要狂死 點解要踢左我地? 果場都幾多幻影既人架bo
死得多 係壓哂城既事  如果真係場場死咁多 我諗我入場一早俾人踢左囉
講到其他人咁冇用 有本事咪自己1個打國戰囉
我的確轉緊職

原帖由 yconkg 於 10-8-14 09:42 AM 發表
佢打國戰唔為win 為輸??? 你講人地唔知你諗緊咩  咪所以裝vent一齊玩lo 係vent講比你知想點lo @@ 你冇vent  唔通打字係頻講啊?? 咁冇效率 玩吉都可以死8次- - 個隻吉劍我會dele左佢重新開隻吉黎玩 8次係戰績到睇到好 ...

vt吾係人人裝 吾通冇裝vt既人 就吾洗玩==?  
你話玩吉 係前線 死8次都的確 太垃圾  雖然壓哂城 再死8次 都冇咩資格講野
但係見到佢咁用粗口話人  重話果場我地團有人死11次 我覺得有d講野誇張囉@@
吾通吾記得/吾知人地死幾次 就屈人死多d咁 ?

原帖由 davewong1209 於 10-8-14 04:34 AM 發表

果陣成日打壓城 d人悶撚到走la 教人都要睇下受唔受教
你唔主動問自己衰咩我教你黎把咩 有心學既先諗下你地團打一場國戰既定位先la
講多都浪費我時間 只係識諗人地凸你 你諗下自己點解會比人凸先la

係 我地廢 所以俾人凸 好明白bo  勁人凸廢人  正常事姐
不過我見到同post入面都有人凸你/幻影bo  點解人地會走
俾我都會走啦  3句吾埋2句爆粗  咁既態度教人吾受教係一定既
吾通吾問你衰咩 你就可以凸人咁話
另外我重聽人講果場你地幻影d人走埋場tim bo

原帖由 davewong1209 於 10-8-14 04:41 AM 發表

可能係la 我玩咩做咩都希望做最勁
唔似得你無撚聊聊又一day

想做最勁吾係問題 不過都吾係踩住d垃圾上嘛
踩得多 勁極都係臭的   
你又知我無聊??  吾好以自己思想套落係人地到好冇:)

原帖由 箭厥乂戰魂 於 10-8-14 12:27 AM 發表
冇邊個大團出團打國戰 唔認真投入去打 自然重輸嬴
會唔會嘈就睇人啦.
不過嘈得岩既 咪自己虛心去學
嘈得唔岩既. FEZ人多就道理 加上冇咩人會CARE其他團既人吧.
被插錯下次學好點插回別人也不錯

PS. ...

我虛心受教 有冇得本地p甲架??

講左果句相關已經輸左

fez for relax

去facebookgame啦

笑傲無雙

回復 19# 霉乂男 的帖子

有100%會比人國戰vip

原帖由 y35023502 於 10-8-14 09:43 AM 發表

on9野 有幾on9?  你話俾人壓城要遠離主線  我咪答左你點解會遠離吾到囉
fez走佬最勁既職 基本上佢的確係走佬勁 不過你用隻吉 搵人用5個雷法 吾洗多 狂4圍放雷d
我都幾想睇你點走   ...

請解釋點解個個走到得佢團走唔到.
除左0死之外係唔係個個都有咁既情況出現.如果係既.點解得碟影人上榜.

我自己淨係見到碟影弓遊箭雨破冰刀遊開黑破冰.
我見到既就係咁多,

如果你甘有道理系到話人既,你就吾洗一個個回覆都系度講大話啦a_a"
你話粒水比我個團d人坐死,我想講粒水打到一半先死嫁l0r!對面c團d人無血黎坐緊系死水啦~
仲有,,你個團有幾隻3x lv既系度坐水,點解要話我團果d?我團轉左坐副水之後出哂騎啦=]
你要插我就搵d我真系做錯左既野黎插,吾好作d野出黎插人a_a"
輸左就輸左~輸左咪打下場l0r,做咩要搵人出氣?
你話你要做最勁...勁人又插得廢人....我自己就吾覺得你系最勁嫁l0r...
可能成日有人插你我吾知啦,不過如果有人插你,對方都可以用返你果一套既道理黎插

原帖由 hahadiary 於 10-8-14 12:45 PM 發表

除左0死之外係唔係個個都有咁既情況出現.如果係既.點解得碟影人上榜.

