2000FUN論壇

搜索
go

[分享] 50%防禦 [複製鏈接]

當依家10000防

改版後會係扣50%防禦

我用過稱號+10%=  +400防

50%=2000防

點解+得400防咁少因為唔計你裝備,只計本身最基本既防禦力

希望改左招技之後係扣2000防  唔係計埋裝備扣5000防啦...

如果係後者就好矛囉

我地用稱號+防=加基本防...
比人扣防50% 就連埋裝備扣=.=

期待改版個扣...(當然唔係指11月16個次)

= =?條數好似計錯左呀..10000防..50%=5000防...

原帖由 亞流 於 10-11-8 12:39 PM 發表
= =?條數好似計錯左呀..10000防..50%=5000防...

人地想表達佢希望改版無視防%用基本防去計

即係咁.你搵d稱號or藥係加攻擊力%既..之後睇下係最大定基本攻擊力..我都唔係咁清楚

原帖由 kelvinchuen 於 10-11-8 02:06 PM 發表
即係咁.你搵d稱號or藥係加攻擊力%既..之後睇下係最大定基本攻擊力..我都唔係咁清楚

我最驚官方條數係益哂打人個邊囉..

即係我10000防用稱號+10%=加多400防
人地出技扣我50%防(改版後丫麻) 用我10000防去計,用返稱號+10%得400去計
50%=2000防

如果50%真係連埋裝計...一野扣5000防  我覺得好唔公平囉
我加防就唔計裝,跟用基本值去加%
人地打我就連埋裝去計%...真係好矛架如果係咁
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-12 08:54 AM , Processed in 0.031857 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存