2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 彩虹汽泡Online 無玩/有玩的玩家請進@_@
go

[討論] 無玩/有玩的玩家請進@_@ [複製鏈接]

現在的彩虹和岩岩開ser的分別真的太大了,最重要的就是人流問題,每隻game做黎都係為左搵錢,但係彩虹搞咩vip丫咩強化丫搞到好似hkd玩曬咁.....有好多game都係hkd玩曬,但做咩會咁多人唔玩?Gm個到有無諗過?出埋曬d野搞到物流價格急升到可怕,New手想玩想買野咪要買點lu仲點會有人黎玩,令到咁多人走都可以話係物流系統,唔洗多講大家都明La=]再係咁搞法就真係無人玩,本人都係岩岩玩番....e家搞到都無咩心機玩"Gm真係要諗諗點樣引番多d人黎玩,e隻game無人真係玩唔到=]我招人Up Lv/做任招一整年都無人=,="好彩搵到一個好家族同Fd先可以Up Lv同做任

隻GAME本來就唔差...不過整完個物流真係O曬咀...
我都唔想隻GAME咁快死...我都好想多D人玩番...
想隻GAME多番D人玩唔係冇辨法GE...整D咩...
升到幾多EXP...就有咩物品送...
搵到幾多星星...就有咩物品送...
ONLINE幾個小時...就有咩物品送...
類似咁LOR...

咁做無用=]

隻GAME本來就真係唔差,物流o曬我都十分同意...
[升到幾多EXP...就有咩物品送...
ONLINE幾個小時...就有咩物品送...]咁做只可以保留現有玩家,引唔到人黎玩=]

原帖由 aesopq47447 於 10-11-3 07:16 PM 發表
隻GAME本來就真係唔差,物流o曬我都十分同意...
[升到幾多EXP...就有咩物品送...
ONLINE幾個小時...就有咩物品送...]咁做只可以保留現有玩家,引唔到人黎玩=]

就係要先保留現有玩家 : )

十週年勳章(賀詞)

保留玩家 同 吸引老手返黎玩 係當務之急
至於吸引新手.. 算罷囧 冇人走已經係奇蹟orz

想人玩番唔難,一定要汁左個物流系統,同埋開賭場回收回因.搞多d活動引New手黎玩,同埋最好汁埋vip

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

我已經無玩lu ~ 不過我好認同樓主講既野!!
所以我都吾想再玩落去,Game都刪埋!!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 04:16 AM , Processed in 0.028342 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存