2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Asgard 夢之領域 為何要將神之領域同埋asgard要分開兩個版?? ...
go

為何要將神之領域同埋asgard要分開兩個版?? [複製鏈接]

如題
1. 令人流分散
2. 要谷果個排行榜都有影響
3. 一般人都搵左神之領域先啦 為何不用 神之領域Asgard來合併兩個版?

神之領域版:
http://www.2000fun.com/bbs/forumdisplay.php?fid=901

Asgard版:
http://www.2000fun.com/bbs/forumdisplay.php?fid=2475

笑傲無雙 玩過星曲WEB

我覺得~
因為神之領域尼個版係 for 日神  佢網止都係日神官網
而asgard  係港澳 版  所以  一時都唔會 合埋同一個版
因為 日神戈到都仲有d 資料 係到~
如果兩個版 合埋既話 = =  咁應該 用日神官網 好 定 港澳戈個好呢^o^

十週年勳章(賀詞)

唔會合嫁啦-__-'

因為神之果個版係日神....依家呢個係用英文名..唔再用神之領先個名..

加上係港澳既- - .....
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 06:30 PM , Processed in 0.024595 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存