2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 IRIS 瞳光Online 其實玩坦既你 都唔洗太灰
樓主: c-moon
go

[討論] 其實玩坦既你 都唔洗太灰 [複製鏈接]

原帖由 uisout53 於 10-12-2 08:25 AM 發表

禁坦會唔會連1隻普通既大劍都頂唔住 最後頂到得反40幾%血 成功走佬 真係唔明囉lol
如果隻大劍武器+6 個d 都真係.......無野好講
你話打手緊係高攻高爆  禁姐係話得ec同坦係豆腐? 禁玩坦同ec都好慘 你又知唔知

ec唔慘......起碼佢識補血......副本同日任團都唔會冇人要

相反盾兵殺怪又慢.....又唔可以拉怪......d人真係冇得簡先會要咋

原帖由 牛奶糖戰士 於 10-12-2 07:37 PM 發表

ec唔慘......起碼佢識補血......副本同日任團都唔會冇人要

相反盾兵殺怪又慢.....又唔可以拉怪......d人真係冇得簡先會要咋

EC係味有招可以閃遠DD架   如果係 走佬都方便-.-
唉玩坦真係想喊出黎  我真係放左好多心血落去  話就話件件唔過+5   不果我有D野要用時間黎換   如果D傻仔叫我轉職  真係想吊夠班傻仔
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:02 AM , Processed in 0.021174 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存