2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔物獵人Frontier(MHF) 內有專人解說迷幻套裝價值
返回列表 發新帖 回覆
go

[武器裝備] 內有專人解說迷幻套裝價值 [複製鏈接]

~@劍神@~ 解說迷幻套裝的價值
爬下文 就理解到
仲係吾明加 ~@劍神@~ Msn 發問一下就知嫁啦
ronaldlit1314@hotmail.com

有人賣比你先奇, 550點又唔夠玩3個月, 買得2個包就係想要套迷幻, 賣比你咁佢買2個包托咩, 冇錢米學人玩啦

[quote]原帖由 ~@劍神@~ 於 10-11-19 07:45 PM 發表
有人賣比你先奇, 550點又唔夠玩3個月, 買得2個包就係想要套迷幻, 賣比你咁佢買2個包托咩, 冇錢米學人玩啦 [/quote

你代表全部人?
我依家開貼話同人用點換 你吾換 咁多爹做乜?
你咁有錢 開多幾個Ac 換迷幻套裝 送比我囉
你呢d人講野真係無家教

原帖由 桵井Sakurai 於 10-11-19 09:48 PM 發表
[quote]原帖由 ~@劍神@~ 於 10-11-19 07:45 PM 發表
有人賣比你先奇, 550點又唔夠玩3個月, 買得2個包就係想要套迷幻, 賣比你咁佢買2個包托咩, 冇錢米學人玩啦:d ...

除非錢多, 有人同你換都傻
提醒下d人唔好換比你
有錢=要開多幾個ac 換迷幻套裝 送比你 唔比膠你唔得 不過真係有錢送比第2個都唔送比你啦
講事實話人無家教 face_l_18: 儲多幾個月零用錢先啦 face_l_18:

原帖由 ~@劍神@~ 於 10-11-20 01:47 AM 發表

除非錢多, 有人同你換都傻
提醒下d人唔好換比你
有錢=要開多幾個ac 換迷幻套裝 送比你 唔比膠你唔得 http://forum4.hkgolden.com/faces/clo ...

首先迷幻套裝係免費品,
我用點去換 吾見有咩問題
依家人地換吾換,要你提醒?
你係邊位?

無錢吾好學人玩
咁你又幾有錢?
咁要幾多家產先可以玩呀?

2邊幫講小小說話

回櫻

正常現階段入得2套的 都會要迷幻 所以劍神講個的都非無道理.....8.0個套咁既雞肋裝 現階段諗唔到咩原因要買(9.0 個頭附加匠+4就再說)......

回劍

如果呀幹唔出豬服扣扭比人買的話 可能真係有人為左2個豬扣 30園點去包多次季 同埋套迷幻已經係過氣產品 來緊大把裝好過佢 如果用櫻的條件換的話 都有可能有人會要

搞事完畢 逃....

原帖由 桵井Sakurai 於 10-11-20 11:22 AM 發表

首先迷幻套裝係免費品,
我用點去換 吾見有咩問題
依家人地換吾換,要你提醒?
你係邊位?

無錢吾好學人玩
咁你又幾有錢?
咁要幾多家產先可以玩呀?

真搞笑, 免費品你都講得出, 係米唔買2個季包就會有呀, 買2個季包唔洗錢呀?? 何來免費?? 真係唔想笑你囉
人地用錢買2個季包, 你550點加埋又唔夠玩6個月, 仲問有咩問題, 此乃第2個笑點
乜係要人邊位先可以提醒?? 咁警訊主持夠唔係你邊位啦 , 我學佢地提醒下人唔好中招唔得ge?? 第3個笑點
唔係話要幾多錢先可以玩, 但起碼要夠錢買2個季包而唔係用550點去換囉 face_l_18:

呢個post有4個笑點 face_l_18:

原帖由 ~@劍神@~ 於 10-11-20 03:53 PM 發表

真搞笑, 免費品你都講得出, 係米唔買2個季包就會有呀, 買2個季包唔洗錢呀?? 何來免費?? 真係唔想笑你囉
人地用錢買2個季包, 你550點加埋又唔夠玩6個月, 仲問有咩問題, 此乃第2個笑點
乜 ...

