2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 潮流特區 比較肥既朋友仔"你地平日會去邊到買衫呢? ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享-衣物] 比較肥既朋友仔"你地平日會去邊到買衫呢? [複製鏈接]

我自己都係肥仔"都成200幾磅"~有時買衫其實都幾難搵"
有幾個問題想問下你地"
你地平日會係邊到買衫嫁?
幾耐先會買一次?
每次買幾多錢左右?
會睇款行先定size岩唔岩行先嫁?
(↑即係睇岩款就會問下有冇size"定係見到有size就會即刻入去睇?)
同埋呢會唔會只要果到有自己岩size都會番去果到買?
我平日會係mk買"只要岩都會買"買親都幾件"
我就冇咩款可以簡"所以會係一有size就會即刻入去睇"
同埋都會番去幫襯番有size既舖頭"
ching你地呢?分享下啦"

如果買牛仔呢就買levis or 7seven  呢2間d牛有36~38 7seven梗有40~42既選擇   3既呢可以去cheap堡行開..見岩就掃啦...褸呢個人就只係愛adidas...如果你唔怕著左好科就買L.唔係既買XL吧..岩著嫁啦 過左冬天先再諗啦..(我自己都著L..因為我又肥又高~,~)
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-6 08:43 AM , Processed in 0.028001 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存