2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 IRIS 瞳光Online 唉~打副本 hkser
樓主: uisout53
go

唉~打副本 hkser [複製鏈接]

港服不嬲.........自私精多

台服都有幾個香港自私精架
引用佢既一句"隊長優先分配"~!

更何況係港服~嘿

原帖由 uisout53 於 10-9-26 01:54 AM 發表

點解成日有禁多傻仔?.?

做乜係都要話自己姐

都唔明你咩理論 一個人衰 講到陷香港衰

打親副本都係同公會 呵呵

點解你打機可以冇朋友 約定一齊打副本 而要去無定時 求人既街團  又唔自己開隊隊長

原帖由 紅茶o賢∮ 於 10-9-26 04:27 PM 發表
點解你打機可以冇朋友 約定一齊打副本 而要去無定時 求人既街團  又唔自己開隊隊長

抱歉 因為我起台服轉黎玩HK   所以無咩朋友  有都無上  

笑傲無雙 玩過星曲WEB

hk ser你team 野團~要有心理準備 人地唔一定比你~~最好搵一個固定team or 公會團吧~ hk ser 有好多自私既人~希望你搵到個好team啦~

原帖由 uisout53 於 10-9-26 06:22 PM 發表

抱歉 因為我起台服轉黎玩HK   所以無咩朋友  有都無上  

雖然我依家冇玩  但我都信唔過陌生團    岩岩開服玩個陣  d人真系唔知有色仔呢樣野  就算知有呢樣野
都唔知色仔 真系比你投數字  分配裝備係要自己選擇 仲有唔少人亂投色仔 隊長又唔睇職就分比人  依家仲有冇呢d情況老實講  佢比人封測左咁多獲 唔知點解仲係好多無知  點會咁樣乜都唔識  唔識都算  永遠大部份香港人打機都有一個嚴重既問題 唔研究唔嘗試 資料唔搵 文唔爬 係論壇開p0問 好似人地老鳳咁 一定要答你   淨係睇隻隻game都會有人 連價錢 職業配點個d野都要人地指教
都知道個d人真系唔會用下個腦黎打機  所以好多野都唔可以期待香港ser既玩家太高  

已有 1 人評分Good 收起 理由
uisout53 + 2 講出我既心聲^.

總評分:  Good + 2   查看全部評分

原帖由 紅茶o賢∮ 於 10-9-26 07:01 PM 發表

雖然我依家冇玩  但我都信唔過陌生團    岩岩開服玩個陣  d人真系唔知有色仔呢樣野  就算知有呢樣野
都唔知色仔 真系比你投數字  分配裝備係要自己選擇 仲有唔少人亂投色仔 隊長又唔睇職就分比人  依家仲有冇呢d情 ...

家下打場戰場先  唔知會唔會.....有好多白目

原帖由 uisout53 於 10-9-26 07:36 PM 發表

家下打場戰場先  唔知會唔會.....有好多白目

係我del game之前玩過既戰場     搶其間唔中有傻仔唔識分方向同埋窮追不捨殺人啦 但都比封測好得多=,= 生存戰最大問題都係d人唔識睇指揮官個buff 亂沖姐
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 09:26 AM , Processed in 0.033357 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存