2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 彩虹汽泡Online 《彩虹汽泡》開學週經驗大放送
go

[消息] 《彩虹汽泡》開學週經驗大放送 [複製鏈接]

暑假結束後又要準備開學囉!《彩虹汽泡》為大家安排了開學經驗加倍活動。趕快帶著你的好友、寵物們,一起拿起武器練功吧!

人物角色 - 雙倍經驗值時間

. 2010/9/1 (週三) 17:00~19:00
  . 2010/9/3 (週五) 17:00~19:00
  . 2010/9/7 (週二) 17:00~19:00

角色寵物 - 雙倍經驗值時間

. 2010/9/2 (週四) 17:00~19:00
  . 2010/9/6 (週一) 17:00~19:00
  . 2010/9/8 (週三) 17:00~19:00

活動說明
在活動期間內,凡於線上打怪,將可獲得「人物角色」或「角色寵物」升級經驗值獎勵!

注意事項
1. 所有伺服器均會開放本活動。
2. 組隊人數越多,人物額外獲得經驗越多!一人以上的隊伍,將獲雙倍或以上的人物經驗值。

《彩虹汽泡》官方網站:
http://bubble.alta.hk
《彩虹汽泡》遊戲下載:http://bubble.alta.hk/download.html

點解唔可以全日都開

笑傲無雙

隻game升lv咁易仲成日開雙經做乜
除左加速死亡之外

原帖由 shingcheung 於 10-9-1 02:30 AM 發表
隻game升lv咁易仲成日開雙經做乜
除左加速死亡之外

你幾Lv???

可能50左右@o@

笑傲無雙

原帖由 口牙文 於 10-9-1 04:35 AM 發表
可能50左右@o@

你唔係以為高lv左 要求exp多左 就叫"隻game難升lv"嘛..?

原帖由 shingcheung 於 10-9-1 08:35 AM 發表

你唔係以為高lv左 要求exp多左 就叫"隻game難升lv"嘛..?

@@..請問....高lv有何用??...
再問....500m經要刷幾多轉65副??...定係你有好升ge地方介紹?.?

而且....你一定唔記得左佢限你收益都唔定!!!....

再幫你計計...
正常帶隊戈個經驗值係1733(我就係..唔知你有無唔同)
80lv up...一場扣ge收益係18...
以86升87為例....需要ge經驗值係4856940
需要刷2803場.....一共需要50448收益!!!
一星期...最多食2m收益(你有錢食商城另計)...每日3200/2000
20000+22400=42400收益  /  20000+14000=34000收益....
一轉65副...威盡刷120場木猴(有可能嗎= =...我未試過)...咁我計大約打100場啦!!
2803場..戈3場唔計...要打28轉!!....je係28個鐘@@
係一星期入面...一日打4個鐘@@...一星期就可以升一級....
丫...我唔記得左收益唔夠tim......當然...有恆心ge...重任永遠等緊你接!!!...

@@星野走了....  有5個榜位空左出黎.....明明咁易升...點解仲未有人踢佢地落去呢??

努力升高d 丫....我都覺得唔難練!(....逃

你唔係以為自己低lv,要求exp少,就叫易丫嘛

大把game頭幾十lv好易升,,一過左某d級數exp需求就會直線上升

你見隻game咁多人卡著係60~70就知啦

正呀,今日更新4個鐘,好大機會出9階技!

笑傲無雙

原帖由 口牙文 於 10-9-1 11:10 AM 發表
你唔係以為自己低lv,要求exp少,就叫易丫嘛

大把game頭幾十lv好易升,,一過左某d級數exp需求就會直線上升

你見隻game咁多人卡著係60~70就知啦

咁都叫卡-.-
2-3個煉火去木猴到企 根本好易過...

難升既定義set係邊...?
之前童話開game幾個月 好多人5xlv己經升唔到上去 等二轉開左先升6x 果d就叫卡..

e+ 60~70lv 要升1-2日可以1個lv 叫易升啦

同埋...我想講既重點係
官方成日出雙倍exp未必係件好事
隻game小人玩 出活動係咪應該吸引下新手 而唔係一味雙經...

樓上的.....如果你玩ge係戰士...旅人..幻c..or自信的話....
我相信...你會收返你岩岩講ge"易升"

原帖由 shingcheung 於 10-9-1 11:31 AM 發表

咁都叫卡-.-

之前童話開game幾個月 好多人5xlv己經升唔到上去 等二轉開左先升6x 果d就叫卡..

同埋 ...

隻game出左幾個月-.- 已經好難吸引唔到新玩家
就算有.. 都只會去 (新ser)吉恩村.. (死掉
大家努力d 拉身邊d朋友一齊玩吧 ..

對上一次雙經都差唔多係 2星期前
咁樣出雙經既方法幾好呀.. 2小時 2小時咁..  
如果佢出全日 係=燒錢-.-"  打4粒鐘怪 每日既收益就會用晒..
但仲有雙經唔通你唔升?  (買收益啦..默

凡事反向好果方面諗..
好似某隻game咁-_-.. (望 下面簽名..默..
幾個月先1次雙經.. 1出就出1個星期@每曰24小時..!!
d人既肝真係1星期就爆晒-_-;;不停入院換肝

相信你唔係暑假你都會覺60-70難升啦

我靠日任 打左1個月先70

原帖由 shingcheung 於 10-9-1 11:31 AM 發表

咁都叫卡-.-

同埋 ...

on*西..易升?你唔係ser入邊最高lv果個你有資格講?
睇你咁講唔方你高lv得去邊,60前同60lv後係兩件事
先唔好講所需exp , 1日2千收益你可以打到幾exp?
用下個屎忽腦先講野唔該

開學玩雙經根本靠害

同保戰時間相撞

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 玩過星曲WEB

送綁經娃仲好 唔洗驚無時間係雙經時段升-.-

咁都叫卡-.-

同埋 ...

原來又係D唔敢報出自己人物同等級... 但係又o係度大放厥辭的人...
井底之蛙只知道練火的好處而不知其他職業的難處...
我可以同你講... 我係 Lv75 聖獸王 Mac... 升Lv升得好辛苦... 見到木猴就想嘔...
其他職唔似練火噤o係木猴開ai就可以升到Lv7x
劍士都仲有鳳天...(改強左之後, 雖然miss就唔得...)
信仰/旅人/自然/幻獸/黑暗/強化 點算?? 易升?? 邊忽易升?? 點易升法...?

原帖由 maverickc 於 10-9-1 02:33 PM 發表

原來又係D唔敢報出自己人物同等級... 但係又o係度大放厥辭的人...
井底之蛙只知道練火的好處而不知其他職業的難處...
我可以同你講... 我係 Lv75 聖獸王 Mac... 升Lv升得好辛苦... 見到木猴就想嘔...
其他職唔 ...

hi~mac佬 a_a 新ser都75lv la 一陣學9階技先

原帖由 神秘旅人 於 10-9-1 02:34 PM 發表

hi~mac佬 a_a 新ser都75lv la 一陣學9階技先

你係...??

原帖由 ULTRAMAN1 於 10-9-1 02:20 PM 發表
開學玩雙經根本靠害

同保戰時間相撞

我都覺...
唔知有冇得改夜少少個時間或者開放全日都好丫
收益已經唔多
個段時間我又唔係屋企
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 10:38 PM , Processed in 0.037686 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存