2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝 紫夜星雨個帳號我收左,詳情請入..
返回列表 發新帖 回覆
go

[疑問] 紫夜星雨個帳號我收左,詳情請入.. [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

我開POST係想講紫夜星雨個ACC我收左了...
我唔知原來係比人爆ACC爆返黎的... SORRY
我收完先睇返某會員主題 先知呢件事..
我唔知點好..但係我收左個ACC....
請大家見諒 SORRY X N......

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

雖然你唔知情 但其實都有法律責任係到
可以咁講 你算係接左賊贓..最好同返原物主傾返解決方法啦
點樣去追究同埋追究邊個. 係到開POST其實無乜用處..

仲可以點 唔收都收左

你快d用切結書改左佢啦 如果唔係遲d又比果個人拎番

十週年勳章(賀詞)

原帖由 火頁 於 10-10-20 11:04 AM 發表
仲可以點 唔收都收左

你快d用切結書改左佢啦 如果唔係遲d又比果個人拎番

應該唔會掛....因為個ACC都係o係一個有信用既人收返
佢都寫明有哂"自己"既身份證+email
應該都唔會爆返既...
另外..個帳主人如果有興趣拎返個acc 再同我講返吧....再傾.....

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ~Sam 於 10-10-20 11:02 AM 發表
雖然你唔知情 但其實都有法律責任係到
可以咁講 你算係接左賊贓..最好同返原物主傾返解決方法啦
點樣去追究同埋追究邊個. 係到開POST其實無乜用處..

冇...我只係想講返我收左個帳.....

原帖由 ☆傑少ζ× 於 10-10-20 11:12 PM 發表

應該唔會掛....因為個ACC都係o係一個有信用既人收返
佢都寫明有哂"自己"既身份證+email
應該都唔會爆返既...
另外..個帳主人如果有興趣拎返個acc 再同我講返吧....再傾.....

證件, 真實姓名, 唔係自己既

永遠都不會安全!!

遲早會比真正擁有acc者爆返 自己小心d

填切結書有幾煩?? 唔好懶!! go ahead
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-18 01:04 AM , Processed in 0.034018 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存