2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Asgard 夢之領域 我在神領的日子~我的過去 展望將來=3=
go

我在神領的日子~我的過去 展望將來=3= [複製鏈接]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

話說我玩神領戈陣都係仲讀緊4年班~ 尼排得知佢終於番黎啦!
所以我想打我既經歷出來!
我話說接觸尼只game戈陣 係通過一本雜誌 戈陣神領岩岩出!所以有送game碟
戈陣F4做代言人 佢地戈陣先岩岩出道
而我家姐係佢地既粉絲
所以佢又有玩 之後我接觸到 尼只game
天啊! 畫面超可愛 音樂超好聽!
之後一直深迷落去~ 成績一落千仗~不過都係開心既
而我份人 有點怪~ 我話說神領一共練左十個號都有
一開始玩係武家 不過玩到70級唔知係唔係覺得難升!所以我又開個新號玩~
而我份人真係好怪><!!  武家>戰士>聖職>賊仔>之後唔知點解我唔玩番之前個號
又開只新號玩武家> 之後 最后一只 我記得係魔b  因為 d 魔法 太有型啦><!!所以
最后一個係魔b!!! 尼只game 我發覺我好鬼死笨  一次買左幾張月卡去賣600萬><
好記得戈陣  玩神領 用左差唔多 2千蚊  雖然對我e加黎講唔多 不過小4戈陣 已經係天文數字了=3=
賣比公會  戰會 d 人  之後又會係商店見人sell咩裝 就買岩用既裝 不過 當我練新號戈陣
就會好平賣晒d 裝  又買新號既裝 = =
好記得 戈陣又開戰士玩! 4只武裝介  一把塔劍  2只武耳  對新手黎講
直頭係升級無難度=0=!!
但係到魔b 戈陣 點解玩魔b  除左d技勁戈d 之外  最得意就係 出技  行開 出技
唔怕悶  同埋 魔b 小血=3=!! 所以時時刻刻都要 提高警惕!!
之後玩魔b戈陣 係入面識到個fd  佢話想玩武家  我有3只武家空號
平賣比佢200萬=3=!!  戈陣細個  密碼 統統一樣
不過係帳號最后戈個數字 由0~9  有變之外就咩都未變
戈陣賣左個號比個fd 之后  好開心去食飯=  =
食完飯番到黎  以~~~~唔知點解上唔到囉= 0 =!
話密碼錯誤!!!
大家有玩都知道 佢同一個平台  帳號 都係一樣  不過入game既帳號唔同 同埋 都係同一個平台帳號入面
因為戈陣佢係25lv 前  係免費任你玩
所以戈陣我開左個新號! 密自己個魔b  又無on   賣比個fd既武家號 又無on!!
之後我咪密 數碼戲胞服務天使囉  戈陣我太細個啦!  唔識講普通話!! 所以   戈陣密gm  都有d 唔明
之後  我將 我個號 入唔到 話比佢聽
之後佢聽完 問我洗唔洗先封鎖ac!!! 以免有裝備 被盜
之後我話 ok  你將我ac 先封住
之後佢同我封左ac 之後 我再密公會個fd!! 問佢 我走左之后 有無on
佢話無 之後我發覺有d 唔對路  會唔會係 有bug呢!!?
之後我密番gm 可唔可以幫我開番ac~~
點知佢話 如果想開番 就上網拎份表格!! 填完d資料 就去報警 = =!!
天啊  戈陣 我仲係小4  我點識咁多野  仲要報警!!!?  
我問係唔係拎去警察局  佢話係 =  =
唔通要我飛去台灣咩~"~!!
之後我就放棄左一排! 大約3個月后  我想玩番!
點之我部機 已經支援唔到 神領了><!! 戈陣部機太廢了=3=
大約過左一年啦  我有次無聊  買到有神領既包包 送新手武器 1星期!!!
之後買左 我去 網吧到玩~~   戈陣已經  好似咩都變晒!
以前既地圖 已經唔同左  d怪都唔同
所以唔多識玩了=3=
之後 我屋企換左新機  諗住玩番!
點知 佢仲有3個月就汁 = =天啊!!
點解會咁~~
事后  我一直都對神領念念不忘~~~  為什麼一只好game!!  會咁快汁
事后過左一年 二年 三年  我剛開頭 對神領既番黎 仲有希望!
不過時間越黎越耐  我都無咩期望了
就係11月19號  係2kf 無意之中  見到asgard 尼只game
有d熟  一禁入去  原來 神領番黎
尼幾日 神領既回憶 番晒黎~~~
真係好希望佢會番黎  願望實現了><!!!
ps: 以上都係我既經歷  希望 你地可以耐心睇完 haha!!^^
不喜勿插啊=3=

當佢汁個時~~

我日日想TW個個神領自救會個度~~睇下佢地進度點樣~~

我名都簽埋比佢~

等一年~兩年~~3年~~4年~

最後個自救會已經冇再更新=.='

個時我已經覺得神領唔會再返尼大家身邊~~好灰~好想喊=.=''

只可以平時係2000FUN 其他GAME既討論區到~冒住比人插既危險問下有冇人支持開返神領=.='

笑傲無雙 玩過星曲WEB

台灣戈個自救會 簽名 我都有簽  
好似話唔知夠幾多萬人  簽名寫信  就話開番ma! 之後簽左名 無咩聲氣=0=

原帖由 死神BleachII 於 10-11-23 02:56 PM 發表
台灣戈個自救會 簽名 我都有簽  
好似話唔知夠幾多萬人  簽名寫信  就話開番ma! 之後簽左名 無咩聲氣=0=

班人搞一半唔搞一半~~

如果真係有心~~幾多萬個簽名都唔係問題啦~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:40 PM , Processed in 0.076164 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存