2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 PSP/PSV PSP 軟體工具區 想買新部PSP0_0既問題
返回列表 發新帖 回覆
go

想買新部PSP0_0既問題 [複製鏈接]

而家部psp1000機玩左2年~已經handhand地-=-所以想買返部新既
但係而家好似大部分買psp都冇得破解~而且好耐冇掂過破解既野~好多都唔明~所以就想問下大家@@

唔知市面上仲有冇2000機v1或v2機呢
3000機有冇分v1v2v3架-口- 有分既話其他破唔破解到:smilie_??:
仲有想問下psp系統升到幾多以上就冇得改機:smilie_??:

唔該大家解答下我問題> < thx~

另外題外話-=-我舊psp係黑色
唔知買新psp買黑色定白色好呢0.0?你地會點揀 (純粹想問下大家喜好@@)

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

1. 反新機 / 2手 為多
2.板本要係5.03以下先可以破解
3.印象只有v3
4.色方面自己決定 機係你既
已有 1 人評分威望 收起 理由
ericlf2007 + 5 熱心解答!!

總評分:  威望 + 5   查看全部評分

1. 睇你咩機,3000機破解我唔熟,2000用神電就可以破解
2. v1無貨應該係正常,v2有無出就未知,不過依家市面上(單以賣正版既)基本上都係3000或者v3,一係psp go,你唔怕既,可以買v2
3. 3000機無分呢d野,佢暫時只係出過1種3000
4. 我個部淡紫色,買左3年幾
ericlf2007 + 6 熱心解答!!

總評分:  威望 + 6   查看全部評分

1.多數是番新機or二手機,一手機不能說完全沒有..但數量極少..

2.冇分~3000機得一種..

3.2000 v1 v2機就5.50 2000 v3 機和3000機就5.03

4.個人認為白色比較好...(但我黑色的)

如果想買3000機~最好聖誕節時買~因為有人講聖誕節前一日出6.20破解

果時買會平d~e+買個新既3000機會2000左右...

e+玩住個1000機先啦...1個月左右姐
ericlf2007 + 10 詳細解答XD

總評分:  威望 + 10   查看全部評分

兄弟
一齊玩UMD芒亨啦

原帖由 k26646977 於 10-11-12 05:00 PM 發表
1.多數是番新機or二手機,一手機不能說完全沒有..但數量極少..

2.冇分~3000機得一種..

3.2000 v1 v2機就5.50 2000 v3 機和3000機就5.03

4.個人認為白色比較好...(但我黑色的)

如果想買3000機~最好聖誕節 ...

即係話3000機得v3-=-?
其實係唔係只要系統係5.50/5.03以下就可以改機架啦??即係破解0.0

我想快d買部新~因為就出MHP3^^想用部新機玩感覺正d@@
2部機係手~可以係咁整強走藥哈哈
而且可以一次過買新psp再訂埋MHP3~呢隻GAME我一定買正版去支持繼續出新!!

原帖由 aesopp56183 於 10-11-13 12:27 AM 發表

即係話3000機得v3-=-?
其實係唔係只要系統係5.50/5.03以下就可以改機架啦??即係破解0.0

我想快d買部新~因為就出MHP3^^想用部新機玩感覺正d@@
2部機係手~可以係咁整強走藥哈哈
而且可以一次過買新psp再訂埋 ...

期實5.50/5.03以下就可以玩iso
但係v3,3000機唔可以完全熄機
唔方便
ericlf2007 + 5 熱心解答!!

總評分:  威望 + 5   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-8 04:44 PM , Processed in 0.046377 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存