2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 我的第一隻網遊 我既第一隻網遊係亂/勇online
返回列表 發新帖 回覆
go

[感想] 我既第一隻網遊係亂/勇online [複製鏈接]

自從我第一次玩亂online就已經比佢吸引住  由佢出直到依加我都仲玩緊
睇住佢加新野  睇住佢由多人玩變到無人玩   
依加  我認為無一隻game可以代替到亂/勇online

我的第一隻網遊

我的第一隻網遊
是 亂online EP3版本
記得那時候 才剛上初中0.0
第一次去 網咖 就是玩這款遊戲
蠻懷念那個時候的
約三五好友 天天去 網咖 一起沖等級 打王 殺人

我都係-3-.. 亂係我第一隻玩既game..
果時小五 大約06年到.. 果時咁多game之中 我覺得亂畫質係最好.. 技能 裝備 怪物方面都好正..
出左神奈川ser後 我又復出a_a
但可惜 因為暑假過後 要番學mo時間玩 出到d裝又屈機 打任務又比人汁怪 搶場... d人日玩夜玩 唔夠追等="= somo哂心機 放ac 放棄了..
喱家少左勁多人玩lu-_-...
到喱家 亂係我心中 仲係no.1的..
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 10:06 PM , Processed in 0.023748 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存