2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 彩虹汽泡Online 其實hk官方尼面辦事都幾有效率丫
go

[閒聊] 其實hk官方尼面辦事都幾有效率丫 [複製鏈接]

有人話想要表情..就咁快有得下載..要讚下

是的 我都好驚喜咁快就有得down XD

嗯...總之隻GAME有野做得好我地就大讚...有野做得唔好就大彈...希望隻GAME愈做愈好...玩家洗$洗得開心...玩得開心... : )

你地講緊咩ar???唔明wo

玩過星曲WEB

邊度有得down啊@_@?

原帖由 gloomynoodle 於 10-8-30 02:17 AM 發表
嗯...總之隻GAME有野做得好我地就大讚...有野做得唔好就大彈...希望隻GAME愈做愈好...玩家洗$洗得開心...玩得開心... : )

其實HK 營運方面係OK既~~至少會留意玩家意見,例如299技包/399包 果D
至於遊戲系統方面都係台灣果邊整..都唔怪得HK尼面既

邊度有得down啊@_@?

http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1

突然間覺得隻game好有效率
如果 抽野果邊好人d 唔好成日抽到塵就好lu..

其實好多人根本搞唔清楚代理同原廠有咩分別
有事發生淨係識得係度嘈...
比左錢就以為自己係主人
真係睬佢都side氣

我都覺得
官方今次好抵讚

alta 代理彩虹汽泡算係咁啦~
我覺得問題係原廠到。
大家都願意比錢玩啦,但大家比完錢覺得唔抵果下先死火。
果下係原廠問題,當玩家水魚咁禁。

原帖由 adam920101 於 10-8-30 06:26 PM 發表
其實好多人根本搞唔清楚代理同原廠有咩分別
有事發生淨係識得係度嘈...
比左錢就以為自己係主人
真係睬佢都side氣

你應該係一個5~6xge玩家...一個未用過hkd玩而且十分滿意家下個系統ge人
如果當你用左錢...發覺自己係水魚...係..我認我係戈個...@@仲老羞成怒tim...
當你對前景無晒希望!!你就會好想發洩!!...希望有人幫到你...唔係到嘈...去邊??...唔通打999??
你覺得好ok..你玩得好休閒...一日3200 or 2000收益都用唔晒...猴區對你黎講係天堂!!
一身副本裝...黑王子,65副..75副...來去自如...一d難度都無!!!...
感覺好正...一身4倍寵!!..玩得好開心!!
我亦好羨慕你...可以咁享受!!玩你玩的彩虹汽泡!!!!
不過唔好忘記....以後仲有85.95副.....我怕你入去之後....會呆左....戈個係咩世界!!!!

好...會讚!!...唔好..就要講出黎!!!
唔係話洗左錢就係主人...大晒...亂咁吠!!!
你請個工人....比左錢...佢做唔到野..你都會小佢!!!,,
明無??...
若然你覺得我係無重點地亂吠...可以講聲...從此不再留言!!!
請別在那邊裝高尚!!!!

原帖由 奧羽乂殺破狼 於 10-8-31 04:56 AM 發表

你應該係一個5~6xge玩家...一個未用過hkd玩而且十分滿意家下個系統ge人
如果當你用左錢...發覺自己係水魚...係..我認我係戈個...@@仲老羞成怒tim...
當你對前景無晒希望!!你就會好想發洩!!...希望有人幫到你 ...

我就係有比錢玩
我鍾意玩呀
咁又點?
你咁唔鍾意咪唔好玩囉
冇人逼你一定要玩落去架啵
呢度冇人話我高尚,我自己亦都冇咁講過,係你自己先入為主,關我乜事?

原帖由 奧羽乂殺破狼 於 10-8-31 04:56 AM 發表

當你對前景無晒希望!!你就會好想發洩!!...希望有人幫到你 ...

其實佢又真係無指明話係你WO =-=
都係打機姐咁激氣為乜啊~~我同人都1齊玩左2個幾月~~果時都會晚晚收工1齊玩幾個鍾
不過因為更新改版都太少(可以稱得上更新改版我諗只可以計7月開放金銀山果次)..而家都玩得愈黎愈少,其實可以稱得上已然無咩野玩
目前1上線好似除左日任同埋打猴之外就冇野做..
我諗都係玩得少d,等佢1路更新改版先玩番多d吧
(由1開始就等緊既結婚系統都唔知幾時先出 )

十週年勳章(賀詞)

只希望官方能一直聆聽我們的意見而已
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 03:44 AM , Processed in 0.035869 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存