2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Grand Chase 永恆冒險 技術不夠職業搭夠
go

技術不夠職業搭夠 [複製鏈接]

我無玩呢隻game成年

我記得果陣,日日若練拉3,之後玩到金花盾果陣我玩拉3玩到試過比人話用加速器

之後魔一出技能樹我就收皮了,差唔多同魔c打場場輸,而且d魔..點技算

我隻拉,本身戰績6x%  跌到得番60%..金花跌到得番60%..可想而知輸左幾多場

最終答案係:無從入手,人地玩1日重勁過你玩1年,苦練到手殘..keyboard都壞埋,最終白費

近呢兩日玩番...同d人玩pk啦,,好似以前咁

點知....差唔多場場d人一輸就換隻新人狄奧出黎屈機

屈羸左就以為自己好勁....係到串串哄咁,重要唔只幾場,差唔多好多場都係咁

之後發覺..玩落去無引,del game算
已有 1 人評分Good 收起 理由
wl02047151 + 2 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 2   查看全部評分

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

玩fez啦你
比gd我
櫻花幻影 + 1 最後一個-_-

總評分:  Good + 1   查看全部評分

十週年勳章(賀詞) K歌達人

拉3神手@_@

其實我同你都差唔多(不過我唔識用拉3+唔係神手)
練左好耐vs既技術,雖然唔係好勁(應該都未至於比人炒到好似打練習咁掛 )
不過都算有苦練過幾年,對於一d無研究過技術既玩家都有一定既優勢
出 莉3,4 真4 個d已經開始唔夠做(個人技術而言真係埋唔到身)

出技樹個時又係打到冇癮(個人比較討厭羅的技樹)
(羅招白1開盾加攻,捉一下痛到咩咁,為公平對戰而大家同裝跟本已經變到冇意思)

不過最冇癮最火都係莫過於苦練既成果比一d連簡單技術都唔識既玩家踐踏
輸比高手,心服口服,而且自己都可以學到野
但係輸技樹,輸寵,輸角色能力差距,真係無名火起
(好似你咁講,,贏左串串哄,,屈贏以為自己好勁 )

最近我開場玩多數都禁技樹(不過似乎d人唔識分咩野係技樹同鎖技 )
不過而家都睇開左好多,,一方面因為少左vs技術退步左好多...
唔強求可以好似以前咁技術性屈人機,,,,而家比人屈死都算
只要可以用技術清脆利落咁殺到對方一條命都好都已經滿足
(可以勾返起以前好狀態時既回憶)

*樓上個位注意離題既嫌疑
櫻花幻影 + 2 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 2   查看全部評分

原帖由 落夜 於 10-10-13 07:53 PM 發表
玩fez啦你
比gd我

fez真係無咁腦殘
wl02047151 + 1

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 pooyiu 於 10-10-13 10:15 PM 發表
拉3神手@_@

其實我同你都差唔多(不過我唔識用拉3+唔係神手)
練左好耐vs既技術,雖然唔係好勁(應該都未至於比人炒到好似打練習咁掛 )
不過都算有苦練過幾年,對於一d無研究過技術既玩家都有一定既優勢
...

e+玩番..唔知點解玩拉3會好緊張+姦唔到,果陣真係玩到keyboard都壞埋-.-

你講既野好好..真係唔忍心見到自己苦練技術既成果比d腦殘職業既玩家淺踏..

聽日有good~~補番比你

一出新人/技樹/轉的時候,就係對自己技術的多一次打擊(好聽d就係考驗)
總係覺得隻game的平衡唔算太好,越出越屈...
更何況技樹鎖技,把有錢人同一個小玩家的距離拉得更遠,唉。
真係有技術的(樓上咁多位)點都會俾d見識淺薄,輸左點都話人地有問題的人責備……
只識用鎖技的人win左之後有冇好好咁問下自己:你冇技樹都可以win到?你輸左就只能夠轉用d屈人的人物/職屈死人??
想玩公平,的確要在室名度多落功夫,多d同有道德保證的fd玩啦~~唉。

原帖由 櫻花幻影 於 10-10-14 10:10 AM 發表

e+玩番..唔知點解玩拉3會好緊張+姦唔到,果陣真係玩到keyboard都壞埋-.-

你講既野好好..真係唔忍心見到自己苦練技術既成果比d腦殘職業既玩家淺踏..

聽日有good~~補番比你

我同你一樣,,一耐冇玩就會生疏哂,,成日都貼地自殺

原帖由 ‧雪人精靈‧ 於 10-10-14 04:25 PM 發表
一出新人/技樹/轉的時候,就係對自己技術的多一次打擊(好聽d就係考驗)
總係覺得隻game的平衡唔算太好,越出越屈...
更何況技樹鎖技,把有錢人同一個小玩家的距離拉得更遠,唉。
真係有技術的(樓上咁多位)點都會俾d見識 ...

而家好少人會玩以前d角色,玩得小愛拉思個d多數技術都有返咁上下
(未解到屈角另計)

羊哥...你仲未話你在gc度叫咩名wo!我現在個名同之前一樣哦,你盡快+返我啦!!
你冇攞到狄奧咩?....

你地叫咩名呀...得閒一齊玩

原帖由 ‧雪人精靈‧ 於 10-10-15 05:08 PM 發表
羊哥...你仲未話你在gc度叫咩名wo!我現在個名同之前一樣哦,你盡快+返我啦!!
你冇攞到狄奧咩?....

唔知點解加唔到你,佢話冇e個玩家= =
試下你加我

原帖由 climbv45229 於 10-10-16 09:10 PM 發表

[
  羊                ]

原帖由 climbv45229 於 10-10-16 09:10 PM 發表

櫻花幻影=]
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-31 09:59 AM , Processed in 0.035804 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存