2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 童話交流區 青蛙沼澤任務
返回列表 發新帖 回覆
go

[任務] 青蛙沼澤任務 [複製鏈接]

麻煩你地幫下我~
我差唔多解完任務~
差最last 果個估數字,
請問點玩呢?
咩1A1B
完全唔明~.~

轉至敗家

New 封印金神頭目 New

1. 跟小雪說話他會叫你給他正百年通天草 10 株 ( 終於可以把這東西給她了 ),並且她會給你 10000 可因 ( 若選擇不收可以獲得 160 點聲望 ),之後她會給你強力封印球叫你去封印金愛掃
2. 來到史洞三樓史王處遇到金愛掃(40,109),跟他交談進入戰鬥,是一個 60 級魔王跟四隻史王,會拼命幫史王補血卻不常幫自己補或攻擊的魔王,只要人多或是覺得史王不可怕應該就可以輕鬆解決他

3. 打贏魔王回去找小雪,獲得獎勵,這時她會跟你玩猜數字的遊戲,若越早猜中數字獎品越好 ? 站長猜六次猜中,得到十碗十全鱔湯,另一個家族的人猜七次,得到一萬可因 ~ 任務結束

P.s 有人猜 10 次以上得到 10 瓶小藍喵的祝福 ... !$@#^#$&# ... 猜越多次反而越好!!??? ... = = ...

附註:需解完邪惡的詛咒,並過約現實生活一天再去找小雪,若是一起組隊去打魔王只有隊長會解完任務,必須換伺服器換隊長再繼續打,所以可以順便打打史王賺點寶石,最後小雪的猜數字遊戲每個人答案都不一樣,所以沒有固定答案

最後小雪的猜數字遊戲每個人答案都不一樣,所以沒有固定答案
照咁睇就幫您唔到喇

我睇左啦=.=

回復 3# 曉妹妹 的帖子

ohhhhhhhhhhhhhhhhh

咁真系要等任務達人黎答您

例子: 1234←係答案
        1A1B姐係有兩個數字 係答案黎
           A姐係你又中個數字 個位又岩
           B姐係你中左個數字 但係唔岩位
          咩叫唔岩位?(可能你會問)
       例子:A 係1    你估1627 你估個位同答案個位係一樣
                   B 係2    你估1627 雖然你估中左 但係同答案個位唔一樣
   希望可以幫到你
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-28 07:34 AM , Processed in 0.029175 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存