2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 IRIS 瞳光Online 坦克的沒日-.-
樓主: 倉庫yip
go

[抱怨] 坦克的沒日-.- [複製鏈接]

原帖由 『曙光』 於 10-11-30 09:40 PM 發表
十卜樓主既講法!
本人已經放棄買點落隻坦度-_-
根本就算比我升到全身雪花裝+10 55金盾+10 落晒屬
都唔會頂得多大劍幾多下

有用既  頂多隻大劍2-3下   如果2打1喎  蚊訓~

原帖由 uisout53 於 10-11-30 10:35 PM 發表

一樣係PVP圖走唔甩
戰場5秒訓低= =

原帖由 uisout53 於 10-11-30 10:35 PM 發表

唔好話大劍-.- 55巫e 都撞死你加爆死你-.- 佢開盾你完全打佢唔痛

精槍有禁技 普攻又係打唔入=.= 佢射死你 佢都未死  雙修中慘  開15秒 你真係啞左

風行 影行  開個檔盾你都企都左係到 15秒更加 坐回算

唯一 中有得打下既得魔c  因為佢無視- - 但暈你到喊  又有4下盾 爽

連ec 唔洗有同等裝備 都可以ko你 果下先慘

以上既說法 係唔洗有同等裝備都以經係咁- -  同等裝備坦真係無咩職可以打得死  連雙刀隻秋都有機率發動20秒無視
已有 1 人評分Good 收起 理由
uisout53 + 1 岩~遠攻可以封技 你入唔到去打佢 佢又可以 ...

總評分:  Good + 1   查看全部評分

我自己玩守護者, 我唔知你地玩霸主既會有幾大分別= =

雖然我都覺得如果自己如果係大劍會勁好多, 但係坦都有佢既好處既!

玩左咁耐我都開始發現到坦既好處 ~

希望大家唔好放棄la~ 我相信後面會繼續見到更多坦既好處!

原帖由 ~不問世事~ 於 10-11-30 09:14 PM 發表
真係見親你都係投訴

你真係開過大劍玩 我承認恰重甲有點過份,但你打影行風行巫醫魔C有咁易殺

當40雙副,50副初開既時候,我等左幾耐先有人組我 如果唔係有公會團~我真係呆等架, ...

你試下玩下坦你睇你多唔多投訴?
你自己玩大劍仲成日得了便宜還賣乖..
咁都只係"有點"過份?對你黎講點算係過份?
係咪要1-2下/秒 殺到先算過份?
雙刀同坦 對住雙劍
如果同樣既裝備
亂禁制都打嬴啦
55有埋封技 打條撚毛?
對住賊 你對住D神裝賊可能就係55波 但係對住D平民裝既賊 絕對係有明顯既優勢 就拎我個風行號黎講 我都係谷迴 E家53LV  47%迴 未開15%前迴根本唔明顯 打4下可以中3下 開左15秒先有明顯既效果 但係唔好唔記得風行係物攻第2低既職業 冇出無視技 打得4-5百 大劍有封 定 又高防高血 15秒有幾難挨?
法師對住你地的確係有相當既優勢 但係可唔可以唔好將唯一一個缺點放大幾十萬倍黎講以遮掩你們大劍既所有優勢
至於你話副本冇人組..更加可笑至極..50副開頭本點都要2重甲嫁啦...你話冇人組之不過係太多人玩大劍姐 副本位置供不應求 但一定唔係冇人組..你話冇人組 風行 雙刀都未出聲啦...
大劍無視防真係有改低?我真係完全唔覺囉..之前玩隻盾 改同未改之前都係照爆3-4千
坦真係小左人玩了 我便是其中一人
玩坦既痛苦 唔係經歷過 係唔會明

原帖由 CHING*° 於 10-12-1 01:38 AM 發表

雖然我都覺得如果自己如果係大劍會勁好多, 但係坦都有佢既好處既!

希望大家唔好放棄la~ 我相信後面會繼續見到更多坦 ...

禁你講下有咩好處  你講啦-.-唔好閃水喎~

原帖由 瀧天乂 於 10-12-1 01:58 AM 發表

雙刀同坦 對住雙劍
如果同樣既裝備
亂禁制都打嬴啦
55有埋封技 ...

係 無玩過既 真係唔知      完來呢隻game玩坦既命運就係一條死路   真係玩禁多game  咩坦都禁強 大家裝備禁上下的話 都好岩正  呢隻真係唔同d架波-.-

原帖由 『曙光』 於 10-11-30 10:40 PM 發表

一樣係PVP圖走唔甩
戰場5秒訓低= =

我100%同意走唔到  見到遠攻都有小小機會走到

原帖由 CHING*° 於 10-12-1 01:38 AM 發表

希望大家唔好放棄la~ 我相信後面會繼續見到更多坦 ...

我都想知有咩好處-.-?? 有暈技??

原帖由 uisout53 於 10-12-1 09:39 AM 發表

我100%同意走唔到  見到遠攻都有小小機會走到

呢家連ec都開始走到= =  有盾  

坦有盾呀 不過係比人無視果隻囉-.-

原帖由 瀧天乂 於 10-12-1 01:58 AM 發表

雙刀同坦 對住雙劍
如果同樣既裝備
亂禁制都打嬴啦
55有埋封技 ...

無錯大劍比法c克  d人以經係講到十萬倍咁大  只係一樣優勢唔到人 就好似好多缺點咁-.-  風行克咩大劍我唔覺囉 後期都打得死啦d大劍~!!

但係坦有咩好處你又講唔講得出-.-  呢家坦副都開始 變大劍世界時候   又等佢出60副?  咁之後65 又大劍時代??

