2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 我岩岩加入玩夢之樂章既新手@~@...
返回列表 發新帖 回覆
go

[討論] 我岩岩加入玩夢之樂章既新手@~@... [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

早一排用n年前申請的a/c來玩,升左一段時間終於升到3x級..跟住先留意到官方活動,新帳號原來有咁多野送= =..
攪到依家又要重練= = ...

對於長玩個D升LV魔人就著數~~
[utube]ox-bYoAa8oI[/utube]
玩落你就知

新手送野活動
入面d野唔算值$...
好似係得d蓋亞稍為有用
唔洗為左呢d野而重練嘛- -

回復 3# Mo 的帖子

原帖由 Mo 於 10-8-19 07:24 PM 發表
新手送野活動
入面d野唔算值$...
好似係得d蓋亞稍為有用
唔洗為左呢d野而重練嘛- -

不如入去官方個PO到睇下,我叫佢送的,
佢又唔改下送其他野
(仲要成年先黎搞

BTW,你都係走唔甩
[utube]MRs2BKj-5O0[/utube]
(我最中意FAMA

你隻死野.咪掛住打機打通霄,有D野唔係剩係打機先會搵到的(希望你會明我講緊乜

[分享] 《夢之樂章Ⅱ》精靈大冒險、精靈擂台全面優化   1 2
幻法=咸濕=青兒 10-8-11 29 / 22410-8-20 12:26 AM by 空悲切
[utube]vXHSwYpTO9g[/utube]

真龍,我都話我最中意老吹,吹到你唔信
(如果唔係我比你睇個個+GOOD..都唔會話我係個作家

[utube]QW1RDGHcGy8[/utube]

岩岩先重練到16級...
其實..有無d有建議性既人可以教下點升= ="...
有無話咩職業比較好玩咁

回復 7 幻法=咸濕=青兒 的帖子

你玩緊咩職先?
(我呀妹用緊電腦,你好快D答我

我係E個版到搵到一D我未上黎之前的PO...(E+個任版主都唔係路的,粗口王 )
分享] 34級弓手感想[有圖] tsewaiyip 09-1-9 8 / 65409-1-9 10:58 PM by gold3gold3
  [分享] 見習射手到射手分享 白樂 09-1-12 7 / 38609-1-14 04:12 PM by 白樂
  [分享] 希望可以幫到一d新手同封測冇玩既玩家(精靈篇1) o酷愛o 09-1-14 7 / 26309-1-14 04:46 PM by Mo
   [分享] 39級遊俠(心得)新手都可以入黎睇下再加戰神既回復請慢慢睇 o酷愛o 09-1-14 19 / 65309-1-15 10:56 AM by 夜之魂影
[分享] 遊俠必睇文章 YICKLUN2005 09-1-15 7 / 36709-1-15 11:45 AM by YICKLUN2005

我出版的刊物XD,歸左個陣討論過的職業(不過有D冇分到..我DEL哂....^^)
老妖月刊(創刊號)   1 2 3 4 5 6 .. 7
夢之樂章Ⅱ藍夢月 09-6-15 120 / 242109-7-1 05:18 PM by 藍夢月

再搵唔到的就入去資料區睇下,個到都有好多,我個陣有+GOOD

精靈樂章(TW官網)
http://dj.x-legend.com.tw/04game/game_01-21.php

仲有個攻略網我好耐冇上過去,
我唔知有冇更新.E到好似5比得?!
係咁先,你刨住先啦 有排你睇

我訓醒啦,你煲機煲爆左未呀?
(E+佢未可能咁易比你爆到機架啦 ,
因為佢上年係我起勢攻擊之後,加左好多我想要的野...
不過我最想要個樣佢一直唔搞

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 幻法=咸濕=青兒 於 10-8-20 02:36 AM 發表
岩岩先重練到16級...
其實..有無d有建議性既人可以教下點升= ="...
有無話咩職業比較好玩咁

如果你想要最新既資訊, 最好就唔好聽藍夢月果d所謂既資料, 攻略
年幾前既野拎返出黎當新野...sosad

其實騎/遊/元素/地獄 呢4隻都玩得過
pk勁, 後3個職業打怪又快..
不過要升得快多數都係買任品升
升到70卡戰場打戰場裝都ok..

