2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝 魔力d價格好似樓市咁
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] 魔力d價格好似樓市咁 [複製鏈接]

交易版有價會市,,問完得個吉=.=""
唔知幾時爆呢

魔力d咩野先
銀票比幾個月平了好多啦 ,但水幣就比個月之前貴了唔小
料理/藥水個價錢就無改變到
快的出魔錢抽火柴啦 個時銀票同水幣 一定趺到你唔信 o.o哈哈 ,
但係千奇唔好出火/水幣抽 wor ,如果唔係 火/水幣 再升到40-50萬

原帖由 我係細蚊仔 於 10-10-19 12:57 AM 發表
交易版有價會市,,問完得個吉=.=""
唔知幾時爆呢

政府都已經出緊力
魔力都要搵個龍頭話下事 出下力都得啵

都係需求問題o者

需求大=價錢高

需求細=價格回落

好合理 同 好正常的事情

樓上說得很合理

以寵物為例,分別了稀有寵物和一般,稀有是指不能抓的(可能是抽獎,限定,任務兌換…類)
而一般是指封印師能力範圍抓的,不過例如紅鬼…已是一般寵物的超班(即使招牌貨色都價錢不菲)

其再分為掉檔少至少掉零,掉零主項或絕對招牌,
印象中自從2.0打後,掉檔對寵物價格和一個玩家對待(養或選購)寵物的心態造成極大影響。

以上都是每個人對玩魔力寶貝的其中少少的需求,
現在招牌國民四寶寵物已販賣到一文不值,甚至沒人去擺攤銷售,表示這類寵物不好嗎,當然不,
但人對養寵物有要求(外表﹑質素﹑類型)可見很多人都非常有要求…

如上所言,需求大,價格自然高。

閣下應該用一種好似,當自己付碎銀乘公共巴士時,遇見別人駕駛住名牌跑車。種心情接受。
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-25 11:18 AM , Processed in 0.035574 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存