我見到既就係咁多,

大把人走吾到bo 走到既都有吾少人死4~6
我想講死榜10個位 吾係10個都蝶影既人囉
反問一句 假如死榜10個人 平均每人都死6次  咁死榜10名以下係咪一定0死?
死榜第10名當死4次  吾代表死榜11名或以下會死更少 或者有好多人同樣死4次
只不過係榜位吾夠 上吾到榜  吾代表無上榜果d係=走得甩
我重好記得死榜第2係死7次 不過100%吾係團友

至於遊果方面...我吾知了=,=或者你見到既係1部分
我一直跟住個盾戰行:)
每個團既人 點都會有好有吾好既 幻影 圍城 甚至 烏合都吾例外

原帖由 hahadiary 於 10-8-14 12:45 PM 發表

我見到既就係咁多,

果場比人洗城洗到甘既樣...對面d人打得甘埋,我就真系見吾到對方有好多人被冰lol
你有無睇清楚ah
得我團d人上榜,,,甘我就肯定到你系無睇清楚喇=]
如果我地真系打得甘差成日亂破冰,點解我地打甘多場都無人開頻插?
我地吾系大團丫,d人無理由吾敢出聲嫁w0r

您睇清楚先.我黎真係唔係想嘈您地.
唔係話得您團D人上榜.而係上榜好多都係你地.您要既我搵一場CAP您睇.
如果開左聲.咪又俾人話..講左又點.冰照破-.-有分別咩...
宜加聲就出左啦.機會就俾您地既.改唔改到就睇你地自己.
如果真係覺得自己無技術.但係想打好一場國戰.
入下大團見識下咩叫一場真正既國戰吧.

原帖由 y35023502 於 10-8-14 12:57 PM 發表

大把人走吾到bo 走到既都有吾少人死4~6
我想講死榜10個位 吾係10個都蝶影既人囉
反問一句 假如死榜10個人 平均每人都死6次  咁死榜10名以下係咪一定0死?
死榜第10名當死4次  吾代表死榜11名或以 ...

照我既標準.死4係極限.照您既假設.上死榜我當淨係得一半係碟影.都係有問題係唔係-.-
我唔否認個個團都有唔勁既人.
但起碼聽教.唔會講左仲係到駁.您係到講自己無錯無錯無意義我覺得.
下次你自己碟影出團自己睇下個死榜
上死榜唔係問題. 死6 7 8 9 次係問題.

無錯係唔係個個都識玩,
但你團有一個唔識玩既俾我見到.您團都有責任教好佢.除非您成個團都無一個識玩-.-~唔會掛?

原帖由 hahadiary 於 10-8-14 01:05 PM 發表
您睇清楚先.我黎真係唔係想嘈您地.
唔係話得您團D人上榜.而係上榜好多都係你地.您要既我搵一場CAP您睇.
如果開左聲.咪又俾人話..講左又點.冰照破-.-有分別咩...
宜加聲就出左啦.機會就俾您地既.改唔改到就睇你地自 ...

題外話)) 通常見到d人破冰 俾人小左2句繼續破 都係被踢架

至少上榜既人數  真係好睇機率下 咁岩打得中又打得死你就係你
同樣道理 就當我死4次  同場有50人  分別有15人死4次   上吾上榜既真係好難講
改吾改e樣野  技術呢 係要時間練先會進步  改就實改既
不過有人d既脾氣差 就難改d啦

都話左上唔上死榜唔係一個問題.
俾盡您5次啦.死6 7 8 9 次先係問題.0.0
未必一定改架-.-

算啦脾氣就無得改啦-.- 無火無目標唔求進步.成個團點得有進步.
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 02:39 AM , Processed in 0.080729 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存