2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 幻月之歌 玩左幻月一段時間...相當無聊 不喜勿插,多謝合作 ...
go

[閒聊] 玩左幻月一段時間...相當無聊 不喜勿插,多謝合作 [複製鏈接]

大家好,今次係小弟第一次發新話題......有d咩錯字/etc請各位大大見諒。

入正題la......如題,玩左幻月一段時間,小弟識左5少fd,不過,5知大家有冇同我差5多既經歷:

話說小弟仲係34lv個陣,岩岩開始玩左幾日,聽人話打副本好好玩,於是就去試下......個時同D唔識既人玩,其間死左3次,總之最後大家合作地完場。

識到班滅團3次都肯繼續同我呢隻廢戰打落去既fd,緊係即係+fd。

重點係後離......話說小弟有一次係風里撞番上文提到,打30副時既隊長,於是小弟即刻密佢:hi~

點知佢既回應係:你係?

個下真核有d心淡...甘快就俾人忘記得一乾二淨...

個下真係覺得:何謂友情?(根本就和路邊的路人一樣)

本來真係冇乜興趣去發呢D無聊野,但係岩岩遇到一個'fd',係佢旁邊行過...冇反應...

check番先發現,自己俾人剷左fd......

可能只係我玩online game少,又或者係我識5到一班好fd......

5知大家有冇同小第類似既經驗

game fd係咁嫁啦 你玩得少online姐

節哀啦你
不過如果你想搵fd既話
可2搵我嫁

偶然一次30副o既fd...香港人係唔多理的(包括我)
要真係識人...識公會d人仲好過...起碼可以日日用會頻say hello
==========(以下內如犯版規可del..但請留住上面內容)===============
如果搵唔到d識到人o既公會,咁入我而家o既所屬公會都得(Divina ser)
名叫"CanDyFloSS"
想入就sd封mail比"乂千本櫻乂"話係"小瞳子"介紹的
不過佢唔係常on的...想入就要比d耐性同毅力
仲有...用左我名入左會就唔好輕易言棄/搞破壞...會blklist同踢
==================================================
不過呢d野好常見...如果唔玩大陸ser o既onling games...就要學習適應香港o既作風
注:大部份大陸人一係好熱情同你做朋友...一係就好專心搵你笨then閃水

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

獨行者...
除左打副我唔會同人組隊

公會....太煩了...我索性關左會頻....我玩到個人領地就夠...

十週年勳章(賀詞)

如果玩online game真係想識fd既
就多數都係真實都識咁就最好啦.....

十週年勳章(賀詞)

隻隻game都係咁架啦
加左fd唔代表真係fd
大多數後黎都係冇聯絡

原帖由 藍色騎士 於 10-8-25 12:19 AM 發表
獨行者...
除左打副我唔會同人組隊

公會....太煩了...我索性關左會頻....我玩到個人領地就夠...

甘似我公會某某人GE....=.=
你係.....

樓主,你依家幾 lv?人地幾多 lv?你又幾耐無玩?

我依家仲記得開 game 同我玩過既 fd
不過,我都會 del fd
要知道每個人既 fd list 有限
有 d fd 真係成個月以上都無玩
咁無理由留 d 唔知仲玩唔玩既 fd
搞到自己加唔到班新 fd

我諗係樓主你既問題
求其入個會都識唔少人

回復 9# damek 的帖子

先多謝一下各位大大的意見

補上一下,小弟74lv,暫時來說每天都on.

公會有是有的,但常on的大都未70lv/_\想刷刷70也很難

綜合來說,我了解到這是online game 的特色.......

節哀~節哀~

再一次多謝各位大大提供意見
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 10:33 AM , Processed in 0.035344 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存