2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ HIT !70up天騎入,法器被更改討論
返回列表 發新帖 回覆
go

[討論] HIT !70up天騎入,法器被更改討論 [複製鏈接]

修正法器-「聖像.白金」、「永恆聖像」無隱藏冷卻CD時間的問題。

有冇覺得個法器廢左
                        而家個法器廢到家庭一
                         打副本 幾十隻怪圍都好難發動 中間會斷下斷下 頂 而家被隻王魔攻
                          扣成7-8千血 把死人吸血劍吸唔切
                        強烈要求台灣開發商取消所有被動武器,法器 既冷卻CD時間

特別刷黑炎 全部怪都魔攻黎 個死人法器斷下斷下 搵鬼坦咩 死得人多  痴線咩 台灣果邊

咁係防止天騎太屈je= =
如果38把弓唔可以狂發動就好啦

呵欠;又係啲抱怨文
一有啲野比人改就接受唔到;不如返去玩單機
與其賴台灣果邊;不如練下自己啲技術啦
如果你淨係靠吸血劍就屎左啲
好多騎都有用70黃單斧
就係因為佢有得發動;轉左武都吸到血;)
既然環境改變吾到;點解唔改變自己?
與其哂時間打抱怨文;不如跳出個井;望下出面個世界

個法器斷下斷下,轉咩吸血斧有屁用,全部用魔攻打落你度,一下2000左右,十隻自然20000
更何況有更多隻,一下吸到2萬血都死啦,要用雙手劍先吸到2萬血,冇左盾,騎仲低魔防,個法器咁岩唔發動會比怪秒,仲有咩果d 扣hp1000 既負性效果都仲未解,

明知個法器得15%發動,又要cd時間,    佢出到100%發動,要cd時間,我鬼理佢
  而家俾十隻二十隻圍要等成3-4秒先發動,用雙手劍吸血一早死左啦,

你咁勁你全程用吸血斧,再轉吸血劍吸俾我睇,加上d怪又高物防,一下打落去得8千血,吸盡都係 5千血 ,咁多怪圍你,沒左個法器發動23秒,被怪秒啦,咁多野講,又話人冇技術,

看完笑著離開

原帖由 hong37 於 10-12-1 09:25 AM 發表
個法器斷下斷下,轉咩吸血斧有屁用,全部用魔攻打落你度,一下2000左右,十隻自然20000
更何況有更多隻,一下吸到2萬血都死啦,要用雙手劍先吸到2萬血,冇左盾,騎仲低魔防,個法器咁岩唔發動會比怪秒,仲有咩果d 扣hp1000 既 ...

所以先要有賢者ga存在
吾通Ec係入去尻企  ?.?

自己拉吾到十隻二十隻
吾識慢慢打入去?

最後就係,,,你拉吾到吾代表人地拉吾到   

原帖由 I'm貅 於 10-12-2 06:28 PM 發表

所以先要有賢者ga存在
吾通Ec係入去尻企  ?.?

自己拉吾到十隻二十隻
吾識慢慢打入去?

最後就係,,,你拉吾到吾代表人地拉吾到   

哈哈
話左叫佢練下自己啲技術啦

騎已經夠硬,你仲想點
練下自己啲技術啦

拖唔入米打LO
而且E+有人打黑炎咩   
有幾多團打  10隻手指數得晒

改法器最大影響GE:我唔相信會係普通團  拖唔入 打LO  拖住怪打王唔得  清左先LO
反而會係帶團最受影響  唔拖唔快 拖左要清又唔快  拖左唔清又痛

魔鬥冇個敢GE法器一樣坦到黑炎  要人補姐
所以唔好同我講因為天騎個法器改左打唔到

點解我仲見到咁多隻騎拖黑炎怪打王??唔好話黑炎,神電都一樣坦到

開足-傷技,而且盾效多的是   成堆怪打一下就發動,轉幾個盾已經夠哂坦

技不如人就唔好係度發lo so

鬼叫你拖入  唔拖會死咩  咩都要快? 唔快做唔到人
e加d人物q都要快  技術又唔柒得 有d咩物係係識罵人唔好
永遠你勁哂好沒 呀
魔鬥而加夠好廢下la
每次改一之版你就要嘈一次?
魔鬥都未出聲 幾時到你騎出聲
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-12 02:18 PM , Processed in 0.035305 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存