2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 《夢之歷險》家族區 天空之夢- 永遠中立國土 ★夜空×約定゚ - 絕對實力帶 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

天空之夢- 永遠中立國土 ★夜空×約定゚ - 絕對實力帶升團 年半後的復出 超越過往自己記錄的旅程、開始!   [複製鏈接]

★夜空×約定゚

事先聲明: 個人唔係太識用2000FUN的格式,所以格式日後更新~
★夜空×約定゚ 在天空之夢成立約年的帶升團了,可是好像沒有什麼人認識,故此在此介紹一個家族。好吧,介紹了

以下內容非最新資料,最新資料將於近期更新!(很有GC風格吧!!)

家長 : 炎鳳殺也 91級
副家長: 乂SiuSaNg乂   90級 (一手乂Siu生乂)
永久榮譽家管 :  aLeX仔仔:]

字為長期offline

簡介:
沒有。

沒有入族要求:
沒有要求是假的 任何客人都可以入族
而且任何友人也能加入 (話說我認為四海階兄弟)

敵族:
帶升最忌有敵族,故此沒有任何敵族!

帶升同盟:
暫沒。歡迎任何有實力之者加盟。

帶升死地方面:
請看樓下,樓下請看,謝謝合作,合作謝謝

本貼記錄:(只記重要事)
2010年
8月27日 本貼開幕
9月13日 炎鳳&生帶升已挑戰4區骨(無坐騎)
9月17日 本年有記錄第100場 1j>57j 3樓更新
9月22日 活動期間加價,升一場=打兩場!早場:4500萬 夜場:5000萬
9月23日 雙經活動出錯之嫌,估帶升轉為早場2500萬, 夜場3500萬。 假如活動有所更新,價錢也會同步更改
9月27日 由於感恩節薯王皇道,洗分流相當有影響,因此暫停帶升至活動完結,改為6人高死
11月22日 乂Siu生乂 帶升中至92級!

2011年
全年退出夢之歷險。

2012年
8月4日 重開帶升,人面全非

歡迎飛信訂位

帶升小心得: 
1)50級上60級,只係要1個女神,突破又再次突破我們的界限
2)兩位客人等級相差過大會出現升得很慢,不平均的情況!
3)76級能上到79級…
4)6x級每場3lv~4lv不等。

已有 7 人評分Good 收起 理由
卍肥白卍 + 3 回歸之骨
mark0321 + 3 火雞送你+q by馬
比卡超-_- + 1 速度不錯~ 76升到79
s20091034 + 1 因為你係有實力帶升團
醉紅乂粉腸 + 1 +T推推推推推推推推推
銀獅~豪 + 1 原因是你帶我上85的@_@
-3-x=3= + 1 哈囉~~~

總評分:  Good + 11   查看全部評分

帶升死地方邊

廢話不說!介紹開始:
本族是由一個帶升團支撐,我來介紹一下最強的系列吧:
炎鳳殺也  90級劍士 
乂SiuSaNg乂   91級弓手 

注意:本帶升團2日帶升一次夜場,但我們肯定是夢之歷險最快的帶升團!

Q&A時間:
Q:這兩個人物有什麼特別嗎?
A:沒錯,一個倒是沒有什麼特別,但是兩人合力起來帶升倒是有無限的可能性。

Q:請問此帶升團的帶升死地會洗多少個分流?
A:四個,因為三個分流怪獸還未重生。

Q:出王時段,帶升地方會由一區增加到什麼?
A:出王時段,會分次序清空一區,2區,3區(除了一隻水槍),和4區少量怪物,現時炎鳳有坐騎,能夠有時間引到4區骨。

Q:1JOB能帶到幾JOB?
A:51JOB,但是要開兩個雙經,目前還努力更改中,重開死地後未有試計,預計同是51左右。

Q:帶升死地一場幾錢?包不包死水?
A:死水包10支,唔夠仲有。 收費暫時4防。

Q:可以由什麼方法找到你們?
A:在本貼留名/ 遊戲中飛信/密 炎鳳殺也 
  *乂SiuSaNg乂 因個人理由,盡量不要飛信。

如有任何問題發言~留言可以加Good支持~
8~9月時本族原有兩個帶升組合,但因個人理由散組,故不介紹。

帶升死地快速攻略

帶升優惠:
暫無。 笑
夜空約定帶升團一條龍服務:
想唔想一場岩岩好由冒險家轉完新職業後一晚使用五轉卡呢?
必要材料:
創世女神的祝福x2
塔羅卡(星/塔)x1
經水x3(最好為帶6支,以防死亡消失經水效果)

首先,請在事前通知我一聲要咁樣帶你一晚升55JOB~
之後,我們會在開場前的時間,不停洗豆(順手轉職)
大約1個鍾左右之後呢~就會升到10JOB左右(已轉職)
之後你就可以安心準備物品(上邊有寫)
開始你的極速五轉之旅 (是用五轉卡之旅)
由於呢種打法未係我開文之前只有少數人用過,所以我只有少量資料提供
洗豆時的照片:
很遺憾,沒有記錄
開場第1個分流的照片:

出王時的照片:
商業秘密!!恕不公開

完場時的照片:

可見的確可以一晚升55JOB
唔洗比其他人2場先55JOB!

