2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 小夢babe;世王有問題喔`
返回列表 發新帖 回覆
go

[其他] 小夢babe;世王有問題喔` [複製鏈接]

小夢 打雜 冰雪 報告*0*

1.有人密報冰雪;   話世王D 時間有問題.  
(只說了這個;詳細情況不太清楚)
2.世王有些玩家未點到隻王已死了*
3.世王時 都是太lag了; 好多時.. 隻王就死 有些家玩就彈機-0-!   
-太不可思議了* 彈了很多時也不能.立即上線;因為要完整檢查;有排等喔!

另外;小夢b;      有幾位玩家也有同樣問題; 我也不知說不說好的呢;

有玩家說   如花不如改1下 出產既物品;   感覺上太小人打佢了;
(冰雪: 我也沒有打過如花的說. 不知道如花的東西 有什麼用-.-)
假如如花出得東西 可以好1點就好啦; 比較有用途的說;

還有喔~~~ 如花不像世王的 有加威望  假如能加威望 相信有很多人
會因如花(美貌 )  而愛上打佢的;

(冰雪:其實大家都係為追榜的說)  

煩請小夢BABE代玩家們反應; 多謝小夢~~~~~

玩過星曲WEB

系丫~~~太多人喇, lag到按唔到隻怪, 次次按隻世界王, 都按錯左其他人, lag到死

原帖由 尐冰雪 於 10-11-2 03:59 PM 發表
小夢 打雜 冰雪 報告*0*

1.有人密報冰雪;   話世王D 時間有問題.  
(只說了這個;詳細情況不太清楚)
2.世王有些玩家未點到隻王已死了*
3.世王時 都是太lag了; 好多時.. 隻王就死 有些家玩就彈機-0-!   

-太不可思議了* 彈了很多時也不能.立即上線;因為要完整檢查;有排等喔!

另外;小夢b;      有幾位玩家也有同樣問題; 我也不知說不說好的呢;

有玩家說   如花不如改1下 出產既物品;   感覺上太小人打佢了;
(冰雪: 我也沒有打過如花的說. 不知道如花的東西 有什麼用-.-)
假如如花出得東西 可以好1點就好啦; 比較有用途的說;

還有喔~~~ 如花不像世王的 有加威望  假如能加威望 相信有很多人
會因如花(美貌 )  而愛上打佢的;   
(冰雪:其實大家都係為追榜的說)  

煩請小夢BABE代玩家們反應; 多謝小夢~~~~~

完全同意2同3呀!!
1呢..我都唔清楚啦

如花個到呢...
因為太小人打..所以我都放棄了..
我諗如果+聲望/有d令小小的野抽..
應該會多d人打吧..
p.s.老公仔好比心機整好隻game>_<
我十卜老公!!

原帖由 Smile晞 於 10-11-2 04:05 PM 發表

完全同意2同3呀!!
1呢..我都唔清楚啦

如花個到呢...
因為太小人打..所以我都放棄了..
我諗如果+聲望/有d令小小的野抽..
應該會多d人打吧..
p.s.老公仔好比心機整好隻game>_<
我十卜老公!!

y0! 我太悶了; 加上我冇心機升80-,-`
老婆有你.晴晴.喵喵.卡卡.金豬.琳琳.天星. 你地陪我傾計>.<
我會好開心的說; haha

原帖由 ConsumerCouncil 於 10-11-2 04:02 PM 發表
系丫~~~太多人喇, lag到按唔到隻怪, 次次按隻世界王, 都按錯左其他人, lag到死

haha-3-多謝回post~~~~

我明白  但台灣邊仲糟糕  都未解決到= =

原帖由 好人C 於 10-11-2 05:51 PM 發表
我明白  但台灣邊仲糟糕  都未解決到= =

-0-! 台灣冇人好似我尼d無聊鬼=.=

gm一定會話係你部機ge問題-,-
好似我部機咁
之前十分強的-.-
到左上次洗左機
想打隻世界
點唔到王........................

原帖由 無情乂斬 於 10-11-2 06:23 PM 發表
gm一定會話係你部機ge問題-,-
好似我部機咁
之前十分強的-.-
到左上次洗左機
想打隻世界
點唔到王........................

斬兄;  唔反應 就唔知結果; 起碼開發都知發生咩事

知左咩事就88囉-,-
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-4 07:18 AM , Processed in 0.088724 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存