2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

---------------

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

主要都無乜野,,,
但問題係教學 有=無...
一開始跟住佢game入面個個做,,但問題係...
起得小小就無晒資源- -..加得又慢又小- -...
就算你有心一日係屋企玩...都得個等字- -...

不過吾明d人點解升得咁快-.-?

玩過星曲WEB

比錢買資源,係咁多=.=

原帖由 yin01172239 於 10-11-11 07:44 PM 發表
主要都無乜野,,,
但問題係教學 有=無...
一開始跟住佢game入面個個做,,但問題係...
起得小小就無晒資源- -..加得又慢又小- -...
就算你有心一日係屋企玩...都得個等字- -...

不過吾明d人點解升得咁快-.-?

仲有按樣野都LOAD得慢-,-

十週年勳章(賀詞)

感覺以前既城堡介面 靚得多,
亦可以一個畫面睇哂  "資源,城堡中心,排程"

依家呢個, 好似將個畫面打直拉長, 不美觀
亦唔可以一個畫面顯示哂全部資料(1280x1024)

原帖由 暗黑邪神Jr 於 10-11-11 11:47 PM 發表
感覺以前既城堡介面 靚得多,
亦可以一個畫面睇哂  "資源,城堡中心,排程"

依家呢個, 好似將個畫面打直拉長, 不美觀
亦唔可以一個畫面顯示哂全部資料(1280x1024)

我用寬MON,但打橫都睇唔哂

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

比之前果個...慢左囉....load

我玩了4天就決定唔玩, 我剛玩的時候是全sever 第一, 之後發現有D人開成十幾廿個分身, 一直send 資源給主a/c~唉 你現在去睇下第一名就知咩事~比起歐美的高手玩家升LV快4倍~

個雲起代理又唔理, 又唔封人帳號, 唉~  一點公平性都沒有, 有時間的開多D分身就可以, 金幣都不用花了~哈
E這GAME 就係多種族選擇比你, 但係遊戲性就有D問題~e.g. 這GAME一開始如果別人起了3LV 城牆+ 100短弓兵, 那你跟本就無法打得入, 等你起得攻城車, 都是講後期了~

點講都係Travian 好玩D~

原帖由 stanleynwl 於 10-11-15 03:05 AM 發表
我玩了4天就決定唔玩, 我剛玩的時候是全sever 第一, 之後發現有D人開成十幾廿個分身, 一直send 資源給主a/c~唉 你現在去睇下第一名就知咩事~比起歐美的高手玩家升LV快4倍~

個雲起代理又唔理, 又唔封人帳號, 唉~   ...

HI~~我係faiiii
感覺上....真係有好多分身send 資源..........
宜家有個每周排行
但睇到個排行就覺得好唔對路........

本週資源小偷
#         帳戶名稱         Resources stolen (gold+iron+lumber+food)
        一隻勇         51539 (13105+13160+12071+13203)
        faiiii                 50065 (13193+12888+11847+12137)
        beach         42763 (10584+10022+10604+11553)
        西凱爾         40102 (9838+9663+9957+10644)
        戰神呂布         27458 (6887+6335+6948+7288)
.第5果個先得27458

本週的建築工人
#         帳戶名稱         Resources spent on building (gold+iron+lumber+food)
        風之狗         146435 (39394+37458+35091+34492)
        二姑二姑         118798 (31605+30359+28767+28067)
        faiiii         116608 (30312+30479+29353+26464)
        皇羽子         110924 (28847+29045+26987+26045)
        音符乂旋律         106014 (27617+27120+23794+27483)

至於d建築工人 d 資源係邊度黎????????
我真係唔明,搶劫排行榜少過我(第5果個先得27458)都可以同我一樣有咁多exp(有d仲多過我=.=)?????
或者要同官方提議下整個送資排行榜...................

我自己都要用做任務送比我dcoin買左4次資先有咁既exp............
我諗我都真係唔知點玩落去.................

一係就唔好玩, 一係我就開50個A.C 之後爆SEND 資源比主村, 做野要做到就狠, 唔係點對打住自己, 雲起唔會BAN人的了, SEND了信去,仲未回~ 真係廢到爆

唔打人仲好, 比機會人地升級, 一打了, 咁人地就會想放棄A/C 到中期想找個肥羊都無~
所以開multi-account 真係好鬼正

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

咩 排行榜 真係咁重要咩=.=  我寧願要d兵我  都吾想要果d 經驗值 囉

原帖由 ngoh 於 10-11-16 02:41 AM 發表
咩 排行榜 真係咁重要咩=.=  我寧願要d兵我  都吾想要果d 經驗值 囉

無錯,無兵高exp等同廢物
同樣我都寧願要d兵都唔exp,
但起兵要資源
起兵需要用既設施都要資源
咁d資源又係邊到黎???
係初期未有弩兵/車打 3lv 牆去搶資係十分困難
要等資源自生又要等好耐(10 lv 鐵匠都要等好耐)

我拎個排行榜出黎係想講
竟然唔洗搶資又唔洗等就可以有咁多資源起野
咁對於其他真係有心玩既玩家會點?
辛辛苦苦先起到第一粒弩/車之時
人地就靠幾個分身夾手夾腳就可以有幾百弩兵/車.................(分分鐘有埋重騎)

出來行就預左 被封 吾駛代佢擔心咁多既  我地等多10日就會 多野食嫁啦

我已經玩緊外服
外服速度快,少BUG
仲係加速伺服器
我睇過D排行榜都好合理

原帖由 fai1202 於 10-11-16 02:20 PM 發表

無錯,無兵高exp等同廢物
同樣我都寧願要d兵都唔exp,
但起兵要資源
起兵需要用既設施都要資源
咁d資源又係邊到黎???
係初期未有弩兵/車打 3lv 牆去搶資係十分困難
要等資源自生又要等好耐(10 lv 鐵匠都要 ...

台港代理永遠就係響管理哩方面做得比較差。
不過只有個別玩家係咁……

腳踏實地咁玩就得,雖然條氣會好唔順,
但玩到要運資只會比人鄙視,何況佢咁玩好悶。

原帖由 霉乂男 於 10-11-21 04:13 AM 發表

台港代理永遠就係響管理哩方面做得比較差。
不過只有個別玩家係咁……

腳踏實地咁玩就得,雖然條氣會好唔順,
但玩到要運資只會比人鄙視,何況佢咁玩好悶。

睇條友點玩姐....想運資又得 搶資都得 被人搶仲得  所以個個玩game都吾同心態的
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-14 12:24 PM , Processed in 0.042424 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存