2000FUN論壇

搜索
go

[討論] pvp的無奈 [複製鏈接]

我先說明...這個可能真是自己的發洩

今日同一個劍聖pvp 第一個回合好像跟正常的戰士對戰一樣  我也順利取勝

點知佢條無聊友係第2回合等到有回避姿態和揮砍才正面對戰  其餘時間都是在沖刺走開 嚴重

無腦的cd流打法

到最後我直接叫他有技能再叫我 到時才真正打....誰不知居然給我勝了一個回合 當下自己有

點無言...可見他的技術低得很....(雖然最後都輸了)

這種同類型的戰鬥方式在賢者 和 戰神 (有鐵布衫)的職業出現

作為一個小小的遊俠 跟他們打真的十分無奈.....

這個遊戲是不是創作出太多無腦的技能 導致這種令人無言的cd流出現

如果我正正常常輸比一個堂堂正正 正面交鋒的高手手上 我會好欣賞 不過輸比這種無腦打

法真的十分不爽

如果係正常咁退後少少我都理解  不過好似佢果種完完全全未開打就等CD出完果2招技又

殺我唔到又走去等cd 再黎放果2招技的人 真係好難頂囉=__=

龍之谷比我pvp的感覺真係差左好多......唯一解決方法就選最細的埸地....不過發揮空間就減少了好多

我玩龍之谷就是玩pvp 對副本興趣不大 長此下去  人人都玩cd流 咁pvp還有咩好玩呢....遲早又係令人流流失

我遊俠進pvp都被T
大陸仔 玩pvp只會簡 被他克的職來打
有次仲見到個32賢者見我32遊俠入去唔開場 我走 之後再入 見到個28站神他就馬上開了
其中有D廢物劍聖仲柒 剩係識玩重生 開物品  原因不解釋了

對住呢d人一定要   殺到佢走場 就算唔走都要攪到佢場場輸 殺1死10果種
好在我玩戰神追得上d 跑狗
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-8 04:45 PM , Processed in 0.031263 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存