2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 鼠兔樂園 點解隻小路寶會無啦啦腫左;.S0S
go

點解隻小路寶會無啦啦腫左;.S0S [複製鏈接]

隻小路寶無啦啦系左下面..
隻左腳同C眼...果到無啦啦腫左,,,
1開始佢唔小心撞到都好似痛到喊咁,,,我帶佢落倉鼠鋪佢地都答唔知點解,,
隻小路寶無比人打過,,得佢1隻自己住的,,,
無掉過落街下.,,,無比錯野食佢...有換水換野比佢咖,,,
但佢上星期蠢得濟整傷左細細忽...流血.,,,,之後佢系咁整乾淨D木糠上面D血...
又系咁避開我既視線,,,,連訓教都K型過人果幾日...
到左而家.....佢無啦啦系咁訓....又無哂力咁,,,又無乜食慾
...佢流血果到有D黑色,,,我捉佢唔到,,,佢系咁避...連換野都唔肯出黎,,,要搞好耐佢先出黎,,,
點算....我知我無盡責佢先咁....但你地幫下我AR...唔該..唔該你地

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 正正子唷 於 10-9-16 03:33 PM 發表
隻小路寶無啦啦系左下面..
隻左腳同C眼...果到無啦啦腫左,,,
1開始佢唔小心撞到都好似痛到喊咁,,,我帶佢落倉鼠鋪佢地都答唔知點解,,
隻小路寶無比人打過,,得佢1隻自己住的,,,
無掉過落街下.,,,無比錯野食佢...有 ...

可能傷口受到感染同發炎了 盡早帶去睇獸醫啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-6 12:00 PM , Processed in 0.046565 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存