2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 PC 遊戲討論區 《龍騰世紀:起源(Dragon Age: Origins)》討論區 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: makcheungpo
go

[討論] 《龍騰世紀:起源(Dragon Age: Origins)》討論區 [複製鏈接]

原帖由 Zero9527 於 10-10-18 01:49 AM 發表

你好明顯未將免CD的執行檔放入安裝位置……

題外話:3DM的神人改的Mod好正~~

我唔明點樣放免CD的執行檔放入安裝位置 WO
我新手- - 可唔可以教下我啊!! THX~~大大

唔好意思...我呢因為慳時間直接買老番....不過都係一樣...只不過SKIP 左下載個程序....咁我用WIN7 GE 咁我打完CD KEY 之後呢佢話個INSTALL WIZARD WAS INTERRUPTED BEFORE DRAGON AGE: ORIGINS- AWAKENING COULD BE COMPLETEY INSTALLED 佢話我個SYSTEM HAS NOT BEEN MODIFED 裝唔到...請問我應該做D咩...我將個SETUP.EXE 個相容性轉返做XP S3 都唔得

原帖由 afrib928 於 2010-10-19 12:28 AM 發表
唔好意思...我呢因為慳時間直接買老番....不過都係一樣...只不過SKIP 左下載個程序....咁我用WIN7 GE 咁我打完CD KEY 之後呢佢話個INSTALL WIZARD WAS INTERRUPTED BEFORE DRAGON AGE: ORIGINS- AWAKENING COULD BE  ...

DRAGON AGE: ORIGINS- AWAKENING D隻野是資料片 你有冇 裝 主程式 有的話大約可以

原帖由 PC66339 於 2010-10-18 10:10 PM 發表
我唔明點樣放免CD的執行檔放入安裝位置 WO
我新手- - 可唔可以教下我啊!! THX~~大大

留意份POST 的下載部份 有個叫1.01升級補丁+免CD

佢話二合一....佢自己都裝到...E+最大問題係唔明INTERRUPTED O個到

我用緊win7...咁我用正版裝既..我裝game同免cd個檔都ok!到左漢化檔...唔知點解就轉極都轉唔到中文版!
C:\Program Files\Dragon Age\packages\core<你地叫我解壓到呢個位...我試過但都仲係英文
C:\Documents and Settings\用戶名\My Documents\BioWare\Dragon Age<我解壓到呢都只係開左個新檔出黎...好似唔關隻game事
咁我應該點整=0=???

好似好正咁

玩唔到dlc,資料片,有咩方法玩到?(個資料片同dlc係game到睇到,但玩唔到)

下面3個補丁載點掛了 可以補一補回嗎? 感謝
龍騰世紀:起源-覺醒 官方DLC 下載完美嬾人包
http://u.115.com/file/f5616961f9

龍騰世紀 起源 覺醒 1.04 升級補丁+1.04 免CD
http://u.115.com/file/f595392c4c

龍騰世紀:起源漢化補丁整合綠色完美版 解壓即可使用(8.13更新))
http://bbs.3dmgame.com/showtopic-1435501.html

原帖由 bananaku 於 10-11-7 08:44 PM 發表
http://u.115.com/file/f5616961f9

http://u.115.com/file/f595392c4c
...

同上~我都下載不了~正在等樓主解決!!

原帖由 bananaku 於 10-11-7 08:44 PM 發表

...

我都係等緊呢3個wo
樓主可否盡快補一補有game冇得玩好慘架

原帖由 pagedoww 於 10-11-10 08:24 PM 發表

我都係等緊呢3個wo
樓主可否盡快補一補有game冇得玩好慘架

對丫~萬事具備...只欠東風!!
求好心人分享一下

原帖由 ~可憐蟲~ 於 10-11-12 11:43 AM 發表

對丫~萬事具備...只欠東風!!
求好心人分享一下

推一推- -
我都系甘- -game dl完差e3樣
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 03:22 AM , Processed in 0.037841 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存