咁樣我覺得坦只係一件廢物 用完即棄   論pvp 血 同攻   都無優勢  連最返一樣野 副本都無埋   防可以話防左打防打王之外 可有可無  血量以經做唔到明顯較多既優勢

大劍後期真係有屬性強代上18體卡可以17000-18000血喎~~坦都係多得果3000血-.-

大劍1on1 最多咪比法c恰  但係隻法一失手  你以經可以殺左佢~ 風行著中下命中既話洗怕??

個個大劍都係攻攻攻 但係無咩人會加命中  

難道要做到咩職都殺到既時候先係最好@@?

原帖由 倉庫yip 於 10-12-1 10:17 AM 發表

無錯大劍比法c  d人以經係講到十萬倍咁大  只係一樣優勢唔到人 就好似好多缺點咁-.-  風行克咩我唔識囉 後期都打得死啦d大劍~!!

但係坦有咩好處你又講唔講得出-.-  呢家坦副都開始 變大劍世界時候   又等佢出 ...

佢地成日話自己埋唔到身就死左 好鬼幾慘咁...但係坦.雙刀.風行個D咪一樣係好難埋身...
又唔係得你一個職

原帖由 瀧天乂 於 10-12-1 05:20 PM 發表

佢地成日話自己埋唔到身就死左 好鬼幾慘咁...但係坦.雙刀.風行個D咪一樣係好難埋身...
又唔係得你一個職

呢d唔知足- -  講克 坦咩職都克唔到囉呢家

雙刀都殺得死 發動到50技既話

算吧啦

果班大劍由未改版同我嘈到改版

結果冇一個能講出一d重點出黎

正係攞果dd缺點........放到9億幾萬倍可憐

現在佢地所暗示咪叫你買斷個遊戲咪可以出頭囉

唔係好貴之咩.....二百幾萬咋

唔好搞錯係game幣喎

更唔係台幣丫

係港幣二百幾萬丫

咁你咪有出頭天囉

第一次係度回~
其實我覺得呢隻gamed職業平衡真係好唔公平
偏心偏到咩咁
小弟54人法~試過就咁比d雙手劍職唔用技斬一下都扣成幾千= =
布裝又加防加得少,就算加左防又係冇咩用
二千幾魔攻打落d人度都可以扣得8~9xx
最重要係雙手劍又有10秒50%跑速~
拉打又難拉
我見過有隻巫醫同雙手劍打
隻巫醫係咁用堆技都堆唔走隻雙手劍~最後比隻雙手劍好似斬豆腐咁殺左.__."
真係唔知講咩好
某d弱勢職愈改愈弱~強勢職就愈改愈強

連d法c 都話大劍屈

唔知中有無人講呢-.-

其實樓主,,
如果比你改,
你覺得點改先可以平衡得番?

E+入到50 PVP圖
講真..大劍唔洗開破劍只係用幾招無視防已經可以殺坦
係一見到就殺 唔需要諗殺唔殺到 佢高唔高防 更加唔洗驚佢會走得甩
EC同你打 EC識回血坦唔識 EC可以維持95%以上去殺坦 只係時間問題
近戰預左魔防低 比魔C/巫醫殺都算..冇野好講
最弱除左坦應該就係雙刀
E+仲玩緊隻坦..但已放棄入點玩了..慢慢升到60算= =

原帖由 『曙光』 於 10-12-1 10:40 PM 發表
E+入到50 PVP圖
講真..大劍唔洗開破劍只係用幾招無視防已經可以殺坦
係一見到就殺 唔需要諗殺唔殺到 佢高唔高防 更加唔洗驚佢會走得甩
EC同你打 EC識回血坦唔識 EC可以維持95%以上去殺坦 只係時間問題
近戰預左 ...

其實裝備5件金裝 都唔洗點用個d加速 無視技都可以殺死你
對嗎?

我唔係將佢缺點倍大黎講~_~

係你地將大劍捧到天上有地下無咁~_~恰哂所有職?真定假丫?講到咁勁你自己唔開黎玩~講多無謂...開完玩完你仲覺得可以恰哂所有職我無野好講

我只係話大劍無需再改,要改既係其他重甲職好唔好?我只係講道理ok?我唔係固執,我唔係唔明坦有幾慘!我有話唔比改坦?大哥 你地睇野睇清楚d好無?我只係不滿你地一直講大劍屈""""哂"""""機好無??

平衡唔=要改弱 可以係改強 你地其實明唔明?

連d法c 都話大劍屈.....呢樣好睇技術同配點..一般黎講裝備唔相差太遠,法C絕對唔好比大劍屈到無聲出(呢隻game n個港戰都係大劍 你遇上係你唔好彩)

佢地成日話自己埋唔到身就死左 好鬼幾慘咁...但係坦.雙刀.風行個D咪一樣係好難埋身...風行埋唔到身都可以自保..開疾步+閃由佢推..推完仲可以上前打巫..巫咪又係要走...大劍硬食...唔係神裝既話真係死左了
坦埋唔到身...你要埋身做咩?坦你拉到佢咁耐打你仲唔夠?..你要殺埋佢?不如唔好玩坦啦..咁鍾意殺人仲坦坦坦坦?咩叫坦你知唔知?
同埋..我有講唔比改勁坦同雙刀?點解係耍改弱大劍?大劍係有勁過""""哂"""""所有職既話..其他職都唔會有人沖到神裝了,仲值得咩?明顯大劍唔係玩哂,但你地一直"""""強調"""""""大劍online 大劍玩哂,咁勁不如你地自己都玩埋一份

p.s.大劍係兩個職---戰狂同鬥劍,如果係針對其中一職請註明,兩職都針對就無問題...好多時你地答答下我野就話鬥劍咩鬥劍咩...混為一談?

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-13 12:47 PM , Processed in 0.037935 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存