2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Head Shot 殲滅者 睇唔過1d人 懶係勁
go

睇唔過1d人 懶係勁 [複製鏈接]

玩幽靈 某d人成日話人0n9 佢自己又唔係勁 咪一樣殺唔到人 自己又唔係勁之餘仲要係度吠 呢D狗 真係不知所謂  不過就算係大喇叭比人吊都唔緊要 21號都出改名卡 改左你都唔知我係乜水

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

我唔係針對人
多數係到串串貢既都係成身點數衫既點數仔
死左係到鬧人唔拆c4
大佬 對面有幾隻鬼/唔夠時間你叫我拆屁?

原帖由 希'' 於 10-10-18 03:59 PM 發表
我唔係針對人
多數係到串串貢既都係成身點數衫既點數仔
死左係到鬧人唔拆c4
大佬 對面有幾隻鬼/唔夠時間你叫我拆屁?

非常唔認真 點數仔 係特別串
其實有時d人 真係衰左d既-_-
試過最離譜
7個人類,,
2~3個幽靈
居然無人肯去解c4

,,,你話唔夠時間 其實算係借口
珠江果個場,,最盡都係15-20秒 足夠由a去b區
只係d人  只係掛住殺人,
而唔理個c4

成日有人camp死一個位,,就算裝左c4 都唔理照camp,,,
呢d人 你應該見過唔少啦,,,當你同佢地一隊 你有咩感想?

我想問下,,你地既意識去晒邊?!
只係為左殺人/唔洗死,,而唔理成TEAM人既勝負

玩黎有咩意思?

原帖由 尤雅 於 10-10-18 01:51 PM 發表
玩幽靈 某d人成日話人0n9 佢自己又唔係勁 咪一樣殺唔到人 自己又唔係勁之餘仲要係度吠 呢D狗 真係不知所謂  不過就算係大喇叭比人吊都唔緊要 21號都出改名卡 改左你都唔知我係乜水

首先 我唔知d人做咩話人on9啦

但我想表明一樣野,,殺得最多人 唔代表勁囉,,
成日都有人話 咩我殺到就得啦,,話唔一定因為你一個人 亂咁沖去殺人,,,搞到成TEAM人亂晒而輸

其實 一個 可以令成team人都win 已經算勁啦

假如 一個人 佢好勇 狂去殺人,,而且殺左好多  但次次都趺左c4/唔解c4 ,搞到因為裝唔到/解唔到c4 而輸左

一個就 保守d殺得人少,,但佢 係以 裝 / 解 c4為前題既

你會想要 呢2樣 邊一種隊友呢?!

回復 3# wing2230 的帖子

玩人同玩幽靈唔同
幽靈緊係要有班人做下衝既 個c4唔係自己手到
我唔係講兜頭兜面衝個隻 話緊游擊

玩人既話 若是有d型人覺自己好勁唔守自己c4位衝出去殺鬼既話 真係唔要都罷

我受唔住驚嚇 所以次次玩人就做打手 玩鬼就做c4

有次我知到自己拆唔到c4掉頭走比個點數仔問候老母
我回左佢一句
唔該死左既唔好係到講廢話 有建設少少話我聽後面有冇人
真係嘈少陣都多謝佢

前日玩左場 先比人話 on8+1  

佢話[][][][][]做乜 吾 [] 解c4   ~  >>>>>> [] = 粗糙語言

之後我沒有理過佢 : 心想:得返  4秒你解比我睇-.-"

之後場場都見佢講  on 8+1 -.-[完場]  佢殺 0  死  13  

原帖由 ■莉莉▼… 於 10-10-21 07:39 AM 發表
前日玩左場 先比人話 on8+1  

佢話[][][][][]做乜 吾 [] 解c4   ~  >>>>>> [] = 粗糙語言

之後我沒有理過佢 : 心想:得返  4秒你解比我睇-.-"

之後場場都見佢講  on 8+1 -.-[完場]  佢殺 0  死  13  :r ...

殺0死13=.=,殺返個都冇咁樣衰

最睇唔過d小學雞..自己死左係到指揮人做野@.@"
明明死淨1過要打5個.都開咪叫人.沖啦,自殺啦.唔好哂時間啦
呢d on9仔.自己又唔係勁,係度指揮人,我最憎.

原帖由 Oo赤oO 於 10-10-21 09:59 AM 發表
最睇唔過d小學雞..自己死左係到指揮人做野@.@"
明明死淨1過要打5個.都開咪叫人.沖啦,自殺啦.唔好哂時間啦
呢d on9仔.自己又唔係勁,係度指揮人,我最憎.

可能同意更多

十週年勳章(賀詞)

係喎..著皮嬲懶係有米果d人..
個個都殺鬼..唔識拆c4真係比佢地串柒

見唔少呢d人 亦都比人串唔少x_x"

有時自己都可能玩得炆陣左串下隊友幾句~_~"

十週年勳章(賀詞)

有d人自己死橪左
成組得返1條友拎住炸雞
就叫條友沖去裝炸.對面就成村人守住晒
條友死左 就話佢廢.咁都死
不過佢自己系成組人最廢果位

玩幽靈真係好多on9仔下-.-
唔解c4 一定俾人小 當然死靜你1個人鬼有幾個人你唔解,我可以理解 1.保命2.殺人
之後就係a區ga基地前面個個狗洞 1個2個唔係成村人向入面camp就係向入面玩
你話底唔底小?
再唔係就有1個人企向狗洞到但係佢只係睇前面同後面 唔行出小小睇下左邊個2個空降位d鬼就次次向個個位跳落黎殺哂c4位個d人
行出小小都唔行 底唔底小?
同埋下面個個角位個個camp向個角位到 你地知唔知個個位係好多盲點ga~1-2條柱你c4位d位全部睇唔到 d鬼可以向對面門入哂黎跳落去c4位 之後得1-2個人向c4位守個d就死哂...再唔係就放埋c4
你話底唔底小?
a仲有d位我就唔講
b區 又係1個2個企哂向個角到 個個位唔係唔好 不過唔哂成村人去企向到 係唔係先
個個角又係好多盲點.......
中間1枝大柱 後面放c4位 1個人都睇唔到........向上面入 柱後放c4
角位d人底唔底小?
下面入柱後放c4 角位又睇唔到-.- 底唔底小?
企角位d人 個銀箱又左住睇唔到門口入黎個個位 同埋上面水道跳落黎 個個位
你地話a區依d人成日企向個角位到做左d咩? 直接d就係等d鬼入哂黎b點行到你面前再同佢開火 底唔底小 依個角位1-2個人行出小小睇埋後面基地位就夠
玩幽靈 唔係殺人為主 係c4為主 你地做得兵ga唔咳c4向邊你地就去邊,依句係講俾d唔解c4同守c4 ga人聽
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-12 07:46 PM , Processed in 0.032458 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存