2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Asgard 夢之領域 [里亞]報到專區~~事格幾十年了...什麼都變了 ...
go

[里亞]報到專區~~事格幾十年了...什麼都變了 [複製鏈接]

太開心了 相格差不多十多年....終於可以玩回了

里亞區 比香港早開 所以就在台灣區玩了好幾年....

也有不少香港人玩..

不少回憶呢.....

當時的七人PK比賽本伺服器冠軍拿到的+6天界槍  當事真是開心死 ...

全伺服器總決賽..因為我不是台灣人.沒去台灣網吧打比賽..害了 6 VS 7..輸了

天天打999魔人時代 是最開心的!!!!!

仲有萬聖節 GM放怪打時....超刺激...為左打南瓜帽嘛

仲有當時的數碼細胞時....一次過係旺角2000fun分店買了30張點數卡..仲叫佢比左9折我..

本人是........

路過~~~~
里亞~魔幻地獄(魔導)天之霜雪(戰士)仲有只淫游詩人但太耐無玩唔記得左叫咩名
我有機會見過你(maybe)話曬都玩左幾年,話說你叫咩名????
全里亞我最記得兩個人一個系血紅龍,用技正面唔暴都打到2000幾,另一個系音符寶寶,到我唔玩果陣都剩系得呢兩位草齊兩隻魔人手套,不過呢兩位都系台灣人><
有機會開服一齊玩

魔幻地獄....有D印象..

血紅虫 出名在....第一件光衣..用台幣.天價買回來才出名...不過都常常一起打魔人@_@"

音符寶寶..呢...是我公會的一起開服就玩了.^^沒記錯他後期是敏戰和詩人呢.

我的名字...呢 保持神秘

原帖由 chrono129 於 10-11-24 05:56 PM 發表
魔幻地獄....有D印象..

血紅虫 出名在....第一件光衣..用台幣.天價買回來才出名...不過都常常一起打魔人@_@"

音符寶寶..呢...是我公會的一起開服就玩了.^^沒記錯他後期是敏戰和詩人呢.

我的名字...呢 保持神 ...

你都系聖殿GE???????基本上我同孤雁同音符寶寶同埋熱愛胸罩以前晚晚一齊出團,當時我地幾個一齊草魔人D號碼,草得好辛苦,照你咁講我地應該都組過團一齊打過
,音符寶寶就系盜賊,但距咩職都有玩果而且只只都差唔多99級而且咩勁裝都有超誇張,至於你個名保持神秘都比少少TIPS啦,或者我真系識你呢

講到魔人手套..最先有係我><

音符寶寶 我記得了 係我拉佢落水打比賽的....講起超攪笑...我團詩人混亂了紅虫..音符風輪SM佢死左

佢有4-5個職...全都係我公會..

我不是聖殿架^^

係對家既:女人天下

我咩職都有99....

玩最多就係騎士~~毀波出名果個.

朋友係玩聖職同法師@@"

原帖由 chrono129 於 10-11-24 09:51 PM 發表
講到魔人手套..最先有係我><

音符寶寶 我記得了 係我拉佢落水打比賽的....講起超攪笑...我團詩人混亂了紅虫..音符風輪SM佢死左

佢有4-5個職...全都係我公會..

我不是聖殿架^^

係對家既:女人天下

我咩 ...

真系估唔到邊個><我系第一次比賽前無玩,去左玩天堂2本來打算同音符寶寶組隊去打過個比賽,不過果排有好幾個FD都去左玩天2同埋果排強化武器暴左好多件,無左兩把末日巨斧同一把太陽軍刀無武器用所以索性唔玩算,不如你開估你系邊個啦,唔好懶神秘,仲有就系估唔到音符寶寶會打得贏血紅龍哈哈~~~~~~~~~同埋音符寶寶系聖殿個會長,點解又會響女人天下咁搞笑GE><話說你招毀波系未卡兔仔練出來GA 我見D騎士一個下午就升到60幾級

原帖由 chrono129 於 10-11-24 11:26 PM 發表
卡兔子果時 唔係個個都有波波技架.同埋唔係好多前期轉騎士..果時波波技唔知打咩出 又難打 .

不過好快就被改左LU...

其實聖X 同女人天下 係 一個公會分裂出來....

人名有個叫..風XXXX   分出來創架嘛 你記唔 ...

原來系咁,我一直以為女人天下系緹娜創GE><我記得一開始波波技系打7海出,D人炒到好鬼貴,后尾就打童話魔女出。你講你果幾個FD我都仲記得,不過唔熟有一齊組過隊,andy的雪狼湖系未武道家戴住頂黑色狼帽成日四圍游果個啊???因為成日見到距又唔系打怪周圍走。我同你都一樣,以前玩就系學生,而家都出左來做野都系晚黑先玩得一陣,anyway有機會開服再一齊玩啦,最好可以搵得翻以前一齊玩果班人就好啦

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:59 PM , Processed in 0.024825 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存