2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 2000Fun網絡遊戲專門店 [投訴]九龍灣2000fun店職員賣錯點數卡
返回列表 發新帖 回覆
go

[投訴]九龍灣2000fun店職員賣錯點數卡 [複製鏈接]

我今日下午大約6點鐘,係九龍灣2000fun店到買點數
我要買既係殲滅者online既點數,
我同個男職員講,我要hso online 點數,
佢聽唔明係咩...我就再講係殲滅者online,
佢就"哦"左一聲表示明白,然後講殲滅者,
之後佢話有500,800,1200,3000 點,問我要邊一隻,
我話1200,佢話115元,
我買左之後,返到屋企,發覺殲滅者online係gameone,而唔係gamania
佢就賣左gamania既1200點比我!

我買果陣係講game名,而唔係講代理公司名,你地職員賣錯點數卡比我!
點數卡個膠套我開左,而點數卡的銀貼我並未擦開,
膠套我仍然保留住~

我要求2000fun店退款/換返正確既點數卡比我
麻煩負責人員幫我處理
謝謝!

該名男職員 無帶眼鏡,膚色黑黑實實
當時亦有3名小學生在旁邊,
其中1名女生 在旁邊 聽到我向職員講係要殲滅者online點數,
佢都講左"殲滅者"三個字。

由此可見,我並沒有講錯要買既點數卡,係你地職員賣錯比我

請問管理員是否有在幫我處理?

原帖由 o雪條o 於 10-10-21 07:02 PM 發表
我今日下午大約6點鐘,係九龍灣2000fun店到買點數
我要買既係殲滅者online既點數,
我同個男職員講,我要hso online 點數,
佢聽唔明係咩...我就再講係殲滅者online,
佢就"哦"左一聲表示明白,然後講殲滅者,
之後佢話 ...

我們有閉路 可以監察到 是否有賣錯卡  

不過無論如何  只要你係我地度買的 而張點卡又未拆過的 你可以直接來我地店鋪更換

下次如果有問題 更快得到解決可以直接致電查詢^^
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 09:53 PM , Processed in 0.031425 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存