2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 BT 電腦PC遊戲區 《暗黑血统:战神之怒》[EN][破解版][3dm原 ...
go

[動作] 《暗黑血统:战神之怒》[EN][破解版][3dm原創種+硬盤版+遊俠硬盤版+3DM漢化][更新黑屏解決方法,安裝方法] [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

中文名称:暗黑血统:战神之怒
英文名称:Darksiders: Wrath of War
游戏语言:英语
开发厂商:Vigil Games
发行厂商:THQ
游戏类型:动作
发行日期:2010年09月23日
官方网站:http://www.darksiders.com/

游戏介绍:

本作的主角是末日四骑士之一。玩家将会带领着自己的军团,摧毁全世界,与饥荒之神、死神和瘟疫之神一起杀死地球上的最后一个人类。多数游戏凡是碰上此类题材都会在重要的时刻剧情一转,让人类最终免于被消灭,但是本作的目标是彻彻底底的、真正的摧毁全人类,但是摧毁人类只不过是本作的第一步,在游戏前半个小时的时间里就可以完成,然后就留下一个没有人类存在的世界,取而代之的是恶魔和堕落天使。

配置需求:

最低配置

操作系统 Windows XP SP3, Vista SP1, Windows 7
处理器 AMD Athlon 64 Processor 3800+ 2.4Ghz, Intel Pentium 4 530 3.0Ghz Processor
内存 1GB RAM (Windows XP), 2GB RAM (Vista / Windows 7)
显卡 ATI Radeon X1900 o或 NVIDIA GeForce 8800/GeForce GT220 with 256MB of Video RAM
DirectX®: DirectX 9.0c
硬盘空间 12GB 以上剩余
声卡 DirectX 9.0C 兼容声卡

建议配置

操作系统 Windows XP SP3, Vista SP1, Windows 7
处理器 AMD Athlon 64 X2 5200+ Dual Core 2.60Ghz, Intel Core 2 Duo E6420 Dual Core 2.13Ghz
内存 2GB RAM (Windows XP), 3GB RAM (Vista / Windows 7)
显卡 ATI Radeon HD 3870 或 NVIDIA GeForce GTS 240 with 256MB of Video RAM
DirectX®: DirectX 9.0c
硬盘空间 12GB以上剩余
声卡 DirectX 9.0C 兼容声卡

安装信息:

1. 解压缩
2. 载入镜像
3. 安装游戏
4. 将DVD中SKIDROW目录下的免DVD补丁复制到游戏安装目录下
5. 运行游戏
(以上安裝方法係由原帖copy)
以下為本人安裝方法(for 3dm 原創種)

1.解壓縮後得到iso檔
2.解壓縮dvd1和dvd2的iso檔於同一個料來(隨意在桌面新增資料夾即可)
3.解壓完成後雙按installer安裝
4.安裝完成後把資料夾內skidrow目錄下的所有檔案複製到遊戲安裝目錄下
5.完成(如有黑屏問題請參考黑屏解決方法)
裝完100%如果卡左係裝dx9同vc2005
可以開工作管理員--->處理程序 搵一個叫installer既野 結束左佢 咁就會停嫁喇

游戏截图:

預告片:

戰鬥片段:

解決黑屏方法:
打開遊戲目錄下media的video資料夾 刪掉AMD_Logo_movie
然后運行遊戲
預設路徑:C:\Program Files\Darksiders\media\videos
方法由本人自創,已測試遊戲cg動畫可正常播放

好的請按推薦

漢化包網址: http://bbs.3dmgame.com/showtopic-1480385.html

3DMGAME-Darksiders-SKIDROW.torrent

77.04 KB, 下載次數: 4168

3dm原創種

Darksiders.3dmHD.Full.RIP.torrent

40.42 KB, 下載次數: 714

3DM 完整无删减硬盘版

abbr_a1ee05a968f24410ded6d02d134fc8fe.torrent

35.42 KB, 下載次數: 1712

黑暗血统硬盘版3.5G+3.3G动画

已有 3 人評分威望 Good 收起 理由
洛LoK~ + 1 你說的內容我非常同意
lovemsc + 30 鼓勵
curapica + 1

總評分:  威望 + 30  Good + 2   查看全部評分

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

推~~好game!!

十週年勳章(賀詞)

成13gb
解完又1xgb,起馬要26gb....冇位,sosad

十週年勳章(賀詞)

EDGAME有得連先好玩-,-

之前xbox出已經好想玩

推薦~ THANKS

哈哈  很好玩的啊  有意思哦~~

裝完玩唔到............

我連裝都裝唔到....最後裝果個咩2005載入磁碟機失敗

十週年勳章(賀詞)

我都係3DM論壇度睇緊咩事....

笑傲無雙

正野..THX晒=]

Delete 左media入面的videos就可以進入遊戲

原帖由 武用鬼 於 10-9-23 12:30 PM 發表
我都係3DM論壇度睇緊咩事....

樓主快d搞搞佢啦 =.= e家連裝都裝唔完整

好game~推~
同埋我好鍾意樓主個頭像

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ~*健*~ 於 10-9-23 01:22 PM 發表

樓主快d搞搞佢啦 =.= e家連裝都裝唔完整

你係咪唔夠位裝...
因為我無呢個問題
其他人都好似無呢個問題
陣係裝完玩唔到
刪左MEDIA入面個VIDEO就得

原帖由 武用鬼 於 10-9-23 01:46 PM 發表

你係咪唔夠位裝...
因為我無呢個問題
其他人都好似無呢個問題
陣係裝完玩唔到
刪左MEDIA入面個VIDEO就得

可用空間423gb, 我dvd1解壓, 再解壓埋dvd2, 逐隻逐隻碟黎裝既有無問題? 定係要將dvd1同dvd2合埋先裝? 係最後裝完dx之後裝果個咩2005就出問題

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ~*健*~ 於 10-9-23 01:53 PM 發表

可用空間423gb, 我dvd1解壓, 再解壓埋dvd2, 逐隻逐隻碟黎裝既有無問題? 定係要將dvd1同dvd2合埋先裝? 係最後裝完dx之後裝果個咩2005就出問題

我係將佢2個iso解壓埋一齊先裝 因為我唔知點解佢dvd1裝到一半要dvd2果陣 我退左dvd1 入dvd2 佢個installer就會消失左 但里個應該唔關事
你試下唔裝個2005 將個破解檔放入去你個安裝目錄度 之後睇下入唔入到game

呢隻game好似好正咁wor..一定要dl黎玩下

咁快手既HAHA
偷跑來S_S?
唔係24號先出碟咩

樓主 help me!!!
我試左你果個都係咁
我裝到65%
佢彈左句
unable to locate  ' darksider _disk_2_0.sid',please insert disc
中文:
無法找到'darksider _disk_2_0.sid',請插入光盤
點搞.樓主
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 04:27 AM , Processed in 0.043710 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存