最後,呢張係我同生第一次做實驗的白老鼠
依家應該可以再勁少少
希望有人可以比我做白老鼠試下有無勁到啦~
最後一提:
兩位客人等級不可以相差太大~ 否則有機會不成功~ 
(感謝玩家: 咬咬龍 提供照片)

第二條龍服務~
呢個情況比較平,但又比較少有
因為除左乂SiuSaNg乂 是光弓外, 還要有另一位客人是要光弓~
也就是『雙光弓打法』 相信有很多有實力的帶升團都會識用這打法吧.
*而我帶升咁耐經驗來說,光屬性人物出招20job的令到全組經驗上升。
咁我當然唔係9up當飯食。下邊有圖做証,一場『雙光弓打法』』的話,是可以2個女神便由1job上到57job。

(這張圖是經已洗左6個分流,由1job開始6個分流經已是6job了)

之後這張是完場的照片 看到經已57job55%了,最重要的是10-12 點比6-8 點少了五分鍾多也是能升到的。

(感謝玩家:  〝極ζ少  和 玩家: Kit`xD)

再有雙光弓打法之資料 (11月05日更新)

感謝玩家:kin`xd 和 玩家:幻紫琉璃

另外使用光戰也有光弓之效

請留意各張圖的日期,時間,和我們能做到的實力!
另外,由於乂Siu生乂 已經轉手,請不要密他/飛他的信
要找一手的乂Siu生乂 , 歡迎密/飛信 乂SiuSaNg乂

早晨...希望大家支持@@"
已有 2 人評分Good 收起 理由
銀獅~豪 + 1 我以為有人路過添- -
御宅廢物 + 1 生哥頭像都無 哈哈哈哈哈哈哈

總評分:  Good + 2   查看全部評分

支持下吧 -0-

hi炎鳳
已有 1 人評分Good 收起 理由
御宅廢物 + 1 說好的骨呢

總評分:  Good + 1   查看全部評分

你好 本post 很悶...
本人正努力上位
醉紅乂粉腸 + 1 炎鳳勁野

炎鳳哥帶升速度極快

原帖由 kwokyau1 於 10-8-28 06:06 PM 發表
炎鳳哥帶升速度極快

無人識先係問題 囧

加油招客

原帖由 a1213220 於 10-8-28 09:11 PM 發表
加油招客

嗯嗯, 2000fun開左貼之後多人密左

支持你哦~鹽焗雞-v-

幫忙推推推推推推推

原帖由 ~nga~ 於 10-8-29 12:07 AM 發表
支持你哦~鹽焗雞-v-

不有趣
雞毛嫂

原帖由 _an 於 10-8-29 12:14 AM 發表
幫忙推推推推推推推

welcome 

我地係8/28升10-12點個段時間既~~囝囝~~同~~囡囡~~
你地兩個既服務質素~~~very Good呀!!
我~~囝囝~~由53 lv升到60 lv~~囡囡~~由50 lv升到58 lv
佢地兩位又有禮貌又有速度~
就算囉左0.01%既經都講聲話比我地知~~夠誠實呢
升緊當中兩位又會講下野~~唔會太過悶:thup:
唔錯的帶升團~~搵人帶升記住搵佢兩位

御宅廢物 + 1 感謝支持!

原帖由 ianian~ 於 10-8-29 12:21 AM 發表
我地係8/28升10-12點個段時間既~~囝囝~~同~~囡囡~~
你地兩個既服務質素~~~very Good呀!!
我~~囝囝~~由53 lv升到60 lv~~囡囡~~由49 lv升到58 lv
佢地兩位又有禮貌又有速度~
...

客人就是一切 
其實都係你地醒目識走位而已

原帖由 御宅廢物 於 10-8-29 12:15 AM 發表

不有趣
雞毛嫂

誰人是雞毛嫂
你認錯人了吧^^

十週年勳章(賀詞)

惡魔朋友你好~~~~~

朕已到  還不下跪....
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-10 11:17 AM , Processed in 0.040898 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存