2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 洛汗 Rohan 龍賢一問
go

龍賢一問 [複製鏈接]

如果想玩體龍賢.1轉時點左全力升lv,諗住2轉重力轉全體.咁1轉同2轉既技能應該點升

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 彈珠台 於 10-9-15 02:22 AM 發表
如果想玩體龍賢.1轉時點左全力升lv,諗住2轉重力轉全體.咁1轉同2轉既技能應該點升

1轉:
狂龍恕吼
血龍蝕日
龍尾橫掃(算係吸怪用)
生命奉獻
龍鱗屏障(可2轉後有技點足足再學)

原帖由 彈珠台 於 10-9-15 02:22 AM 發表

其實我都幾吾建議你甘做=.=
你上到2轉先係升LV開始.. 你封左頂75先重力轉體會比較好= =
你全體龍升LV真系幾虧下. 力龍單升團升甘快`要急洗乜急於一時
吾通真系血龍蝕日續隻續隻打-_-RIGHT?`
個人認為力龍賢升LV除左吾夠兩種黑精快.. 我諗都其他都快唔過力龍賢.因為有擴散果招同埋9秒cd範技!
騎士可能得既-,-但我自己隻聖堂洗技無學返旋風斬所以.. 可能慢左d`但我有加爆斷龍斬!! {多數後期先加爆0.0係個人想加先only}
當時困獸10秒4隻人馬.65LV果陣.
但我又代人升隻力龍賢.. 擴散果招+吾拆刀果招範技9秒. 我個人覺得快過騎~"~
體龍吾洗講.痛苦的!廢話吾再說了. 我只係建議75先轉對你團升隊友同你自己都好D-,-
以上評論聖堂同力龍賢練攻速度只係個人兩隻AC比較出來= =
聖堂=木偶b 力龍賢=Kinsey ~"~
不喜勿插`

^-- 以上我修改過-,-岩岩可能有打錯.因為每日係skype比人洗腦.張d技混亂曬/__\唔好意思!!
仲有錯叫我改><純粹個人睇法

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 babiiiyoyo 於 10-9-15 09:10 AM 發表
其實我都幾吾建議你甘做=.=
你上到2轉先係升LV開始.. 你封左頂75先重力轉體會比較好= =
你全體龍升LV真系幾虧下. 力龍單升團升甘快`要急洗乜急於一時
吾通真系血龍蝕日續隻續隻打-_-RIGHT?`
個人認為力龍賢升LV吾夠兩種黑精快.. 我諗都無乜快得過力龍賢.因為有亢奮!
騎士可能得既-,-但我自己隻聖堂洗技無學返旋風斬所以.. 困獸10秒4隻.65LV果陣.
但我又代人升隻力龍賢.. 亢奮+吾拆刀果招範技9秒. 我個人覺得快過騎~"~
體龍吾洗講.痛苦的!廢話吾再說了. 我只係建議75先轉對你團升隊友同你自己都好D-,-
以上評論聖堂同力龍賢練攻速度只係個人兩隻AC比較出來= =
聖堂=木偶b 力龍賢=Kinsey ~"~
不喜勿插`
\

木b 你依句到底想講咩呀 矛盾晒

明白~  唔該晒

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-9-15 10:09 AM 發表
\

木b 你依句到底想講咩呀 矛盾晒

我都唔明wo 龍賢有亢奮嫁咩...

原帖由 彈珠台 於 10-9-15 10:23 AM 發表

我都唔明wo 龍賢有亢奮嫁咩...

-.-死啦
原來我打錯好多野
唔係亢奮咩=________=擴散果招叫咩?
魔鬼皇.係除左黑精可能無乜野快過力龍賢0.0 唔好意思..我改返先

事實證明開經+爆肝 = 升lv超快

你睇最快75果條"龍" ...

我想問,3力1體龍賢o唔ok呢?

原帖由 彈珠台 於 10-9-15 01:36 PM 發表
我想問,3力1體龍賢o唔ok呢?

如果計升lv`. 建議65lv左右+到90體 {連4天2王飾}=160體左右. 75lv大約 190體左右.
甘樣你血既充裕小小. 都係小弟愚見` 只供參考!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 10:19 PM , Processed in 0.034814 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存