2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 蓋布蘭德帝國 我晚上睇到人嘈交^^(我無出聲)
go

我晚上睇到人嘈交^^(我無出聲) [複製鏈接]

Achelous:其實真正既原因要你自己諗下
木遁:另外仲有尿屎遁
黑哂:咩原因
Achelous:你自己好好諗清楚啦
金遁:先生我地人多過你-.-
Achelous:反醒下啦你
黑哂:唔係細包?
Conveniences:黑哂
Conveniences:你衰咩?
kadaj:hi
乂女惡魔乂:on9
SEPHIROTH:嘿
Conveniences:點on9法
乂女惡魔乂:onon99
黑哂:我出死靈打前線,有咩問題
乂女惡魔乂:冇
Achelous:咁你都唔明?
千乂葉:拿 我大佬係度
Achelous:咁抵你俾人踢
千乂葉:你自己問佢吧
黑哂:who?
SEPHIROTH:對神羅有咩不滿就同我講
kadaj:我
乂女惡魔乂:有好多
kadaj:我
黑哂:你地個細包無理由就踢我
SEPHIROTH:講黎聽下
kadaj:細包成日吊9我

乂女惡魔乂:onon99吊9人
黑哂:我出死靈做左5分鐘無啦啦俾佢踢左
kadaj:轉人先
乂女惡魔乂:你地神x團
黑哂:密佢又唔應
SEPHIROTH:咁V團無啦啦踢我坐水D人又點計
乂女惡魔乂:冇踢
黑哂:咁唔係我踢wo
乂女惡魔乂:係
紫之約定:你自己諗下出死靈都會俾人踢到
SEPHIROTH:都唔係我踢你O者
黑哂:係細包ma
紫之約定:咁幾大問題啦
黑哂:但你話要同你講既
紫之約定:反醒下啦你
SEPHIROTH:咁你O係V團話唔話得事丫
黑哂:唔話得
SEPHIROTH:神羅最大就係我
SEPHIROTH:咁即係冇野講啦
乂女惡魔乂:係wow
紫之約定:你知唔知你個地位唔岩兵0
乂女惡魔乂:你冇踢個人咩
黑哂:咩理由黎

紫之約定:唔岩傾
乂女惡魔乂:我入你團你嘐我走
乂女惡魔乂:我入你團你踢我走
SEPHIROTH:下下踢人都講理由你v團唔洗打國戰啦
千乂葉:你邊位呀
乂女惡魔乂:我係小嘉戴
千乂葉:唔識你啵
千乂葉:唔好老吹
乂女惡魔乂:興
黑哂:我又唔係隊長,點踢你
SEPHIROTH:全日o係城度解釋都夠死
乂女惡魔乂:我係
黑哂:細包你做咩踢我先
SEPHIROTH:你唔話得事我唔怪你, 不過起碼你都搵個話得事
既同我講

暗殺者KeL:花生已準備
乂女惡魔乂:???????????????????
紫之約定:大佬你出死0都俾人踢
雪兒888:有咩睇,甘多人
細包:下 我話我有份踢姐 我得五個人 點踢呀
紫之約定:咁大既錯誤唔係你自己唔知呀
暗殺者KeL:細包大戰黑晒
細包:你得罪第三國又關我事

紫之約定:咪係
細包:個場50人
細包:要半數先踢到
細包:姐係25個
細包:我得5個
細包:咁點算
雪兒888:有咩睇,甘多人 [D:6]
黑哂:有人話我知係你第一個按踢
細包:係呀 咁點 下下要解釋 我唔使打國戰啦
一天靈一:嘈交

已有 3 人評分Good 收起 理由
小h西 + 1 花生得1粒GOOD比一斤我OK?
霉乂男 + 3 花生3粒GOOD比夠兩斤我OK?
紫夜乂魚 + 1 字海=[

總評分:  Good + 5   查看全部評分

主要紅色!

紫之約定:係我地有份 咁你自己有冇反醒下咩事
黑哂:5個反對.20個唔投 唔得?
SEPHIROTH:咁你而家想點先
暗殺者KeL:花生位
細包:唔投都踢到架? 我無研究過喎
乂女惡魔乂:he he
細包:咁我肯定至少有廿個踢你囉
細包:咁點算好
千乂葉:老老實實
雪兒888:賣花生,汽水.....
千乂葉:20個都禁踢你
黑哂:咁點解你第一個按踢?

