2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 SD高達Online 《SD高達Online》軍團區 CrossOver抄孤星影月招人內容
返回列表 發新帖 回覆
go

CrossOver抄孤星影月招人內容 [複製鏈接]

本公會招人內容在,樂,古,可見...
CrossOver抄足本團95%招人入會內容
改小小野扮自己

依D都未算經典.....
仲要扮晒高貴先係神跡...

咁都未一絕...
之後仲要黎我公會M群先係一絕

死神黑崎一護 : 做間蝶姐入來
夜星靈 : 哦
死神黑崎一護 : 我地會D人話無抄你會bo
死神黑崎一護 : 你地係咪搞錯左
死神黑崎一護 : 唔係我搞架個貼
夜星靈 : 佢地都知我依個入會考試係由永恆之心用到宜家
夜星靈 : 姐係上年用到宜家
死神黑崎一護 : so?
夜星靈 : 咁姐係你地唔肯改啦
死神黑崎一護 : 其實呢
死神黑崎一護 : 唔係我搞架個貼
夜星靈 : 咁大家姐係都冇咩可再講啦
夜星靈 : 我過得你地個邊通知,姐係只係想你地改翻佢
夜星靈 : 但你地比個咁既回應我
夜星靈 : 我接受唔到囉
死神黑崎一護 : 都話我地會D人話無抄你會,你唔信算
正所謂冇圖冇真相,我實加翻圖比大家...

我唔排除該團既人係腦殘要抄囉....

其實..抄米抄lo...有技術米得lo
腦殘多的是
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 06:05 PM , Processed in 0.026086 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存