睇黎你真係冇睇清我身上有D乜?
比你睇下
[舉報] 想改寫貴壇的歷史的話便進來! New 空悲切 10-8-20 0 / 1110-8-20 12:52 AM by 空悲切

原帖由 *追。月* 於 10-8-20 06:16 AM 發表

如果你想要最新既資訊, 最好就唔好聽藍夢月果d所謂既資料, 攻略
年幾前既野拎返出黎當新野...sosad----------------------

其實騎/遊/元素/地獄 呢4隻都玩得過
pk勁, 後3個職業打怪又快..--------------------------冇話我遊打怪慢,個陣你喪插
                                                                      (pk勁?睇你咩裝,佢e+d技個d改左幾多?
                                                                       你同我講同個陣一樣呀笨,pk精,正小人 )

不過要升得快多數都係買任品升---------------------------你的升lv方式姐,你一日就食到封左頂啦,唔係點會咁醒插我.
                                                                            我升4個月,你升一日 ,我係佢隻game的守護者,你咪再郩佢,正小人,
                                                                            成班一齊搶,你同個班人,次次你一封我ac,佢就出黎,
                                                                            一係就你地2個形影不離,你同佢有路?
                                                                            一定有啦,仲水洗都唔清tim

升到70卡戰場打戰場裝都ok..-------------------緊係啦,改到變左你地個班卡戰玩哂,
                                                                隻game e+剩係得返戰埸e個系統lol

(pls,壇主,你係有跟我訓教前比你的link你e+明白哂未?
你知你e個版的版主追月有咩問題未? ,希望你今次終於睇得明啦
佢地唔入赤柱都唔得啦掛,咁樣同香港法律鬥?你地真係好醒目 ,
知5知你地犯左幾多條法?  )
[utube]kU_3eKvVMQ0[/utube]
我D數據分析對隻GAME幾有用哦,
(你地點趕走我,先有今日的成就你地自己知)
E+改成點,我做埋佢開發都仲得呀^^
(一直都做緊佢的工作,
佢跟住我D意見黎寫 proposal ,
隻GAME你咪諗住再郩佢一下,
我唔會放過班人 )

唔信你自己睇啦(我未睇E個個陣就大概知道了)
http://u.2000fun.com/index.php/viewnews-13938.htm
因為 唔話你知..

你自己咩事自己知啦,爛版版主^^(我叫左壇主睇你點管粗口版?
見風駛陀的最黑我憎

去神到睇下我同佢講過乜,我只不過過左我的一D野比佢知,另一D你知的,我無講,
佢知的,你都唔知,因為我2邊都冇講
我只會跟自己交代

=====================================================================
以下我告訴過他的一些.....一些....
您可以話我係一個過份幻想+完美主義的人....
我做野一係唔做,要做就做到盡,但係任我點做,我都睇唔到版主會尊重一下發貼者....
如果您是一個明白事理的版主,我想請求您給予我一個職位,我負責掃瞄!(或者要有權力先可以平反一切,
但我不想被權力侵蝕....(其實第1任版主問過我做唔做版主,佢話推薦我,但係個陣我拒絕左,因為我由小學到中學都做過班長,圖書館理員,科長,風紀個D....D權力好易濫用左...
我小學1-3年班做班長個陣....都唔知點做,,我剩係知班主任想我做.....我對住班同學好驚....有時擲下名.....
佢地要罰企......有時佢地會唔服.....啤住我...-0-.............所以好多時我都係睇住.....叫佢地唔好嘈....
不過轉堂個陣我可以行黎行去...可以去同學到傾計....哈哈........(某程度上我係到濫用權力...我擲人名的次數唔多.
因為我試過擲完之後個個同學一路企,,一路喊....我好難過....佢喊到收唔到聲..................
所跟住小4-6我做班長個陣都好認真下,D同學都唔會自己係到大叫發癲啦....
我地小息個陣會一齊玩,彈間尺,猜皇帝,天下太平,跳飛機,橡根繩,(小學小息個陣仲有小遊戲玩,掟圈圈呀個D...
(小6我做埋風紀,,守門口...睇人玩...小息一夠中就關門..唔比D同學出入..)...幾悶下,有時同班同學黎hi下我,有d同學玩野,不過都幾好睇

中學個陣,我唔係讀男女校,
我呀媽幫我選左間女校,我係入邊好避動下...(不過每年都有做下科長咁既...參加下D課外活動...
圖書館理員由F1做到F3....F4-F5唔得閒了.....

F3個年我個班成班都係新老師咁制....有8個掛..好似得BIO,CHEM同PHY,同埋E&RE唔係...
跟住個年我做左班長......F3升F4係選科的一年.....其實無人肯做...
我係比迫的...不過D同學推舉我,我就做啦,,,
但係...小學同中學係唔同的...要做的野好多...多到我就死....
可能個陣咩都唔識....無啦啦做埋班會財政個份...仲成日收錯錢- -.....