一天靈一:我買
乂女惡魔乂:我收
千乂葉:你真係要搵周公問下
暗殺者KeL:黑晒
黑哂:理由呢
SEPHIROTH:唔踢都踢左喇,你唔係想我地同你道歉嘛?
暗殺者KeL:我想問你一條問題
紫之約定:都話你出死0都俾人踢 你自己反醒下啦
暗殺者KeL:真心

乂女惡魔乂:4打1
細包:下 我唔順眼咪禁下囉 點知有人同我一樣
乂女惡魔乂:o
細包:我想架大佬

細包:?_?
雪兒888:$ 10 支
SEPHIROTH:我都想
一天靈一:- -
暗殺者KeL:fez乜有得睇邊個有禁制踢人ga咩?
SEPHIROTH:想再踢

乂女惡魔乂:可唔可以1打1
一天靈一:咁貴
黑哂:哦,唔順眼 哂左50水
SEPHIROTH:係唔係一打一先
紫之約定:點知有20個人都係同我地一樣唔順眼

暗殺者KeL:fez乜有得睇邊個有禁制踢人ga咩?
黑哂:你哂左50水 係唔係應該你俾人踢呢
暗殺者KeL:真心問

雪兒888:頭等 貴D
一天靈一:- -咁唔買lu
紫之約定:你出死0就已經晒左50水啦
暗殺者KeL:冇人答我問題=[
紫之約定:已經踢遲左你啦播
紫之約定:你重想點
暗殺者KeL:冇人show尻我..
乂女惡魔乂:想你死
暗殺者KeL:=[
SEPHIROTH:唔好o徒我時間喇,你有咩實際見議就講出黎,唔
好阻住我
千乂葉:真心 唔想答你
黑哂:點解我出死靈哂左50水?
乂女惡魔乂:黑哂

雪兒888:賣 汽水 先有人show
暗殺者KeL:...........
乂女惡魔乂:你可以?v團f人踢他們
紫之約定:下下我地都要同你解釋
黑哂:見議係你地唔好亂踢人,ok?
乂女惡魔乂:你可以要v團f人踢他們
紫之約定:好煩嫁播
SEPHIROTH:你收皮啦,你有春o徒到50水
SEPHIROTH:你咪又係收返黎

暗殺者KeL:其實我冇所謂..
黑哂:咁同佢地亂踢有咩`分別?
黑哂:起碼我唔係亂踢lo
黑哂:起碼我唔會亂踢lo
乂女惡魔乂:係他們on9踢人
乂女惡魔乂:你可以踢人
紫之約定:都係個句 我地都唔知有20個人同我地一樣
SEPHIROTH:點解你唔嘈第三國係都要嘈我地
紫之約定:睇你唔順眼
紫之約定:我諗你要照下鏡
紫之約定:睇下洗唔洗搵人整下容
SEPHIROTH:而家踢你唔係我地幾個話踢就踢

乂女惡魔乂:可唔on9咩
紫之約定:可能有幫助
Drakzak:比個意見你...
暗殺者KeL:不過叫你fd教我點樣睇邊個第一個禁制踢人
我有興趣學
乂女惡魔乂:好
暗殺者KeL:不如
Drakzak:你夜晚唔好玩
黑哂:你肯定 20個人投左先踢到?
紫之約定:你放心 肯定有咁多個 我地得5個點話踢就踢
黑哂:問題唔係其他人到,問題係你開始e個投票
千乂葉:係咩
SEPHIROTH:都係o個句,咁你而家想點先
千乂葉:我真係唔知啵
黑哂:細包 對唔住都無wo

乂女惡魔乂:神x日日比v團/f團vip
Drakzak:V團踢過我
紫之約定:下 我都唔知係佢開 我見係你唔順超 按踢嫁咋

SEPHIROTH:羅
SEPHIROTH:田土7
SEPHIROTH:ok?
乂女惡魔乂:ok
Drakzak:]咁我又要嘈?
千乂葉:我真係未驚過^^
SEPHIROTH:good
紫之約定:定係你要倉頡碼
乂女惡魔乂:神羅日日比v團/f團vip
SEPHIROTH:v團同f團?
暗殺者KeL:我比v團踢已經唔係特別ga事
乂女惡魔乂:日日
紫之約定:哦
SEPHIROTH:叫d大佬級既出黎同我講野
SEPHIROTH:你地係乜水?
紫之約定:原來係咁
千乂葉:其實你係咪讀緊小學.__.

