2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 幻月之歌 《幻月之歌》心得區 新職業 (拳師) 討論貼
樓主: UFO..
go

新職業 (拳師) 討論貼 [複製鏈接]

全力想爆擊都可以~用靈爆lo~不過變左得一招高攻~
我諗柔拳會岩d~=3= ~話晒柔拳無極震變態好多~
開埋血性~最少爆到2萬9 (打怪)~打人應該2萬左右~
應該秒到忍~法~機工(冇盾)~破壞戰~
有時都有同忍者朋友係p埸玩下~發覺唔食buff~靠本身技咁打既話~忍者80技硬食食ok既~食佢一下最多12000~有1.7萬血都重有幾千剩~同時暈佢~用破防佢已經唔見左8~9成血=3=~補多招死左~xd

今天我又轉回剛拳了

剛拳 打交都還可以,  但係拳師d 暈技太少了,,, 很難抓住敵人,,      

不過剛拳殺人  還是有點方法  連技方面 ,,  2下乾坤+-6m防+十方千擊+龍淵   (根本上都秒到一些職業)

另外或者 2~3下乾坤+摧心拳+-6m防+十方千擊+龍淵

因為摧心拳 可以暈人2秒, 就是夠個2秒...把下面 -6m防+十方千擊 等技連上,再加上龍淵就能秒

如果對方是坦...再加上血性 先得..~~~~  

做咩轉番剛拳呢?
剛拳打交超爽~哈~食人一下~之後破防~無極都贏左

十方同龍穿的確係好技~~接破防正常可以殺到任何職吧~

雷動拳都係好技泥既~不過打王就正~cd48秒~我覺得好好用~

用剛拳先殺到下人呢...

柔拳好似沙包咁.......被忍者打都唔怕死的,,,,,

不過柔拳真係殺唔到人.....除非人地唔識食水

柔拳得2招勁技~無極+雷動~
我諗應該磨得死~戰~忍既~
不過對住機工~祭~法 都好難打下~=3=
唔食水pk 就有機會既~可惜而家冇咩人pk唔食水~
除左p埸較量~不過我覺得咁先爽~xd
反而剛拳~只要有一刻埋到身~要秒唔係有可能~

而家出左 130 lv..... 拳師終於有出頭了...加上法c 同機工 d  bug技無曬....終於唔洗怕佢地了 哈哈

機工唔BUG一樣都好難打=.= D陷阱好鬼PK~
法就埋身3招WIN到~相對佢炎魔一樣咁勁=.=

多謝分享.....
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 05:32 AM , Processed in 0.028385 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存