跟住同另一個班長成日比班主任省...LOL
上堂個陣答佢D問題我唔識答....班主任話我成日係到遊雲....哈哈....(因為我叫SHARON,真係無改錯名orz)
個年過得好開心,因為升到F4無得再玩........
(個年我一路返學,,,放學又係到狂打機....跟住D成績插水,,,學期尾個陣見家長..我呀媽勁傷心....佢係我班主任面前喊.....我好內疚..(我個年係試升的,不過其實如果有得選,我想留班,,
因為個年玩得太勁....太忙....
我好似剩係係開學個陣有溫過書....
跟住到學期中...成班係到發力....(分班MA)...個陣我開始追..
不過追唔切.我未有咁大決心....我仲係一路打機一路追囉= =

跟住升到F4..部電腦比我細佬霸左,再佢日打夜打....
我無得打機.....於是....我就轉行做返我小學做既野煲書...= =...但係中學個底打得唔好...
最尾有D科都係煲唔到....但係最尾全部+埋個平均分都有6字頭的....(某程度上又要多謝我細佬霸道救左我

跟住F5...真係唔好提= =,提起都傷心.....

你係咩人我一清2楚,一早見過哂,
不過因為E到唔係我身處的世界,
所以我死幾多次都得

你要挑我機,你估你贏定我贏?
我係神的寵兒,有本事就黎挑機,有咩事我唔會負責

再試下屈機,你就會變膠人 sosad...錯...係so bad
(信譽破產 )

(我忍左你好耐,你再黎挑機,
應該冇機會了,
壇主你咁都唔做野,我都冇野好講..
[utube]9DXBT1qDxw4[/utube]

你唱過我d乜自己心裡有數啦,
個塊版有哂你d衰野,
隔離版d人都知你係乜水...(我吹水好勁 )
包括隔離版版主魔鬼皇,

佢以為我講佢個邊..orz...
好心你學下佢啦爛口版主,
佢點管版,你又點管版?
人地管2塊版,你又管2塊版,
你管到2塊版變左爛版

原帖由 空悲切 於 10-8-20 06:34 AM 發表
你係咩人我一清2楚,一早見過哂,
不過因為E到唔係我身處的世界,
所以我死幾多次都得

你要挑我機,你估你贏定我贏?
我係神的寵兒,有本事就黎挑機,有咩事我唔會負責
再試下屈機,你就會變膠人:em ...

其實..我都唔係咁想出聲講個版...
不過你係咁洗真係唔係辦法

題外話:藍夢月 就係你@@?
其實好耐之前我已經聽過你大名架啦
經常整理由其他會員所回覆的貼子,你真的很有心機呢~值得一讚
睇返你既貼子,睇得出你真的花了精神和時間在夢之樂章上面
見到你之前咁多分,又為論壇做左咁多野,又比人扣哂分真係好唔低

其實你依家幾多LV架@@...同埋其實點解你係咁踩GC既?話咩GC一年前欠你既野...其實又係咩...
真係有D興趣想知..至少都可以比多一個人分享你的經歷
我只係對事唔對人,玩GAME只會玩好GAME
早幾日無野做入GAME望下,但感覺真的很不錯
至於你說的很難升LV..倒不怎麼覺得...
可能因為我還只有二十多級吧
不知道往後有多難...

不過身為版主的我也不得不提提你,建議你還是把所有的資料整合為一個貼子來發吧
不然會很影響其他會員的討論呢

我冇踩佢,係佢出賣左我,
我唔會講的,你死心吧!
(題外話,你好早起身,真係唔洗訓..

最多只可以同你講由我開AC上黎個日就係為左剷除害群之馬
我E個月返返黎都預左打E埸仗(因為我好得閒,暑假冇野撈

原帖由 不問因由 於 10-8-20 08:46 AM 發表
最多只可以同你講由我開AC上黎個日就係為左剷除害群之馬
我E個月返返黎都預左打E埸仗(因為我好得閒,暑假冇野撈  

我今朝講完冇野撈....下午就有電話打黎比野我撈啦
(下次,我講你快D死個陣..你小心D......

加油喇25lv有3個25%經符=] 炸炸林沖30
你game名係咩
密你好似方便d

同埋點解唔去封左個呃分佬=[
成日係到回連續6次post

原帖由 傻x薇薇 於 10-8-22 01:22 AM 發表
加油喇25lv有3個25%經符=] 炸炸林沖30
你game名係咩
密你好似方便d

同埋點解唔去封左個呃分佬=[
成日係到回連續6次post

又封AC呀?
你咪係到男扮女,
我知你係乜水,

我係女唔係男,你最多叫我呃分婆.
要封AC去 投訴及舉報區 <CLICK入去
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-13 04:29 AM , Processed in 0.045532 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存