乂女惡魔乂:踢人有
乂女惡魔乂:f團個個人
紫之約定:即係咁 其實不如你搵D有地位D既出黎
乂女惡魔乂:好
紫之約定:我覺得我同你講野有失身位
Drakzak:叫呀肥妹..同4眼仔出黎先有野講架嗎
千乂葉:但係你團都冇
SEPHIROTH:我唔怕同你地嘈,但你真係未夠班同我嘈囉

乂女惡魔乂:我jj
暗殺者KeL:精準當箭雨 尻up當秘笈
紫之約定:身份

乂女惡魔乂:人
SEPHIROTH:我個人最講道理
乂女惡魔乂:7個打1個
Drakzak:一唔係叫你地果個所以”老 母”囉
乂女惡魔乂:冇品
SEPHIROTH:你聽日叫幻影月出黎同我講
黑哂:有咩好講?
SEPHIROTH:有冇問題?
SEPHIROTH:咁咪係囉
SEPHIROTH:有咩好講

主要紅色!

紫之約定:咪討論下你個問題
黑哂:你d人 睇人唔順眼可以踢人
紫之約定:好無
Drakzak:沒野講咪得囉
SEPHIROTH:佢都應該唔會理9你
SEPHIROTH:明白未

乂女惡魔乂:你個團可以踢人
SEPHIROTH:明就散喇
SEPHIROTH:早d訓啦
乂女惡魔乂:88
雪兒888:單打 1 vs 1 算啦
Drakzak:睇你唔順眼又點
乂女惡魔乂:on9團
SEPHIROTH:d仔
SEPHIROTH:唔好咁講野
SEPHIROTH:我地講道理既
乂女惡魔乂:係咩
SEPHIROTH:係咪1打1先
SEPHIROTH:我即刻轉戰士同你玩下
SEPHIROTH:等我一陣
雪兒888:我地去睇野
暗殺者KeL:睇埋訓
乂女惡魔乂:我好屎
Drakzak:哎呀
紫之約定:我都知
雪兒888:行動最 實際
Drakzak:明架啦
紫之約定:好在你有自知知明
黑哂:我唔會單挑lo
黑哂:win左又點?
黑哂:=你地好有道理?
Drakzak:你咪得個講字~~呀黑晒哥
千乂葉:叫你講想點又唔講
Drakzak:收啦你..窿西
紫之約定:咪係囉 想點你又唔講
SEPHIROTH:d仔,叫左你幾多次唔好咁講野呀
黑哂:講對唔住啦 起碼

乂女惡魔乂:吊你
千乂葉:ok
紫之約定:SOR9RY
乂女惡魔乂:想你地唔好踢人
千乂葉:我份人就冇所謂既
紫之約定:ok?
黑哂:我頭軔已經講左
乂女惡魔乂:o唔ok?
黑哂:細包呢
SEPHIROTH:又唔見你地踢我地d人講sorry?
雪兒888:好悶 呀, 無人開片
千乂葉:對唔能住囉 垃圾
千乂葉:ok ?
黑哂:咁又唔係我踢你
紫之約定:sor 9 ry ok? oh 手多打多左個9字

細包:,1
細包:?
黑哂:對人唔對團ok?
千乂葉:係我禁既 點呀
細包:你搵我打呀?
紫之約定:不過真係見係你先加
暗殺者KeL:依家唔係我地踢你 你同我地講冇用
SEPHIROTH:對人?
SEPHIROTH:你邊位
SEPHIROTH:唔好同我講埋哂d廢話

