2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 比新玩既朋友 1d 見意~
go

比新玩既朋友 1d 見意~ [複製鏈接]

有低lv既朋友 話成日都比人吊 話咩 去遲左又吊 唔幫手又吊 死左又吊
其實 小弟都有比人吊過 當然 自己都有吊過人
低lv個陣都有諗過 伊個問題 其實唔想比人吊好簡單
就算伊家我d fd 新玩 我都係咁教佢地
"寧願唔殺人 都唔好死" "記住唔好貪心"
"幫人既 要係你有能力既情況之下 先去幫 如果唔係 走左先講"
最後係
"當死到得返你一個既時候 見到人地5隻沖埋黎 寧願 比人爆塔 都唔去沖去死
要令到佢地唔可以安心打塔 周不時都要搞下佢地"
希望伊3個point 會幫到岩岩玩既朋友

小弟game名係 ry2614so (level 30)
鐘意既可以 add我一齊玩^^

呀.. 仲有  大家可以交流下一D用英買咩裝既問題~-3-

笑傲無雙

- -玩MASTER LI 出咩裝..? 我照佢個個裝備..已經殺到20件..想玩少少神手既裝..'
仲有..輔助技點加?!

MASTER YI 要睇你玩開 AP定係AD,
AP型既本人玩得唔好
AD型 本人覺得 玩 "无限之刃" "嗜血者" "忍者足袋"  "鬼魅舞者"
仲有2個位 就睇對咩英雄同埋 當時既局勢定
如果一行出去就比人秒既 就好玩多少少血 例如 "冰封战锤" "好战者铠甲" "自然之力"
如果人地係多TANK既 OR D人好多血既 就玩 "黑色切割者" "Madred的嗜血刃爪"

-3-因為我都係睇圖玩 d英文名唔係好記得-3-"
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-10 07:42 AM , Processed in 0.027403 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存