2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Asgard 夢之領域 新手一名路過支持~~~
go

新手一名路過支持~~~ [複製鏈接]

一看就知是好遊戲,不過當時還沒有開始玩online game,所以我也想快些出,希望隻遊戲會搞得好。

另外想知會不會又是那些狂升lv的遊戲?

有冇得配點?

之前外掛嚴重嗎?

無咩外掛.
up 1lv  +1點

可以做任務,傾計,特別係表情 最好

完全沒有聽過神領有外掛

原帖由 千堂瑛里華 於 10-11-27 06:24 PM 發表
一看就知是好遊戲,不過當時還沒有開始玩online game,所以我也想快些出,希望隻遊戲會搞得好。

有冇得配點?

之前外掛嚴重嗎?

係咪狂升lv睇你想玩d咩la~
有人目標在高lv封頂~
有人目標打寶~有人想儲野~
有人想升技能~有d地方要到某個lv先去到既~
咪要升lv lor~XDDD

我由開玩到尾 , 都好似唔見有外掛!!!!
升點 , 睇你做咩職 , 或者睇你想點玩。。。做暴聖都得  哈哈。。。。
仲有D動作同埋表情 , 真係可以表達到玩家GE思想感情!係E方面好好! 其他ONLINE GAME係做唔到E個效果!我覺得  (不喜勿插)。。。
以前神領入面D人, 個個都好好!好NICE , 好健談!!!唔同E加時下D  ONLINE GAME。。。

十週年勳章(賀詞)

原帖由 闇之WIN神 於 10-11-27 07:26 PM 發表

係咪狂升lv睇你想玩d咩la~
有人目標在高lv封頂~
有人目標打寶~有人想儲野~
有人想升技能~有d地方要到某個lv先去到既~
咪要升lv lor~XDDD

我覺得最重要呢隻game係...真係可以識到一班好好好好既朋友xp~
個陣同d人真係會好傾得埋~~
所以我會識朋友為主...升lv為副~~一邊識一邊升~

之前神領就冇乜外掛....但係再出番唔知會唔會有人整個外掛...
D人多數都係用按鍵精靈...但再出番希望防外掛要做得好..

我玩左5年都未見過外掛...最多見過按精掛寵...(影響不大
最緊係係個個都好好人...成日成班人係路城吹水...好正!!

原帖由 天人乂 於 10-11-27 08:06 PM 發表

我覺得最重要呢隻game係...真係可以識到一班好好好好既朋友xp~
個陣同d人真係會好傾得埋~~
所以我會識朋友為主...升lv為副~~一邊識一邊升~

認同, 今次失而復得, 就係學識珍惜 (好老土)
主要玩既係同人組團一齊打, 多過獨自跳級升lv
而且最重要既係 , 今次要影好多好多相 !!!!!!!!!!!

十週年勳章(賀詞)

升lv都係咁升 但係果陣好多時都係入點 入game吹水多 之後入去pk場成班fd係到清場踢人走 之後又會比人吹雞入番黎清我地走 果陣咪最好玩

按精掛寵我有用過應該唔算外掛

都好像有點天翼feel呢~~~

不過服飾好多呢 @@

招也好像比較華麗~~

原帖由 千堂瑛里華 於 10-11-28 12:56 AM 發表
都好像有點天翼feel呢~~~

不過服飾好多呢 @@

招也好像比較華麗~~

公仔比天翼可愛~
表情汽球都係天翼無~
響好多細節位上神領都做得比天翼可愛~>w<

同埋最大分別~天翼有外掛 神領無~~

原帖由 千堂瑛里華 於 10-11-27 06:24 PM 發表

有冇得配點?

之前外掛嚴重嗎?

其實班人,升LV只係佢地既副業,係神領入面,個個都各有追求目的,有人鐘意強野...有人鐘意升寵...有人鐘意組合好戰會爭取公會人氣或攻城戰取佳積。

我都唔係追求升LV,只係想儲齊D技,做隻人所公認的聖職,但係不知不覺中就忽然升LV到無得升再LV...