黑哂:玩家ok?
小雨:變變我變變變變~世界倒轉我再倒轉
Drakzak:你叫黑晒~~~唔係大晒
小雨:我與怪獸作戰~我會舞劍我也放箭
小雨:飛天飛到天邊~結識一位咕嚕好友
小雨:眼大大~扎孖辮
暗殺者KeL:你句野係同細包講
Conveniences:on
Conveniences:九
乂女惡魔乂:?????????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????
????
SEPHIROTH:好聲好氣同你講你當我廢up
乂女惡魔乂:?????????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????
????
????
????
????
????
暗殺者KeL:你同其他人講冇用~
黑哂:一向都只係要佢講sorry
龍王之殺息:花生一下~咩事@@?
紫之約定:小學雞 唔好洗ok
紫之約定:ok?
SEPHIROTH:我地同你講sorry?
暗殺者KeL:細包vs黑晒
SEPHIROTH:收皮啦
黑哂:一個人
乂女惡魔乂:唔ok
Drakzak:我要係老 母同我含呀

????
????
SEPHIROTH:見一次踢一次
SEPHIROTH:that's all
細包: SAD
紫之約定:sosad

乂女惡魔乂:你地唔踢人唔ok咩
Drakzak:散得
千乂葉:講完啦
黑哂:我無踢過人wo
千乂葉:可能上床啦你兩個
暗殺者KeL:你地唔好屈我唔ok咩?
乂CamBu乂:發..發生咩事=[

小雨:石飛
千乂葉:可以
黑哂:我前日先入v團
乂女惡魔乂:88
千乂葉:898
SEPHIROTH:你以為唔好入神羅既埸
雪兒888:賣花生,汽水.....
乂女惡魔乂:神羅
細包:你理得你入咩團
SEPHIROTH:我踢硬你
細包:我對住你個名踢
SEPHIROTH:我話既

紫之約定:我睇名既
龍王之殺息:我岩岩先返城=[冇野睇啦
小雨:石飛你套裝好那正WO
黑哂:嘩,又話講道理 sosad
Drakzak:一向~~對人唔對團

字海 冇心機睇
1分又到手

神羅d人真係惡

神羅有理!
石飛霸氣十足!

本人純因肚餓而入黎乞花生._./ 請無視我

賣花生10蚊粒
汽水廿蚊支~

多謝樓主幫我追番我訓左之後ga劇情

有冇搞錯  咁大獲都唔係skypr講・`Д’・
By:花荼

下下踢人都講理由你v團唔洗打國戰啦

呀凰你cap低哂= =你都好得閒下

下下踢人都講理由你v團唔洗打國戰啦 ← 屈曬機(人地得你地唔得你明嗎 a_a
已有 1 人評分Good 收起 理由
翎小心 + 1 又岩喎

總評分:  Good + 1   查看全部評分

哇 石飛好man呀><
個post得神羅人回 是否悲哀.

原帖由 阿穎 於 10-10-2 10:40 AM 發表
哇 石飛好man呀><
個post得神羅人回 是否悲哀.

幫下你囉咁

有冇續集

老實講....唔係話幫返自己團講野...... 我都係知d唔知d咁留言...講錯唔好插
第一我唔係話低lv一定kick....你做水工我都冇時間理你 不過我見名柒都會多多手按kick....reason 怕25仔..
我唔知上面果2位人士係點啦 多數低lv  出騎做下水工未幾好... 死靈唔係亂出 希望你明白....戰線支柱黎..

Although i think they had gone too far, i still liked it becoz they were too cute to do that.

最岩聽既係, v團踢人就唔能洗講sorry, v團d人做能錯就牙能擦擦
佢地踢人就應能份, 比人踢條氣就唔順, 甘比你地踢呢 ?? 就好能ok呀?
f團都係呀, 不過甘, v同f呢 話哂都係o靚仔, 我份人包容先唔同你地計
同你地v 同f團講啦 , 山水有相逢 , 現在留一線 日後好相見咋
入錢落你地銀包咋 , 出黎做野 都要識容忍啦, 見你地細 就有9你地
我有時都同我d團友講 , 人地講咩 自己要反思 真係有無錯 , 無既就同佢理論,
有既 我都當面話d團友 , 問心啦 ,  我都好錫我d團友嫁 , 轉下身份你地係我丫 又如何呢
出於真心講既 , 唔係抽你地水, 你地自己反思下 ,  打機打到你地有心病 何必呢...
年青人 睇開d啦...
已有 1 人評分Good 收起 理由
由莉菲亞 + 1 山水有相逢, I LIKE IT

總評分:  Good + 1   查看全部評分

回復 19# Punk崩 的帖子

山水有相逢, I LIKE IT TOO._.
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-7 02:59 PM , Processed in 0.044236 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存