哦 姐係你見到有人想用價值138港元既物品去換一套要比600港元先換到番黎既物品

跟住個人價值觀就覺得:我用左600蚊買左2個包,都係為左套迷幻套裝
你條友想用百幾蚊就換到,吾好傻啦 你自己想要就比600蚊去買2個季包換啦 窮人
窮到無錢買2季包就吾好玩啦

之後就開始扮演領導角色,提醒各位吾好換。

迷幻套裝特典序號,內容又無30日生活方案
我只係用550點比買左兩個季包,獲得特典既人多一個選擇姐
你覺得好吾值得換,根本無可能有人同你換,你咪吾好換
依家我係開貼呃各位?用平價野去換貴價野?
550點換6個月生活方案?GF賣魔物獵人遊戲內套裝1套400點
改版特典套裝-迷幻套裝我用550點去換,有咩問題
你話特典套裝要比成600蚊先換到,價值吾止咁少
你咪講出黎囉,你確定100%無人換?
你係咪做過調查呀.Post出黎呀~包6個月生活方案既有錢人。

原帖由 桵井Sakurai 於 10-11-20 04:57 PM 發表

哦 姐係你見到有人想用價值138港元既物品去換一套要比600港元先換到番黎既物品
跟住個人價值觀就覺得:我用左600蚊買左2個包,都係為左套迷幻套裝 <---唔計好有錢人包到佢執粒, 正常人都為左套迷幻套裝先包啦下話
你條友想用百幾蚊就換到,吾好傻啦 你自己想要就比600蚊去買2個季包換啦 窮人
窮到無錢買2季包就吾好玩啦 <---回埋你上面果句, 正常呀, 掉返轉頭你會唔會咁做先??

之後就開始扮演領導角色,提醒各位吾好換。 <---提醒=扮演領導角色, your sence 你d fd提醒你唔通係你大佬呀

迷幻套裝特典序號,內容又無30日生活方案
我只係用550點比買左兩個季包,獲得特典既人多一個選擇姐
你覺得好吾值得換,根本無可能有人同你換,你咪吾好換
依家我係開貼呃各位?用平價野去換貴價野?
550點換6個月生活方案?GF賣魔物獵人遊戲內套裝1套400點 <---咁舉例就唔岩啦, 唔同軍風果d可以單買, 係要比左600先有ge虛寶, 所以我合埋一齊講, 唔怪之得你咁大條道理啦
改版特典套裝-迷幻套裝我用550點去換,有咩問題
你話特典套裝要比成600蚊先換到,價值吾止咁少
你咪講出黎囉,你確定100%無人換? <---我第1個回post已經講左唔值咁少, 但你都冇表示or加碼點卡換, 仲要x返我轉頭
你係咪做過調查呀.Post出黎呀~包6個月生活方案既有錢人。 <---包6個月對於你黎講原來=有錢人, 真膚淺

講多錯多, 紅字為重點
拿, 我答晒你架啦, 但我d問題你未答, 家上又轉移視線當迷幻係單賣用550點換反而益左人

我只想到3樣野
蒜頭

掃把

原帖由 ~@劍神@~ 於 10-11-20 06:38 PM 發表

講多錯多, 紅字為重點
拿, 我答晒你架啦, 但我d問題你未答, 家上又轉移視線當迷幻係單賣用550點換反而益左人

Ok喇啦 哥哥,你講既完全正確無誤
我窮呀 無錢買2個季包,又無錢買點換用成600蚊先換到番黎既野啊
我依家吾換啦 留番d錢,儲零用錢好過啦,係咪呀 哥哥

其實樓主只要儲多少少 就可以一次過買晒兩個季包加迷幻啦
唔洗系到同人地嘈架嘛0...0
我都系為左迷幻而買左兩個季包姐... 只要迷幻ge
咪就當其餘果兩套裝系佢送俾你ge咪得囉

原帖由 桵井Sakurai 於 10-11-19 09:40 AM 發表
~@劍神@~ 解說迷幻套裝的價值
爬下文 就理解到
仲係吾明加 ~@劍神@~ Msn 發問一下就知嫁啦
ronaldlit1314@hotmail.com

小學雞真係小學雞, 講事實又話我錯, 仲以為自己岩晒, post 埋e-mail出黎好威威呀??
你改埋post冇野架, 米比更多人知你咁賣野法, 都好ge, 我ge提醒發揮作用,
米以為改左post冇人知, 你真係做多錯多, 更加將自己ge醜事一傳千里

原帖由 莉可娜 於 10-11-21 03:01 PM 發表
其實樓主只要儲多少少 就可以一次過買晒兩個季包加迷幻啦
唔洗系到同人地嘈架嘛0...0
我都系為左迷幻而買左兩個季包姐... 只要迷幻ge
咪就當其餘果兩套裝系佢送俾你ge咪得囉

冇諗過同佢嘈, 我第1個回佢已經講左冇乜可能, 我認可能最尾果句打擊左樓主
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:02 AM , Processed in 0.034221 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存