2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 埃索度王國 大家黎評下理..針對系8月12號 10點左右庫山既一場國戰 ...
樓主: 殘影爻豪
go

大家黎評下理..針對系8月12號 10點左右庫山既一場國戰 [複製鏈接]

原帖由 hahadiary 於 10-8-14 03:45 PM 發表

算啦收下聲啦v_v~!

55 你好人d我聽你講

原帖由 y35023502 於 10-8-14 03:50 PM 發表

55 你好人d我聽你講

我地認一次輸吧啦
比人地威返次  我地輸得起 唔怕比人笑柒死

老老豆豆 蝶影d人真係好廢呀嘛

我地廢係事實黎架 呢樣我地認wor
但係大哥哥都唔應該哈細佬-3-

講咁耐都係話我地死8次走佬唔勁姐,,
你地幻影走佬最勁喇,,一比人洗城就走場
死榜點會有你地姐

係LA係LA 我地走曬場 果場仲要係50打30TIM 所以你死8次好岩 VERY GOOD!

d港童唔吊得架 算啦

以後大家識做LA

http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... 2951&highlight=

睇下條7頭之前D ON9事跡就知佢咩料

妖 比人用文字吊兩下ja喎 咪當睇唔到lor
果個咩影團 諗下自己應該點進步is ok

碟影好多人下 同d 團 2個團不如合作打國戰啦 @@  可惜唔用vent - - 冇溝通  可惜

有冇相啊? - -幻影有幾多個走左埸啊 個埸我都有打啊  我唔多見有人走埸wo
聽人講個個人係邊個啊??? 你玩法c  冰b d 同火d 岩晒你
唔係唔岩玩個個職係你冇人教你玩個個職姐 同個職個d技巧姐~~     舞公仔 團長  請你入下其他團 聽下人地帶隊既點指揮  有時見你打字個d指揮 真係唔多有見地= =睇個地圖都知黎

原帖由 davewong1209 於 10-8-14 06:04 PM 發表
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... 2951&highlight=

睇下條7頭之前D ON9事跡就知佢咩料

你搞笑?2KF系一個討論平台,有D咩就可以拎想黎同大家討論一下嫁啦=[
有咩問題呢?我地團系吾勁,呢個系事實!甘又點?我地吾勁就代表我地團無心?
講真,我都知自己吾識帶團,所以我成日走去問D老手應該點做,希望佢地帶一次比我睇=]
我5覺得我地團好似你地口中甘講到話點吾想進步果d l0r=]
問,我地會問!旦系一定吾會問呢d無品人=]
好似我轉左玩刀遊甘,我想幫手壓下線,我一路叫舊恨教下我玩,教下我點壓線=]
吾止問佢,其他都好好甘樣教我,呢d先系有效既進步方法!
如果問你....我諗退步比進步更多=]
你自己有無品自己知啦=]果陣想我地成個團入你幻影幫手,我5系幾想同某d人合作,你可以話踢左佢,要我地團幫你(我有save log,吾好話我屈你)
做團長做到甘...你當你d團員系咩?玩game系甘樣嫁咩?最緊要大家開心l0r我覺得=]
你系咪太上腦喇?如果你覺得甘做團長系無野,正確既做法既話,我輸a_a"

原帖由 issactai 於 10-8-14 04:57 PM 發表
d港童唔吊得架 算啦

有做錯野先吊得嫁a_a"
系咪個個都可以無啦啦吊你先?
講野講清楚d=]

第一我地蝶影可能係廢,原因係因為我地多新手未磨合
第二個場我地一個弓遊都冇入,箭雨破冰根本就係你地將其他罪名推落我地到
第三,技術唔好導致上死榜,我承認我地可能要改善技術,但係唔代表我地要比你鬧屎ok?
第四,我睇哂你係呢個post全部留言,你可能係一個高手,但係你冇品,先係膠到話係game入邊做唔好野既人,返工都冇貢獻,你咪膠好冇?兩件事唔關事你都扯埋來講
第五,我地願意接受你既合理批評,蝶影之屎我還返比你呢個冇品喱,你根本就係幻影之恥
大團係遊戲表現好緊要,但係品格你就乏善可陳(只針對曼陀羅)邊個未犯過錯呀,梗有人死嫁啦,你個個都要教?以為自己邊個呀你?你肯教(用鬧人屎既方式教人甘春西利我吹你唔漲)有冇諗我地肯唔肯受呀?
懶好人派膠,等我教下你品格啦幻影之恥

望到個月經post都想笑
錯就要認  唔好意思..做咩職  比人洗城  就比d意識走嫁啦
重好意思話洗城走唔到
凸~~膠上腦
蝶影多人on已經唔係叫細團
但蝶影出團....我地又同場   我同我班人就話'''XYZ  又中伏''
唉...新手還新手
無論幾lv  唔識帶團就要學
唔好累街坊
入親你地d場  我上前線就己經係自殺
轉偷塔 拆幾多枝都唔夠你地送人頭  ((已經去到送人頭
請到某知深經驗既團學習吧
無謂辯駁吧
係各老手眼中  你地真係弱雞團
keep著d人  又唔識帶  唉~
不喜勿插   
蝶影團長:
我極度建議你開個人
入去大團了解打法
團同樣咁多人  點解你地成日輸呢
入過去就知
入過你個團睇你指揮
已經知你係新手玩左1年!?都冇啦
你玩左1年都係咁樣學唔到野
自悲下吧
已有 1 人評分Good 收起 理由
白兮· + 1 keep住d人為重點

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 殘影爻豪 於 10-8-14 10:11 PM 發表

有做錯野先吊得嫁a_a"
系咪個個都可以無啦啦吊你先?
講野講清楚d=]

溫室中的蘋果
you are too green

原帖由 Kako仔 於 10-8-15 12:35 AM 發表
望到個月經post都想笑
錯就要認  唔好意思..做咩職  比人洗城  就比d意識走嫁啦
重好意思話洗城走唔到
凸~~膠上腦
蝶影多人on已經唔係叫細團
但蝶影出團....我地又同場   我同我班人就話'''XYZ  又中伏''
唉.. ...

5識帶團呢個我認a_a" 旦系我有學你吾知姐
玩左1年就識帶團嫁喇?我玩既果1年系開ser果陣
玩得耐就5代表識帶團嫁l0r~
我地團多人?你上前線等於自殺又關我團事?

你團唔多人為咩開多個團0 0??

原帖由 殘影爻豪 於 10-8-14 10:08 PM 發表

你搞笑?2KF系一個討論平台,有D咩就可以拎想黎同大家討論一下嫁啦=[
有咩問題呢?我地團系吾勁,呢個系事實!甘又點?我地吾勁就代表我地團無心?
講真,我都知自己吾識帶團,所以我成日走去問D老手應該點做,希望佢地帶一 ...

唉 咁你問下我團d人跟我玩得開唔開心lor 你問下先黎串尻我la
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 05:11 PM , Processed in 0.052787 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存