2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 黑金裝唔通真係等到聖誕節?
go

[疑難] 黑金裝唔通真係等到聖誕節? [複製鏈接]

自動漫個日買完卡我地就開始等 挫著等
不論係換黑金 小熊/黑龍  動漫武器都仲未有消息
其實都接近2個月  我相信有心搞既話  應該都可以夠時間做到
更何況只係一個換序號既網頁  真係要2個月時間?!
由一開始個個都討論緊黑金幾時換 幾時有得著
到家陣個個心中滿是憂慮  口卻說不出來
唔係唔講 只係講完都冇效咁.......
上星期到初音就話 換黑金還有技術上的問題未兌換到
我真心咁問 係黑金裝有問題定(難聽d講)冇人在意一套收左錢未比貨既裝?
如果係套黑金裝能力有問題 我相信唔會冇得換
話哂都不時有d武器同埋裝能力值有問題(近既咪新年武  耐d咪今期輪盤吉劍裝 但都係好快搞好相比起換黑金)
如果係換序號既網有問題  點解唔可以比玩家出黎用卡換序號?
張張卡都有佢既ref no 你只要換個陣唔可以重覆咪得?
老老實實咁講 我寧願出黎換都唔想等到聖誕節先著到套裝
仲等? 2個月啦  你仲想我地等幾耐?
家陣都唔望你有保養期啦  我想比左錢換到貨咋

已有 1 人評分Good 收起 理由
隨衫所欲 + 1 祝你早日拎到...

總評分:  Good + 1   查看全部評分

可能真係要咖

點解橘子會比人叫黑橘  咪就係呢d垃圾員工整撚臭公司個品牌   比撚左錢無貨交  一味灑太極左推右推 拖得就拖 無貨交又唔撚退錢  即係想點?  咪又講乜撚野"a1卡市面流出量多,b1卡重印問題,變色裝第一日亂曬,補卡record亂左....."   呢d關買家撚事呀  技術問題未搞掂又拎撚出黎賣?  欺騙消費者呀

十週年勳章(賀詞)

原帖由 抽水大魔王 於 10-9-26 07:39 AM 發表
點解橘子會比人叫黑橘  咪就係呢d垃圾員工整撚臭公司個品牌   比撚左錢無貨交  一味灑太極左推右推 拖得就拖 無貨交又唔撚退錢  即係想點?  咪又講乜撚野"a1卡市面流出量多,b1卡重印問題,變色裝第一日亂曬,補卡recor ...

你以上既問題
全部都係我o係之前某個post既估計黎

好心你唔好用玩家諗既野,去插柒爛橙啦
你咁樣做完全係混沌視聽
搞到一d人云亦云既玩家
以為依d就係爛橙交代出黎既野囉

又一話
你又係好似我o係幻月玩果一陣
認為我係爛橙員工!?

係既,我個簽名檔,送比你
小心d:0)

又到聖誕 又到聖誕 我的黑金去撚左邊到?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 burnet007 於 10-9-26 10:32 AM 發表
又到聖誕 又到聖誕 我的黑金去撚左邊到?

唔加個"到"字我覺得岩音d
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-25 01:22 AM , Processed in 0.029833 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存