2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍神傳說 2 D GAME
go

2 D GAME [複製鏈接]

岩岩見到咁多人話到隻GAME點好點好..我就DL左落黎玩..入到去先發現原來係2D GAME 黎-.-....真係.....唔知講咩....
我係唔鍾意玩2D GAME的...

我地唔想知你中2玩乜GAME..唔中2玩既就咪玩
唔洗開個POST出黎既

玩過星曲WEB

原帖由 冬飄雪 於 10-10-22 03:03 PM 發表
岩岩見到咁多人話到隻GAME點好點好..我就DL左落黎玩..入到去先發現原來係2D GAME 黎-.-....真係.....唔知講咩....
我係唔鍾意玩2D GAME的...

你都好有問題..2d game 就唔好玩? 2d game有咩問題? 好多2d game都好玩過 d 3d廢game

2D又好3D都好都玩下啦
隻GAME係比開發商用左幾年時間整出黎
我們味玩一陣囉

我地唔想知你中2玩乜GAME..唔中2玩既就咪玩
唔洗開個POST出黎既

你講咩""你地""<~~係你一個人囉-...-"""
個討論區開得出黎就俾人發表意見...你一個人...唔該唔好用你地...-..-
更加...係覺得隻game唔好啵...依家拎出黎討論...你唔鍾意睇你咪咪睇囉^^"""

個板你一個人架咩-..-....
係唔可以拎出黎講個板主可以刪我架@@"

另外係真係咁好玩...你睇下有幾多人會玩咪知好唔好玩囉...

拗黎都唗氣-..-

原帖由 YYOPENC 於 10-10-23 12:38 PM 發表

你都好有問題..2d game 就唔好玩? 2d game有咩問題? 好多2d game都好玩過 d 3d廢game

我就係覺得唔好玩囉一.一"""(所以依家已經冇玩...@@"")................

如果係2d game咁好玩..你可以慢慢玩..我都冇阻止你..o_o"""

但係真係估唔到...上黎post一post...話覺得唔太好玩...有咁多人覆我^_^...

哈哈....多謝回瓊啦啵o_o""""都係o個句啦...時間...同埋人數已經夠證明好唔好玩a_a"""

回復 5# 冬飄雪 的帖子

小學雞先做d咁既野lo 5該
得閒去讀下書喇 出埋d膠po 笑大人個口

哇-.-..原來呢個世界真係好多人鍾意話人小學雞..我都已經懶得再討論呢個問題..仲有咁多人要回覆我..唔知係唔係應該多謝返你地呢d一方面
話我小學雞..另一方面又要回呢個post o既人呢-.-+

再問多你一句..乜你有見過d小學雞可以打到咁多字咁多內容@@?

我都好想做小學雞呀-.-...小學雞可以唔洗理生活上咁多壓力-...-

小學雞-.-..???
話我o個個...你一定係中學雞啦-v-...

唔好意思..我已經讀完哂書..出黎做野...好一句小學雞..笑q死人...依家咩世界呢...出個post...發表下個人感受...會咁多人回我呀@@"多謝哂話我小學雞o個個中學雞^_^

原帖由 等你吉菊花 於 10-11-13 12:37 AM 發表
小學雞先做d咁既野lo 5該
得閒去讀下書喇 出埋d膠po 笑大人個口

更加膠極都唔夠你膠啦...一睇你個名...等你吉菊花...就知道你係d咩人啦-.-...

o係個討論區冇野做...亂咁話人...

再好笑..都唔夠你等人吉菊花咁好笑啦^^

回復 9# 冬飄雪 的帖子

你都識講呢度系討論區 我講野洗你批准 ?
我個名好唔好都唔到你講喇下 o0o大嬸?
點都唔夠你個名懶可愛勁喇
搞到我有生眼挑針添
發up風都up好d先好出聲喇 引人插你

本人強烈建議你改番d小學雞時代ga名 .小雪.小可愛.小美人 果d岩哂你

笑料黎咖 中學唔用雞咖囉 你石器時代出黎的嗎?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 08:27 AM , Processed in 0.031517 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存