2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 劍雨Online 封測兩天之談
go

封測兩天之談 [複製鏈接]

我是用VIP帳號玩的
頭一天不是爆SER就狂回潮
咁呢D都係正常既..因為仲封測當中...
但係見到好多人俾人撞ac..咁叫d好明顯..官方處理手法有d問題

一入到game一連串任務接丫接...接丫接
不好容易玩到35級..點知已經封左頂
當中發現不少BUG...其中較重要的是..是BUG等&BUG元寶
同埋成日要睇動晝 對唔鍾意睇既玩家..想禁SKIP都唔得
整體上呢隻GAME升等做任跑環賺錢速度追不上升技能裝備藥水修理的費用(還有更多 )
一按商城發現D商品...真係好似生活在香港...好多野都要幫親李+X咁XD
咁實有人話你情我願...但似乎個游戲平衡性過火左D=(
見識過那些15級寶石恐佈威力
真係10lv打嬴1個50lv唔係難事
所以話呢現實同玩游戲都一樣咁殘酷

簡短來講...封測試玩還可以..公測真係要考慮考慮
-----------------------------------------------------------------------
題外話...活動之中..兩天8-12點抽人送5000/500gash是否無左一回事?

如官方有心改善以上問題..玩家自然來..
比方說...捐血..定期捐小小捐小小積小成多
總不能一下子就捐過量吧那只會弄巧反拙

以上純為分享...不喜別進別留言吧

看了相當多的評論.....決定唔會DOWN隻GAME了!! 謝謝!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-21 09:49 PM , Processed in 0.030498 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存