2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢幻古龍 夢古人氣大降,gameone 有責!
go

夢古人氣大降,gameone 有責! [複製鏈接]

夢古人氣大降,gameone有極大責任.
第一,你地無故關咗元寶商人,使玩家不能再買賣元寶.
第二.你地扣起高級技書第一本唔放,唔俾玩家學到高級技.
第三,不尊重客戶私隠,GM可以未得客戶同意,就私自登入客戶帳號,拿取客戶物品(我本人就呢件事,同你地反影過,被你地私自拿走的幾十本高級技能書到今日仲未還返俾我,你地只係一口否認話有偷過,其實,只要check吓客服何時用咗幾多點買咩野,過咗去那個分身,咪知個客戶係咪真係有買過囉)
第四.不尊重客戶的提問:客戶對你地的來信,不少都只係機械式的回答,欠缺誠意
第五.現在開咗學,客戶無可能24小時長期上線跑商維持幫會山莊的維修費.幫會山莊的收入來源咁稀小又咁浪費時間,根本就叫客戶吃不消.

總括而言,你地應:
第一.開返元寶商人
第二.馬上開放高級心法.
第三. 所有活動也會掉幫派資金丸和資材丸
第四.要尊重客戶私隠
第五.誠意對侍客戶的來信 有投訴係好事,最少客戶仲俾機會你地改.到客戶決定轉玩其他公司的game時,客戶才不會浪費時間寫投訴信

以上意見,我寫咗信俾GM,以下係佢地的回覆:
您好,歡迎進入GO客服系統

謝謝你的來信查詢,多謝閣下對我地遊戲的支持,閣下的心情我們十分明白,由於遊戲版本更新內容和遊戲設定變動係由其他部門負責,閣下提出的情況和意見,我們只能向相關部門反映,對此帶來不便,深感抱歉。

感謝閣下使用GOCS客戶服務系統及對遊戲一直以來的支持。

已有 1 人評分Good 收起 理由
黃金色的溜偶 + 1 正面嘅意見

總評分:  Good + 1   查看全部評分

支持一下
唯獨跑商一項有保留,貌似冇幫會成員在線係唔會維護。在線又唔跑就唔係咁好啦
打活動出資金資材丸又好似易得滯。

支持
最好快D開好似神水既練功場, 90級之後練死人啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:23 AM , Processed in 0.030754 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存