2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 星海爭霸 StarCraft z打p 的問題
返回列表 發新帖 回覆
go

[疑問] z打p 的問題 [複製鏈接]

我岩岩就同神族打
我一開始就7d 起狗仔快攻佢,出左6隻
點知行到佢果到已經有兩隻狂戰士
我d 狗仔好快就死曬
之後我見到佢想起 追x者(蜘蛛)
所以就即刻起d 小強同狗仔 ,同升埋加快狗仔速度 and 小強既速度
當我有12隻狗同8隻小強,就出去同佢打
一開始我見到有6隻狂戰士,5隻追x者(蜘蛛)
點知當我打打下,以為我可以夠打既時候
竟然有兩隻巨像係5隻追x者(蜘蛛)後面 係咁射我d蟲仔
之後我就即刻用對空同佢打
起左8隻飛螳
諗住去佢基地打一打
點知一去到,就見到有8個鳳凰戰機
之後我嚇左一嚇
諗住同佢博過
點知唔洗2,3下就死曬
死曬之後,4隻巨像同n隻追x者(蜘蛛)已經沖埋黎我基地到
最後我只好GG
之後我就諗下,點解佢會知道曬我起咩既?
所以就睇重播

原來我起小強果陣,佢就派左隻觀察者係我基地
果時我都仲未知
去到我起飛螳先知  (係唔係太遲?)
如果我再遇到咁既情況,應該點對付?
4隻巨像同n隻追x者(蜘蛛) <==應該出咩兵對付?

下次快d整返隻監測王蟲,巨像怕x化飛蟲
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 06:54 PM , Processed in 0.026195 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存