我有好多FD都係升LV升到無得升都照玩...

講到外掛....其實好難調較外掛,因為每升一LV調整屬性,對個人物的各色之後發展有很深遠的影響,唔會有人敢笨亂敢掛機升LV升爆佢就以為自己好掂架﹗
因為神領根本唔係敢樣玩。
已有 1 人評分Good 收起 理由
大袋喇嘛 + 2 超認同&quot;係神領入面,個個都各有追求目的&quot; ...

總評分:  Good + 2   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

原帖由 三藏 於 10-11-28 04:16 PM 發表

其實班人,升LV只係佢地既副業,係神領入面,個個都各有追求目的,有人鐘意強野...有人鐘意升寵...有人鐘意組合好戰會爭取公會人氣或攻城戰取佳積。

我都唔係追求升LV,只係想儲齊D技,做隻人所公認的聖職,但 ...

神領難有外掛係因為一個人去打怪 唔夠勁 一比怪圍就拜拜

外掛以前台灣版就無,但我識得有全敏賊仔開按鍵精靈響海島度掛機練技能最後比人鎖左,而大陸版以前外掛多到7彩,功能仲好強可以定住D怪任打

原帖由 marcoyeung 於 10-11-28 10:14 PM 發表
外掛以前台灣版就無,但我識得有全敏賊仔開按鍵精靈響海島度掛機練技能最後比人鎖左,而大陸版以前外掛多到7彩,功能仲好強可以定住D怪任打

但係用外掛玩神領係無意思的~
第一~佢主力唔係玩pk戰
第二~神領高lv唔等於勁~
第三~越掛得多 = 個玩家玩得越少~無技巧可言0.0
第四~神領要俾月費~俾近百銀月費...自己唔玩俾隻外掛玩?! 咁就不如唔好玩一.一"

原帖由 闇之WIN神 於 10-11-28 10:45 PM 發表

但係用外掛玩神領係無意思的~
第四~神領要俾月費~俾近百銀月費...自己唔玩俾隻外掛玩?! 咁就不如唔好玩一.一"

第一~佢主力唔係玩pk戰 <-----我見果一張大陸版外掛圖,用外掛定住只海馬,用普攻打死只馬
第四~神領要俾月費~俾近百銀月費...自己唔玩俾隻外掛玩?! 咁就不如唔好玩一.一"<-----請看天堂第一代,外掛掛到而家十幾年都仲有人掛緊,雖然我都好討厭外掛,但一對人當系寶,仲一堆理由話要翻工翻學,陪女無時間玩唯有用外掛
雖然你咁講我十分認同,但你看下而家D ONLINE GAME如果代理唔大力打壓GE話真系外掛滿天飛,有得一個用就會慢慢越來越多,到最后神領又會變成死城,雖然神領最高得99級但系90打后果D卡等都幾系野,貪方便比幾十蚊買個外掛唔洗自己辛苦GE大有人在,望就望代理大力打壓,要玩家自己自律真系好難,神領好玩就好玩在人情味好濃,如果外掛橫行就慘啦

原帖由 marcoyeung 於 10-11-28 10:56 PM 發表

或者咁講~用番之前同樣都係數碼代理既神領同天翼黎比~
雖則一開始神領係有打壓過外掛
但係後期都係擺爛響度一.一
而響無捉外掛的時候...天翼一堆機器人打怪 神領反而無...只要係識郁既 就會有人應你
希望商城制唔好引到d掛機友黎打啦~一.一"

原帖由 闇之WIN神 於 10-11-28 11:14 PM 發表

或者咁講~用番之前同樣都係數碼代理既神領同天翼黎比~
雖則一開始神領係有打壓過外掛
但係後期都係擺爛響度一.一
而響無捉外掛的時候...天翼一堆機器人打怪 神領反而無...只要係識郁既 就會有人應你
希望商城制 ...

望就咁望啦,慢慢升慢慢打寶,慢慢存魔人石頭咁先好玩,我而家最怕就系大陸幣商進駐,有得幣商就一定有外掛
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 07:25 PM , Processed in 0.034295 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存