2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 跑Online 《跑online》2000Fun公會 *重要通告* 致各位2kf有玩跑online o既會員:「7/8 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

*重要通告* 致各位2kf有玩跑online o既會員:「7/8 寶石區重要通知」 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

以下為原文:
原帖由 kwankiuleung 於 2010-8-7 12:02 AM 發表
寶石公會區將於此期完結後關閉。
寶石區關閉原因如下:
- 由於寶石公會人數下降,參與活動人數都同時減少
導致一直以活動而生存的寶石區也難以生存下去

加上每期加入寶石愈來愈少,同時舊有公會也同時流走
活動便更少人參與

有關寶石積分我們會安排足夠時間給大家換領。
當今期活動所有結果派發時,會盡快計分及派發所有寶石積分。

當所有積分及獎章派發後,所有公會將會跟據公會級數,分派到公會子版 A區 或 B區 。

歡迎各位寶石區會員給予意見!!!
在下寶石區版主、專員長及專員向各位道歉 及 致謝長期支持寶石區的會員。

大家睇完之後有咩感受…
對,2kf係跑入面o既一個安身之處又冇左了…

本身2kf公會已經係外強中乾,得返個名…
而大家亦因學業等問題而冇再玩跑…
加上藍莓姐又去左第2到做版主…
基本上2kf公會已經係空殼公會…

話時話好似得我一個仲咁得閒留意2kf係跑o既發展-_-
小任我真係閒人一個呢= =

嘛,寶石公會閂門大吉後,我地又會返到去公會子版B區…

從此公會,亦漸被遺忘…嗎?

雖然寶石公會o既悲劇唔可以怪大家(始終大家各有各忙),但我始終覺得唔係幾好受…
始終我地公會作為寶石公會的一員,但貢獻卻少之有少…
而作為公會唯一生存o既地方都消失,去到子版B區…
唉…已經唔想再諗落去…
一切隨緣…嗎?

呢家可以做o既,就只有出席最後一個活動:寶石公會大合照…

但我唔係會長,唔可以代表公會出席…
我希望2kf可以為寶石公會做返少少野,至少都參加埋最後一個活動…

小任有個不請之求:可唔可以借【2000Fun】o既ac比我出席活動?
如果唔得就算吧…

可能你地會覺得我太認真去對於遊戲,但正如梁啟超說過:
「當大總統是一件事,拉黃包車也是一件事。」(《敬業與樂業》- 梁啟超)
人必須將身邊每一件事(包括遊戲)都當成一件事,然後要認真去完成果件事,人先至得到生活o既意義…

啊…抱歉,一唔小心就講呢d野…

總之,開呢個帖o既目的只有兩個:
1.通知各會員,寶石公會將會關閉;
2.希望可以借一借2000fun公會會長o既ac比我,去出席最後一個寶石活動。
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-13 03:53 AM , Processed in 0.029607 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存